kızlar benim kızım mama yedikten sonra veya beni emdiktan sonra hep kusuyo nedendirrrrrrr...yarın doktora götürcem bakalım ne dicek.
yumecim valla bizimkiside öyle hep kusuyo...üstelik süt kesigi gibide degil.mamayı yiyo hemen kusuveriyo...valla kıyafet fılan kalmıyo hiç...yavrumun bişeyi olmasında kıyafet fılan yıkar annesi kuzumun...
benim sütüm yetmiyor cnm.ben ilk dogdugu günden beri hem mama hemde emziriyorumöyle çok imreniyorumki sadece anne sütüyle kuzucuklarını doyuranlara
benim sütüm yetmiyor cnm.ben ilk dogdugu günden beri hem mama hemde emziriyorumöyle çok imreniyorumki sadece anne sütüyle kuzucuklarını doyuranlara
canim benim uzulme herseyde bir hayir vardir:teselli:dusunsene anne suttunun yaramadigi hatta zarari bile gorulen anne suttleri varrrr.buarada sehercim hosgeldinnnnnnnnn uzun zamandir yoktun sekerrrrrrrrrrrr eren pasam iyidir insallah.
kusma olayina gelince demek ki yedikleri yariyor burdakilerde oyle diyorrrrrlarrrrrrrrrrrrrr:lepi:
cnm biz 1 ay 8 günlük iken 5 kg dı oğlum ( maaşallah) 3400 doğdu oğlum 3290 olarak hastaneden çıktık ama 3 günde 3400 e döndü oğlum maaşllah ii gidiyo oğlan bebeğe göre
hoşbulduummm :) Eren iyi çok şükür, ama bugün hiç durmadı teyzesi, artık herşeyi algılıyor, sürekli benimle birlikte ol, yanımdan hiç ayrılma diyor... Bir de sürekli emmek istiyor... Sen ne yapıyorsun, nasılsın?? Erdenay nasıl???
hersey iyi allaha sukur ilk zamanlara gore dogum oykulerini okursan nedemek isdedigimi anlarsin canbim bebislerimiz anne karninda zaten herseyi algiliyorlardi ve ilk 30kelimeyi orda ogreniyorlar.emme bebeklerin bildigi tek refleks hareketi sakin ac diye vermeyin.emzirdikdetn sonra 2-3saat sonra tekrar emzirin yoksa bebeginiz gelecegin obezitesi olur.bende erdenayda iyi allaha sukurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar...
4 gün sonra kırkım çıkıyor..
Eşinizle birlikte olan var mı ?...
Ve ne ile korunmayı düşünüyorsunuz...Ben hala karar veremedim ve çok korkuyorum hamile kalmaktan...Yazarsanız sevinirim...Spiral taktıran memnun mu?..
ya bende düşünüyorum ama etrafımda spiral kayması yüzünden hamile kalan çok var...Ve spiral in yan etkileri beni korkutuyor...Mesela kanama çok fazla oluyormuş vs.. ama eşimin korunması olayına da güvenemiyorum..Ben normal doğum yaptığım içinde spiral taktırmaktan biraz çekinyorum...
Peki sütünün yetmediğini nasıl anladın??? Benimki de bazen sürekli ağlıyor, emmek istiyor... Meme ağzımdan hiç çıkmasın sürekli ağzımda kalsın istiyor... Acaba benimki de mi yetmiyor diye merak ediyorum...
cnm valla ilk bikaç gün sütüm hiç gelmedi...doktor mama başladı..diger günlerdede az az gelmeye başladı ve hiç artmadı yani ben hissetmedim...mesela sütü çok olanların gögsü sızlarmış emzirirken benim hiç bizaman sızlamadı halada öyle...sonra kızım emdiginde doymadıgını emzirdikten sonra aglamasıyla anlıyorum doymadıgını, mama veriyorum doyuyo susuyo ve uykuya dalıyo ama açken yani sadece gögsümü emerse asla uyumuyo...aglıyo...mafoldumben bende mamaya devam ediyorum...napim zaten ilk zamanlardada kilo alımı çok düşüktü.artırdı doktorumuz ve şuan iyi gidiyo kilosu...şu durumda tek istedigim kızımın biberona alışıp gögsümü bırakmaması:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: en azından 6 ay emsin istiyorum senağlamasenağlama:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim kanamam başladı yaa.. çok erken değilmi. p.tesi gunu dr a gıttıgımde kanama gorunmuyor demişti. ama cuma akşam az az basladı bugun tam kana dönüştü
cnm valla ilk bikaç gün sütüm hiç gelmedi...doktor mama başladı..diger günlerdede az az gelmeye başladı ve hiç artmadı yani ben hissetmedim...mesela sütü çok olanların gögsü sızlarmış emzirirken benim hiç bizaman sızlamadı halada öyle...sonra kızım emdiginde doymadıgını emzirdikten sonra aglamasıyla anlıyorum doymadıgını, mama veriyorum doyuyo susuyo ve uykuya dalıyo ama açken yani sadece gögsümü emerse asla uyumuyo...aglıyo...mafoldumben bende mamaya devam ediyorum...napim zaten ilk zamanlardada kilo alımı çok düşüktü.artırdı doktorumuz ve şuan iyi gidiyo kilosu...şu durumda tek istedigim kızımın biberona alışıp gögsümü bırakmaması:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: en azından 6 ay emsin istiyorum senağlamasenağlama:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar...
4 gün sonra kırkım çıkıyor..
Eşinizle birlikte olan var mı ?...
Ve ne ile korunmayı düşünüyorsunuz...Ben hala karar veremedim ve çok korkuyorum hamile kalmaktan...Yazarsanız sevinirim...Spiral taktıran memnun mu?..