2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar egemen pc bana bırakmıyo baby tv den videolar yükledim ha bire aaç aç diyo tully çıktı birde başımıza

saniye çok teşekkür ederim çok fazla şey almışsın ya çok mahçup oldum :) hepsi çok güzeller

dün ben evde durunun eski resimlerini gördümm....unutmuşum çocuğu bir özendim dedim eşime hade kalk noldu diyor ...bebek yapmayaa dedimm...tamam ben varım diyor...bende yok yok dedim 21 eylüldenn sonraa ok dedimm...patron sensin diyor...

valla eymende gidip gelip bebklik resimklerini bize gösteriyor anne baba bak bebek diye.kardeşmi istiyor ne diyorum eşimde yok oğlum gel bebekler kötü diyor

ya çocuk hayatının merkezi oluyo hele bizimki için herşey bir yana egemen bir yana yine de ben erdeme iilk hamilelliğimde üzülmüştüm şimdi çok acayip hissediyorum kendimi

ne demek canım beğendiysen sevindim ama biraz büyük aldım küçük bedende pek birşey kalmamıştı istersen değiştirebilirsin kartı vardı üzerinde

bebeğin gelsin onuda kutlarız valla sonradan aklıma geldi daha doğrusu eve gidince yoksa ikisine takım yapardım sık dişinin 2012'de doğur hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişimiz

aylin valla iyi oldu ama ben çok giremiyorum buraya

bu arada benim tıcker düzelten özelden mail atabilir mi rica ediyorum

Sena 14.08.2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…