2009 Eylül Anneleri

ee saniye neler çıktı hediye paketinden anlat bakalım.benim hediye haftaya salı belki gider sitede öyle diyordu ama hemen kullanamazsın benimkini birkaç sene beklersin kilodamı dert Allahbaşka sıkıntı vermesin

tokalar - çorap - pantalon ve bady :) ama çok ciciler

hediyesi gelenler güle güle kullansın istanbul içi olunca kolay tabii şehirler arası olunca işler karışıyor

canlarım valla aylinede söyledim eğer bu akşam evime erken gidebilirsem bugün çekerim olmadı pazartesi ayline mail atıcam
benim burda resim falan yüklemem zor ayline atarım aylin eklersin dimi canım

Koskoca anadoluyuz bizzz Evet resim istiyoruz

hade ordann bee...bende avrupalıyımm...

canlarım valla aylinede söyledim eğer bu akşam evime erken gidebilirsem bugün çekerim olmadı pazartesi ayline mail atıcam
benim burda resim falan yüklemem zor ayline atarım aylin eklersin dimi canım

hayhayy memnuniyetle....göğsümü gere geree...

ya ben çok mahçup oldum ben ufak bişey siparişi vermiştim bilmiyodum böyle olduğunu azımı çoğa say hüsniyecim kusura bakma

kızlar benim olayım bu anlatmaktansa göstermeyi tercih ederim o fıotoğrafları sevgili eşim çektiği için öyle oldu yoksa ben ayaktta çekicektim ayrıca iç çamaşırı tk var onlarıda görüntülerim bir ara

hediyenin azı çoğu lmaz ne gelirse başımızın üstüne bugün kargo mesajını bile görünce heyecan yaptım çünkü arkadaşım hediye göndermiş olay çok güzel hediye teferruat sadece mesela benimki daha değişik bişey aylin bakalım foto koyacakmı

sümeyyyemm canım benimm koyacam tabi onuda göğsümü gere gere memnuyietle koyarım hediyenin azı çoğu olmadığı gibi iyisi kötüsüde olmaz...şimdiden teşekkürler ben yokum bu arada yarın izinliyim...

HEPİNİZİN 2012 YILI GÜZEL GEÇER İNŞALLAH...SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BOL ÇOCUKLUHEP BİRLİKTE NİCE YILLARA İNŞALLAH ...
HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORUMM ...2011 YILIM SAYENİZDE ÇOOK EĞLENCELİ GEÇTİ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BOL BOL ÖPÜCÜKLER SENEYE GÖRÜŞÜRÜZZZ

aaa hemen yola çımış demek kargo.. aferin adamlara hakkaten çok hızlılarmış.şimdiden güle güle kullan canım...

nazanım hediyenin ne kadar yada nasıl olduğu önemli değil.. gönlünden kopup gelmiş yeter de artar bile canım..

Slm bayanlar bende bir eylül annesiyim ama uzun süredir girmiyordum topiğe.Size danışmak istediğim bişey var 2 hafta önce oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım ilk hafta her şey çok güzeldi daha evvelde ufaktan alıştırmalar yaptığımız için yabancılamadı.Sonra kakasını tuttuğunu kendisini kabız yapabileceği aklıma gelmedi açıkcası .Şimdi kakasını ne bezine ne tuvalete yapmak istiyor anne kaka diyor oturuyoruz yok yok diyor kalkıyoruz . Artık en son dayanamadım tamam annecim yap bezine dedim tuvalet diyor ya ben nerde hata yaptım 30 kere otur kalk yaptık çok gerildim çocuğuda hırpaladığımı farkettim .Fitil aldım koydum o şekilde bir kaç kez yapmasını sağladım korkulacak bir şey olmadığını görsün diye .Deneyimlerinize akılınıza ihtiyacım var .(

slm canım benim arkadaşımında oğlu aynı oldu ama o senin baskınla ilgili değil sakın kendini suçlama
sabret oda normale dönecek ama hala sen wc götür o arkadaş öyle yaptı

günaydınnn gülay arkadaşta ikinci çocuğunu kucağına almışşş bizim sıpalar büyüdüde abla abi oldular..

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER AYIndayiz... (Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur).. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir.Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir.. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. denilmelidir.. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Kim hayra vesile olursa yapan gibidir.

slm canım benim arkadaşımında oğlu aynı oldu ama o senin baskınla ilgili değil sakın kendini suçlama
sabret oda normale dönecek ama hala sen wc götür o arkadaş öyle yaptı
Götürüyorum wc sürekli gidiyoruz.Kakası geldiği vakit en az 10 kere gidip geldiğimizi biliyorum bilsem yapacak sabaha kadar götüreyim.Bezi de red ediyor kafam karıştı çok. Rüyam da lazımlık görüyorum fazla mı kafama taktım ne:S Kendisini o şekil de tutarak kabız yapmasa düzelir diyeceğim de bu şekil de kısır döngü olmasından korkuyorum kayısı suyu falan vermeye başladım var mı başka önerileriniz?

Son düzenleme:
selam güzel hatunlar ben geldim..
sümeyye valla büyüdü danalarda abi abla oldular ne güzel.. geçen akşam bade "anne ben bebek oldum" deyip ağlıyor.. ulen dedim daha dötünü tutamıyon birde büyümüşte bebek oldum diyor..ama zaman hızla geçti büyüdüler valla..allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin gülaya..

akidem biz daha o konuya gelmedik o yüzden pek bir fikrim yok ama sabihanın açıklamalarını bir araştır birşeyler bulursun bence..

merhaba bugün hem internet yoktu hemde ben çok yoğundum annemle ablam geldi eşimle beraber evi temizlediler daha ne kadar var doğuma bilmiyorum ama işte yatacağım örtülerdi son kez camlardı falan silindi oğlumun odasının kapısınıda süsledik hazırlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…