çok geçmiş olsun . dünyada ekmeği olan korunsanda doğuyor.nasip olmayıncada elden bişey gelmiyor..selam :)
ne aceleniz var derken ben de kalıverdim kızlar..
kazayla hamiş oldum, 22 eylül cumartesi öğrendim..
pazartesi test yaptırdım hastanede, keseyi gördük..
sadece reyyanım için üzüldüm azıcık, 3 dolsaydı keşke dedim...
sonra 28 ekimde kanamam başladı cuma günü...
akşamına pedde gördüm, o derece kanama yani... düşmüştü...
sonra pazartesi de doktora gittik, kan aldılar..
öğleden sonra sonuç göstermeye gittik ve kürtaja alındım...
sevinemeden edemeden düştü bebeğim...
kpss yolcularına kolay gelsin ben de çalışmaya başlıyorum inşallah...
kendinize iyi bakın kızlar...
selam :)
ne aceleniz var derken ben de kalıverdim kızlar..
kazayla hamiş oldum, 22 eylül cumartesi öğrendim..
pazartesi test yaptırdım hastanede, keseyi gördük..
sadece reyyanım için üzüldüm azıcık, 3 dolsaydı keşke dedim...
sonra 28 ekimde kanamam başladı cuma günü...
akşamına pedde gördüm, o derece kanama yani... düşmüştü...
sonra pazartesi de doktora gittik, kan aldılar..
öğleden sonra sonuç göstermeye gittik ve kürtaja alındım...
sevinemeden edemeden düştü bebeğim...
kpss yolcularına kolay gelsin ben de çalışmaya başlıyorum inşallah...
kendinize iyi bakın kızlar...
haftasonu bauhause gittik ctesi eyüpteydik akşam ve tabi beşyüzvler falan filan alışveriş ev ihtiyaçları
29 kasım az kalmış demet hadi hayırlısı bende yine normal istiyorum inşallah diyorum artık benimkide şuan ters bakalım döner diye umut ediyorum senin insiyatifine bırakmaları çok güzel çok şanslısın gerçekten burada yok öyle bişey beklemezler hatta sormazlar bile sürekli kabus görüyorum egemende hiç hatırlamıyorum bu bebekte çok endişeliyim nedense ve gerildim iyice kim ne dese batıyo hep erken doğurucam endilşesindeyim
sumeyyeeeeee canim cocuk sana kardes sinyalini veriyor isdeeeeee daha ne bekliyorsunnnnnn:))))))))))))))eymen maşallah kayınvalidem diyor bu çocuk hasta değil niye telaşlandınız bende oğuna sor dedim yemediğim azar kalmadı çocuğu hasta ettin diye ama maşallah hiç bi sıkıntısı yok sadce acayp pişik olmuş anne acıyor diyo devamlı gece dönemiyor o kadar yani......
demet hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucağına al ama inşllh normal olur.sezeryan ne yapsan ameliyat sonuçta.
nazan maşallah egemen umarım kardeşinedde aynen öyle ilgili davranır eymende bebek diye ölüyor.çok ağladığında komşunun bebeğini sevmeye gidiyoruz yoksa susmuyor şu ara kendiside bebek gibi yapıyor anne ben bebek diyor ellerini kendine çkiyor küçülüyor
hg demetcimm...hadı bakalımm...29 kasımı iple çekiyoruzz.....
duruda hasta yaa doktora goturmedım ılacda vermedım bıktım artık yaa. cok sık sık hastalanıyor...tıp fakultesınden randevu almaya caşısıyorum olursa oraya goturcem cok endıselenıyorum ınsallah bıseyı yoktur ya...
aylin bulursan haberim olsun bende arayış içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?