ee saniye neler çıktı hediye paketinden anlat bakalım.benim hediye haftaya salı belki gider sitede öyle diyordu ama hemen kullanamazsın benimkini birkaç sene beklersin kilodamı dert Allahbaşka sıkıntı vermesin
hediyesi gelenler güle güle kullansın istanbul içi olunca kolay tabii şehirler arası olunca işler karışıyor
Koskoca anadoluyuz bizzzEvet resim istiyoruz
canlarım valla aylinede söyledim eğer bu akşam evime erken gidebilirsem bugün çekerim olmadı pazartesi ayline mail atıcam
benim burda resim falan yüklemem zor ayline atarım aylin eklersin dimi canım
Slm bayanlar bende bir eylül annesiyim ama uzun süredir girmiyordum topiğe.Size danışmak istediğim bişey var 2 hafta önce oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım ilk hafta her şey çok güzeldi daha evvelde ufaktan alıştırmalar yaptığımız için yabancılamadı.Sonra kakasını tuttuğunu kendisini kabız yapabileceği aklıma gelmedi açıkcası .Şimdi kakasını ne bezine ne tuvalete yapmak istiyor anne kaka diyor oturuyoruz yok yok diyor kalkıyoruz . Artık en son dayanamadım tamam annecim yap bezine dedim tuvalet diyor ya ben nerde hata yaptım 30 kere otur kalk yaptık çok gerildim çocuğuda hırpaladığımı farkettim .Fitil aldım koydum o şekilde bir kaç kez yapmasını sağladım korkulacak bir şey olmadığını görsün diye .Deneyimlerinize akılınıza ihtiyacım var .(
Götürüyorum wc sürekli gidiyoruz.Kakası geldiği vakit en az 10 kere gidip geldiğimizi biliyorum bilsem yapacak sabaha kadar götüreyim.Bezi de red ediyor kafam karıştı çok. Rüyam da lazımlık görüyorum fazla mı kafama taktım ne:S Kendisini o şekil de tutarak kabız yapmasa düzelir diyeceğim de bu şekil de kısır döngü olmasından korkuyorum kayısı suyu falan vermeye başladım var mı başka önerileriniz?slm canım benim arkadaşımında oğlu aynı oldu ama o senin baskınla ilgili değil sakın kendini suçlama
sabret oda normale dönecek ama hala sen wc götür o arkadaş öyle yaptı