2009 Eylül Anneleri

öyle kızlarr...benim hatam o oldu söyleseydim keşke şimdi sıkıntı çekiyorum ...neyse ALLAH büyüktür....
kim geliyor sümeyye ...

ohh afiyet olsun..eşim bayılır ıspanaklı pastaya ve elmalı kurabiyeye.. napsak bizde mi gelsek akşama size.. şimdi çıksak ancak yetişiriz ne dersin..

erkekler sohbet var amin demeye gelecekler...hüsniye şimdi çıkın geldiğiniz gün ben yine yaparım..

hop nereye kim kime gidiyor...satış yaptın sümeyye bana sen 15 tatilde gel işte yavv...

kız ne kaaaa çok isterim ama havalar soğuk işte..hem annemler umreye gidecek onların dönüşünde erzincana gideceğim...

kız ne kaaaa çok isterim ama havalar soğuk işte..hem annemler umreye gidecek onların dönüşünde erzincana gideceğim...

yaa öylemi ne güzel...bende çok isterim gitmek ALLAH nasip eder inşallah...havalr ısınınca gel ozaman sende dellendirme benii...

tamammm inşllhhhhhh şu madden bi ohhhhhhhhh diyemedikki..annemler kızkardeşimide götüreckler umreye bende ya ben dedim sende seneye dedi yada beni kandırdılar .

tamammm inşllhhhhhh şu madden bi ohhhhhhhhh diyemedikki..annemler kızkardeşimide götüreckler umreye bende ya ben dedim sende seneye dedi yada beni kandırdılar .

madden??
gel bak seni bol bol gezdiririm burda...bizede gelirisniz eşinle birliktee...kalırsınız ben misafire bayolırım yaa...sevdiklerime tabiki...kim geliyor deöiştin sen misafir olarak bu akşam..

hocalar sohbet varda akşam gelenler aslında eşimin amcaları babası karşı komşu :)) izin alcaktım eşime gel beni al dedim ne gereği var dedi uyuz . gelirsem görüşmeyi çok isterim

günaydınnnnnnnnn ve okul tatile girdi şimdi koridorlarda sadece benim sesim çınlıyor.hahaahah

inşallah...biz burda teşkilatı kurmak üzereyizz....saniye ve ben en kısa zamanda nazana gitmeyi düşünüyoruzz...sende gelince büyük bi buluşma yaparız...
ayy süper olur yaa....

sümeyye gitmede iki lafın belini kıralımm kızz...can sıkılıyor yinee...süleymannn..hürrem kesildim sabah sabah...

ağırladın mı misafirlerini...kızz...bizdede elektrik kesin sabah geç kalktım...akşamda günüm var...ağlayan kek yapıcam artık gece yarısı yatarım beyazları yıkıcam falan fılan off yıne bır suru ıs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…