2009 Eylül Anneleri

yaniii rus karıları su böreği yapacakmı sanki onlara..he bende yapamıyorum demekki rus karılarından farkım yok... ruslara gitmesine gerek kalmadı

ayy sümeyye sen adamı gülmekten öldürürsün...:86: su böreği dediğin nedir ki gülüm ...ben senin için içli köfte yapmayı göze almışım....

eşimde kolestrol çıktı fazla değil ama mızmız olduğu için şu aralar sadece otluyor hatta yazı bekliyorum çayıra çimene çıkaracam diyorum iki bağ ıspanak koy önüne ohhh senden iyisi yok..

eşimde kolestrol çıktı fazla değil ama mızmız olduğu için şu aralar sadece otluyor hatta yazı bekliyorum çayıra çimene çıkaracam diyorum iki bağ ıspanak koy önüne ohhh senden iyisi yok..

aa tansiyon ona bağlı olarak çıkmış olabılırmı?

evet evet ikisi birbirini tetiklemiş.süper yemek yaptığım için galiba oldu herşey .evet itiraf ediyorum suçlusu benim

hımmm geçmiş olsun şekerim...sende kötü yap bundan sonra hamarat olayım diye adamdanda olacan...bak bana dün izinliydim kayınvalidem sağ olsun hiç yemek yaptırmadı bana 1 makine çamaşır yıkadım duruyu banyo ettırdım sonra duruyla bırlıkte uyudum ...kayınvalıdem yaptı hep yemekleri...ohh ohh benım gıbı gelınde az bulunur bu memlekette yaa...

merhaba hanımlar bu adam kısmını memnun edemezsin dün bana kek yapsana yeğenler burada dedi tamam dedim tam çıkardım komşulardan gelen oldu bebek için ikram ettim yok niye az yapmışım ona az ayırmışım denk getirseymişimde sıcakken yeseymiş güzel olmuş mu dedim olmuş eline sağlık dedi tamam oldu dedim bende ya ne yapcam ben bununla bilmiyorum kar görmeyen bir ben kaldım aylin çıkmaya korkuyorum ama ne kadar giyinsemde üşüyorum gaz zaten sorun 7/24 gazman gibiyim birde kartopuna çıkarsam mahvolurum diye korkuyorum istanbul böyle kış görmedi kış sever nazan burnunu çıkaramadı doğurmaktan birde enver birde kızımız olaydı dizimizin dibinde dururdu diyo tansiyonumu çıkarmaya çalışıyo galiba

benim kayınvalidem dün bozuldu komşulara ilk gün bile yemeğimi kendim yaptım diyince rengi değişti biz köyde hiç yatmazdık zaten diyo aynı sen gibi ben burada doğdum büyüdüm ama dedim köy falan görmedim insan mecbur olunca köy şehir farketmiyo anneme yük olucağıma kendim yaptım her işimi dedim onlarda imalı bakınca çok mahçup oldu kızın çocuğuna ben bakıcamda diyo gitmek istemiyo inşallah öyle bişey yaparda bende isyan bayrağını çekerim kayınpederime o zaten kızıyo oğlanı burda tutmuyosun diye kayınvalideme birde kızın çocuğuna bakıp benimkini tuttmazsa kesin tefe koyar

bizimkinede akşam kek yapacam dedim diye kavga ettik hayret bişey sen hastasın biz değiliz dedim zaten onuda kavgayla yaptım adamın bedduası tuttu herhalde kötü oldu.. nazan yeri geldiğinde golü atacan sonra iyice saf zannediyorlar yoksa..

gaz olayı olunca kötü nazancımm...dikkat et kendine nasıl bebiş iyimi egemenın kar resımlerını gordum ...sevıyor oda duru gıbı...seneye dogurmada belkı yapar...sende çıkarsın...
kaynana gelınce ıyı demıssın...o gun dıyorum ya benımde dıkkatımı cektı...kızım aşağı kızım yukarı...sınır oluyorumm...senın kızından sana ne hayır...ıste bırazda senın kocanın pasıflıgınden kaynaklanıyor..bızımkıne yapsalar ya oyle kızım kızım benımkı cok kızar..bosver sekerım yola gelır hepsı...sabırrr

adam takmış ağzına annemin psikolojisi bozuk hasta o tamam da benimde psikolojimi bozdu yeter ya dedim otur kalk kızı hayatı 3-5 cümle diye benim hayatımı niye karartıyo dün yine dedim yeter söyle artık diye duymamazlıktan gel boşver diyo ben tehdit ettim bu arar çıngar çıkabilir bak uyarıyorum dedim yok yapmazzsın sen öyle şey diyo

gaz için zinko kullanıyorum iyi gibi ama çocuk ne yapsın bende gaz bitmiyoki onda bitsin kendimi bildim bileli su bile gaz yapar bana

tamam kızına ayrı bı zafı olabılırde kımse hoslanmaz bu durumdan sana hak verıyorum yarım saat gormus bırı olarak...gerı kafalı bellı ama esın mudahele edıcek bı kac kere senın yanında annesıne soylıcek bak ozaman bıdaha yapmaya cesaret edemez...bızde gecen aksam yemek yaptık...tavuk attım fırına tuzlu olmus bıraz babamda bızdeydı babam dedıkı yemek tuzlu olmus bıraz dedım kayınvalıdemde dedıkı aa o aylının ısı ben yapmadım esımde dedıkı aferın anne aferın beraber yaptık bende attım oda atmıs dıyemıyormusun yaprak sarmasıda yapmıstık oda tuzlu oldu bende deıdm gulererkk aa o kayınvalıdemın ısı ben dedım o kadar yaprakları yıka dedım yıkamadı napıyım dedımm..guldu herkes kısasa kıssas dedım napıyım altta kalırsamm çatlarım...

durunun pek gaz sıkıntısı olmadı...o yüzden pek ilaç bilmem...amam emzirir emzirmem gaz çıkarma olayına girince dahada haifilediğini duymuştum...dün bile kiboşun programında bı kadın cıktı...gaz emzırdıkten sonra cıkarılmazsa asagı ınerse gaz o cocuga daha buyuk sıkıntı verırı....bırazda tabı anne kendını koruyacak....sana sabır dılıyorum nazancımm...bolbol sabır gazsız gunler...

amin oğlak burcu ya erdem inatçı olucak belli kavga ediyo benimle bir görseniz eller kollar hiç durmuyo emzirirken yumruk atıyo :))

yedim içtim kalktım geldim.akşam benim bi arkadaşımla eşimin arkadaşını tanıştırdık net üzerinden ayy uyuz çocuk daha ilk günden kıza bozuk atmış msjlarına cvp vermemiş aramamış .sanki zorla kızı görüp beğenen oydu ..

beğenmemiş mi acaba...benimde kaynım bekardı ozaman arkadasımı tanıstırdımm...kaynım kızı 2 gun ne aradı ne sordu sonra ben msj attım kaynıma noluyor neden aramıyorsun dıye yok dedı begenmedım sen uygun bı dılle olmıcagını soyle...bu ısler boyle kızda oğlanda bunu göze alıcak...hayırlısı olsun yınedee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…