canım aynı kaderi paylaşıyoruz..ne humana fayda etti nede vitamix yok arkedeş süt yok!!!
mama yiyor yavrucak ki en karşı olduğum şey mamaydı...medelanın pompasını bile almıştım sütü sağıp içircem diye yine yokk...
valla ben öyle bir tövbe ettim kiiiii dr a gidince tüplerimi bağla diyeceğim :)
canım aynı kaderi paylaşıyoruz..ne humana fayda etti nede vitamix yok arkedeş süt yok!!!
mama yiyor yavrucak ki en karşı olduğum şey mamaydı...medelanın pompasını bile almıştım sütü sağıp içircem diye yine yokk...
Canım regl olman pek mümkün değil bence içerde biriken bir miktar kan yeni yeni atıyordur kendini. Daha kırkın çıkmadıysa çok normal bence.
Canım sıkma canını önemli olan kızının gelişimi bu dünyada sadece anne sütü veremeyen tek anne sen değilsin ne de son sen olursun.. Rabbim yavrunu korusun...
öylede canım şurda düşünmeme az kaldı...Mecburen bir yöntem seçmem lazım..Eğer spirale karar verirsem 39. günde taktırmam lazım...
creativ cnm senin hiçmi sütün yok...bunun sebebi vardır belki..sters sıkıntı falan sütün olmasını engelliyomuş..stres sıkıntımı yaptın arkadasım...
evet canım tahmin edemeyeceğin kadar sıkıntım vardı...şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum biraz toparladım kendimi..haftaya dr a gitcem bunun ilacı varsa hemen isticem yazık ya 1 damla süt içsin bebecik:gitme:
evet canım tahmin edemeyeceğin kadar sıkıntım vardı...şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum biraz toparladım kendimi..haftaya dr a gitcem bunun ilacı varsa hemen isticem yazık ya 1 damla süt içsin bebecik:gitme:
Ahhh canım yaa keşke buraya yakın otursaydında kızımın sütlerinden verebilseydim inan çok içten söylüyorum ne güzel bir süt kızım olurdu:) Valla canım çok iyi niyetli söylüyorum yapabileceğim birşey varsa göndermek isterim çok yok ama azıcık depoladım feda olsun senin yavrunada
Allah razı olsun canım benim...o senin bebeciğin rızkı ama inan içirmiş kadar oldum..bu arada süt kız değil süt oğlanın oldu bile :)) sağol teyzesi..
dilekçim ne kadar iyi yüreklisin cnm yaa...allah gönlüne göre versin...
Tülaycım kırkbir kere maşallah çok iyi gidiyor paşamızın gelişimi allah bozmasın kötü gözlerden korusun....
sivaslım kaç öğün mama veriyosun ve markası nedir?
ben 7 öğün sma veriyorum ama şimdi dr bebelac dedi kafam karışık aptamil mi versem aceba?