Benim gibi bebişlerini erken sünnet ettirmeyi planlayan erkek anneleri varmı. yada çevresinde bu kadar minik bebeğe sünnet yaptıran. Tecrübelerini paylaşırmı??
bizde düşünüyoruz canım fazla hareketlenmeden ama nezaman yaptırırız bilmiyorum....
Dün 2 aylık aşılarımızı olduk. Sol omuz 2 bacak olmak üzre 3 yerden deldiler yavrumu. Kalbura döndü. Emince süt akıyor heryerden:)) Makattan ateşi 38 dereceye çıktı 1 çay kaşığı şurup verdim fazla huysuzluğu olmadı bu işide atlattık Diğer aşımız 2 ay sonra. Darısı sizin başınıza.
Oğlum 6300 olmuş boyuda 66 santim Maşallah anası babası gibi uzun boylu olacak. Haftayada sünnetini halledebilirsem ne mutlu bana bayram sonrası iş başı yapacağım çünkü..
dilekcim walla ben düşmanıma bile yapmam öyle şeyler. insanın evladı en hassas noktası ya. yok çok üstünü örtüyorsun yok kucağa alışmış bu falan. alla alla ağlayan çocuğu sırf kucağa alışmasın diye yatağında mı bırakayım? herkes psikolog herkes çocuk doktoru yani... ay dellendim fena. bi daha kimseye gitmem yoksa fena kalp kırcam. bi de ver bana diyorlar allahım çocuk ağlıyo sen napcan ben meme vercem ki sussun dimi ama...
ayrıca oyle kucaktan kucaga vermeyin bebegi diye tembih ettim yok anacım sanki ben demedim.
birkaç kişi aldı, nazar olmasın diye okudu, kokladı verdiler bana. amaaa biri vardı kii bana "grip çok yaygın aman dikkat et" diyor sonra bebegi aldı yavrum cıglık cıglıga agladı geri aldım 2 dk icinde cocugumun elleri parfum icinde kokuyordu ve yanagı ruj olmustu. deli oldummm ya ben dogumdan beri parfum sıkmıyorum. omuzuma bile yatırırken mendil koyuyorum agzına sokuyor, deyiyor diye. tam giderlerken kızım uyuyordu annemin kucagında hoop diye bebegi bir aldı kucagına daha vermemeye fırsat kalmadan resim cekilcekmis. yaw cocuk uyuyor gerizekalıııııııı ve yine cocugum sıcradı aglayarak uyandı. zaten esime de soyledim bir daha aynı sey olursa birini paralarım artık diye. fırsatım olmadı kayınvalidemi bir goreyim aynen soyliycem ve kızıcam bu defa...