2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar....kar çok yağmış..her yer bembeyaz...yaşasın yine tatil olur beklentisi içerisindeyimm....

günaydın sümeyyeemm...bende kar soğuk dinlemedim gezdim hafta sonum iyiydi yani..şimdide iş arkadaşımın ablası oda iskide çalışıyor...servis kaza yapmış sabah araba paramparça olmuş kızın burnu kırılmış...kar güzelde şu buzlanma olmasaa ...

akşama eşime dicem facebook açcam diye bana şans dileyinn...

inşallah şekerimm...kar yağıyor tipi şeklinde havalar süper...duru çok hevesli biraz burnu tıkalı dışarı kartopu oynamaya çıkarsammı ne yapsam kararsızımm...bu arada yine 2.30 da çıkıyoruzzzz....

Son düzenleme:
ohhhh kebap çıkın gidin ne güzelll :) biz cumartesi heveslendik oynamaya çıkacaz ama kar yağmadı

bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?

selam hatunlar..bu aralar pek keyfim o yüzden canım yazmak istemiyor.. kusura bakmayın..
dün abla tekrar ameliyat oldu 4.5 saat sürdü.. boynundaki kemiği almışlar fakat kemik ciğere yapışmış o yüzden biraz zor olmş ameliyat ve ağrıları çok var...bugün biraz daha iyi çok şükür..bugünü de atlatırsak tehlikeyi biraz daha atlatmış olacak.. dualarınızı esirgeeyin..bebeişlerinizde öppün bol bol...

offf ya can taşıyoruz işte dert bitmiyo allah şifa versin dermansız dert vermesin neler var değilmi insan eli kolu tutuyoken hiç aklına gelmiyo böyle şeylerinşallah bir an evvel iyileşir yavrularıyla güler oynar loğusayım ya duam kabul olurmuş diyolar allah şifa versin

Allah kimseye dermansız dert vermesin..umarım bir an önce iyileşir bunlar sadece birer anı olarak kalır..

canımm çook geçmiş olsun.....ALLAH şifa versin....iyileşicek inşallah...onun yavrularının duaları kabul olur...sıkma canını...burdan iyi haberlerini bekliyoruzzz...

hg elifmiracle...öncelikle tükürük olayı mantara sebeb oluyormuş...bende sık sık yasıyordum doktor acık acık soyledı bır daha yapmadımm yapmaman taraftarıyımm...
ben korunma sürecinden 2 ay sonra hamile kaldım...kişiden kişiye değişiyor....fazla strese sokma kendini 8 ay ıcınde olmazsa bı doktora gorunmelısın...yanı bunlar hepimizin bildiği şeyler...ALLAH en kısa zamanda sana meleğini versin....

kızlar günaydınn...istanbulda kar müthiş her yer bembeyaz...ee haliyle bugün tatil olur ümidiyle çalışıyorum yine...
neyse hava atmak gibi olmasın memurlar...sümeyye kıskanma canımm sizede tatil olur...ilerde belkii...kızımmm burası İSTANBULLLL
dün durunun atesşi vardı ...doktora götürdüm boğazları şişmiş dedi ...antibiyotik verdi...gün içinde bi daha hi. çıkmadı dişleriylede çok oynadı...bende antibiyotiğe başlamadım hala...ne yapsam bilemedim

hıhhhhhhhhhh geçmiş olsun antibiyotik bende hep korkarak başlamışımdır.ama ilerde ya daha kötü olursa vicdan azabı var sonunda

ohh mis gibi kar oynadım geldimm....kar gibisi yok...ay yeter bu kadar hava attığım...karı gören var göremeyen var...

karı niye göremeyelim burada karı çok....dün eşime o espriyi yaptım dedim kırşehirde erkeklerin hepsi karı bekliyormuş özelliklede rusyadan gelecek karı bekliyorlar..

öyle yaa karı çoookk...rusyadan gelen karı çok beklerler daha canım adamın ünüğünü sıkarımm....onların adı çıkmış...şahsen bizzat kendim onbin basarım onlara her konuda...hahaayyy sizlerde öylee....tek bildikleri fanfirifon...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…