2009 Eylül Anneleri

arkadaşım spiral taktırdı ama her ay 15 gün kanama gördü...böyle olacaksa zaten temiz fazla kalmıcam diye düşünüyorum ve korkuyorum...Kondom da riskliymişş..Ayyy napcam ya...

Canım hiçbir şeye önyargılı yaklaşmayacaksın hayatta olmaz gözüyle bakmayacaksın herşey bizler için....

valla ben elektrkli pompa almadım eger gögsümü bırakırsa alırım diye düşünüyorum..en azından öyle sagıp olan sütü veririm...manuel pompa almıştım ama pek etkili degil o.. 20 30 cc anca çıkıyo...hemde iki gögüsden mafoldumben

mama vermeyi bende istemiyorum sadece anne sütüyle kuzucuklarını doyuranlara çok imreniyorum ama napaıl olmayınca olmuyo mafoldumben rabbim kuzucuklarımıza saglık sıhhat versinde napalım:ecrin_bebek:

amin canım cümlemizin yavrularını korusun...:Saruboceq::Saruboceq:

sivaslım sen haline şükret ben sağınca inanmazsın belkide biberonuna 1 gr süt düşmüyor bile...benim durum senden vahin inek olsam acımaz keserlerdi beni (

valla ben spiral taktırsam bile adet görmeyi bekliycem ilk adetimi göreyim öyle taktırırım belki...

öylede canım şurda düşünmeme az kaldı...Mecburen bir yöntem seçmem lazım..Eğer spirale karar verirsem 39. günde taktırmam lazım...

en güzel yöntem eşinden ayrı yatacaksın şeker kaydirigubbakcemile5

dr unla konuşursun bünyen hangisine güzel cvp verirse onu yap bence...spiralinde zaraları olabiliyor..

creativ cnm senin hiçmi sütün yok...bunun sebebi vardır belki..sters sıkıntı falan sütün olmasını engelliyomuş..stres sıkıntımı yaptın arkadasım...

creativ cnm senin hiçmi sütün yok...bunun sebebi vardır belki..sters sıkıntı falan sütün olmasını engelliyomuş..stres sıkıntımı yaptın arkadasım...

evet canım tahmin edemeyeceğin kadar sıkıntım vardı...şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum biraz toparladım kendimi..haftaya dr a gitcem bunun ilacı varsa hemen isticem yazık ya 1 damla süt içsin bebecik:gitme:

cnm kıyamamm sende dert etme hiç bişeyi..takma kafana bebegini düşün annesi...ama genede sütüm yok diye yıpratma kendini çok...yavrularımız iyi olsunda napaılm varsın mamayla büyüsünler...

Ahhh canım yaa keşke buraya yakın otursaydında kızımın sütlerinden verebilseydim inan çok içten söylüyorum ne güzel bir süt kızım olurdu:) Valla canım çok iyi niyetli söylüyorum yapabileceğim birşey varsa göndermek isterim çok yok ama azıcık depoladım feda olsun senin yavrunada

Allah razı olsun canım benim...o senin bebeciğin rızkı ama inan içirmiş kadar oldum..bu arada süt kız değil süt oğlanın oldu bile :)) sağol teyzesi..

sivaslım kaç öğün mama veriyosun ve markası nedir?

ben 7 öğün sma veriyorum ama şimdi dr bebelac dedi kafam karışık aptamil mi versem aceba?

sivaslım kaç öğün mama veriyosun ve markası nedir?

ben 7 öğün sma veriyorum ama şimdi dr bebelac dedi kafam karışık aptamil mi versem aceba?

canım ben hepsini denedim hiçbirinin farkı yok...doktorumuz aptamil ver dedi...ama doktorlar genedle mama firmalarıyla anlaşmalı çalışıyorlarmış o yüzden tavsiye edyorlarmış.hepsinin içerigi aynıymıç ve aynı olmak zorundaymış..dedigim gibi ben hepsini denedim bende hiçbi fark görmedim bebegimde.şuan bende bebelaca devam ediyorum...hiç bi fark yoksa ve hepsi aynıysa bebelac daha hesaplı...digerleri çok pahalı...aptamil ve sma en pahalıları...hero baby de uygun...

buarada ben 6-7 kez veriyorum mama...gögsümü tatlı niyetine emiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…