2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

delfindora
allah kalan bebişine uzun ömürler versin.
sağlıkla,hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın

canım sanada çok üzüldüm Allah kalan bebeğine ömür versin sağ salim kucağına al. haklısın kızın için kendine iyi bakmalısın çok geçmiş olsun.

Canım gerçekten çok üzücü bir durum.:çok üzgünüm: Tüm dualarımın seninle olacağından hiç şüphen olmasın. Allah bebeğini sağsalim sana bağışlasın , en küçük bir zarar gelmeden kucağına almayı nasip etsin.Keşke elimizden gelen birşey olsa. Bol bol dua et , herşey yoluna girecektir inancını hiç kaybetme....

Son düzenleme:

canım benim çok ama çok geçmiş olsun,allahım bebişini sana bağışlasın canım.. dualarım sizinle arkadaşlar, umarım allahım sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip eder, hepimize tabiii:Saruboceq:

özlemcim geçmiş olsun,Allah bebeğine sağlık ve uzun versin canım,böyle üzüntülerin tesellisi olmaz biliyorum ama en azından sağlıklı bir bebeğin daha var kanında,

çok saol pelincim o benim tesellim oldu zaten. Allah geri kalan bebişlerimizi korusun. sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

bütün kalbimle senin için dua ediyorum.inşallah herşey yoluna girecek,bebeğin seni bırakmayacak,hemen olumsuz düşünme hamilelikte kanaması olan ,düşük tehlikesi olan birçok kadın sağlıklı bebekler dünyaya getirebiliyor.

Canım çok üzüldüm, Allah geride kalan bebişine sağlıklı ömür versin inşallah, Allah onu kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde, bol bol dinlen, bunları da düşünmemeye çalış canım (tabi bize söylemesi kolay ama), kendin ,a.s.kızın ve minik bebişin için kendine iyi bak, çok üzücü bir durum ama elden ne gelir, dualarım seninle ve tüm hamişlerle

en kısa zamanda tekrar aramıza dön olur mu,a.s.

kızlar 13ü gece kanamam oldu. ve öğrendikki ikizlerden biri keseden çıkmış.
çook geçmiş olsun canım gerçekten senin adına çok üzüldüm allah diğer bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek nasip etsin kendini çok üzme herşeyin hayırlısı geride kalan kızın için daha sonrada karnındaki bebeğin için kendini toparlamalısın belkide allah korusun sakat olucaktı hergün onu öle görmek seni daha çok üzecekdi o yüzden herşeyin hayırlısı unutma meleğin seni ahirette beklio :) yarın sana şefaatçi olucak böle güzel bişi varmı bide bu yandan bak en kısa zaman da seni tekrar aramızda görelim olurmu kendine bebişine ve yavruna çook iii bak :1hug:a.s.:CüvCüv:

geçmiş olsun canım inşallah bişi olmaz dualarım seninle allah bebeğini sana bağışlasın kendini bu kadar üzme canım herşeyin hayırlısı inşallah bebeğine hiç bişi olmaz yat dinlen pozitif düşün güzel haberlerini bekliyorum :) allaha emanet ol :1hug:

istanbuldaki arkadaşlar nerede dr unuz, kim? bide doğumu nerde düşünüyorsunuz?
merhaba canım ben istanbuldayım gittiğim doktor medicana çamlıcada zehra koçer ama daha sonra uzman bi doktor var kendi yari var oraya gidicem mualla vural çok çok iyi bi doktor herşeyi çok kalite ama tabi biraz pahalı :) bi kere ona genel olarak 3. ayda gidicem onun dışında doğumumu nasipse ya medipol de yada medicana da yapıcam sen nerde yapıcaksın :)

slm arkdslar bugun benden haber beklıyodunz ama sze guzel haber vermıyorum ama inşlh ekım annelerınde gorursunuz beni hepiniz bebişerinızı hayırlısıyla kucağınıza alırsnz inşlh bana dua edın lutfen hamılelerın duası kabul olurmuş dıye duymuşum nolur bana dua edın

merhaba kızlar en güzel günler sizlerin olsun :) nasılsınız bi kaç üzücü olay olmuş ben yokken allah herkese sabır versin herşeyin hayırlısı diyorum :) esracım bu arada sende hastalanmıssın senin adına üzüldüm canım hakkında hayırlsı ! canım belki bölesi senin için daha iyidir bilemeyiz o yüzden sabırlı ol çalışmalara devam en güzel haberlerini bekliyoruz hamile olursan hangi ay olursa olsun bize söle ama istersen burda hiç gitme :)

saol canım tabıkı ya bende ole dusundum belkı hakkıma bolesı hayırlıdır ben hep ole dua edıyorum hayırlysa olsu dıyorum canım eğer istersenız hep burada gorusuruz bebişim yok ama bısuru yıyenım var burada sz anlatırsnz bebişlernızın gelışımını bende teyzelerı olarak dınlerım arada yorum yaparım ben pozıtıf bı ınsanımdır hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

ne güzel canım süpersin :) tabiki teyzesi hem ne demişler akıl akıldan üstündür :)

Herşeyin hayırlısı hayatım, inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun esracım :Saruboceq: Dualarımız inanki seninle ve tüm isteyenlerle yerimseniben seni aramızda görmek çok keyifli, sakın bırakma bizi a.s.

umudunu hiç bir zaman yitirme,Allah hayırlı,sağlıklı güzel bir bebek vericektir inşallah.

üzücü haberlerle akşama başladıkk bebeğinin birini kaybeden ve düşük tehlikesi olan arkadaşıma geçmiş olsunn aman dikkat edin ne olur diyorumm.. esracım hayırlısı olsun senin içinde ... inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsınn...

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ ..................26 ağustos
2- dilekal..............................20kasım...... ..... ........27 ağustos
3- NILUFERSAHH................22 Kasım...................29 Ağustos
4- burko(burcu).....................24 Kasım....................2 Eylül
5- ayderim...........................24 Kasım....................2 Eylül
6- shekercim........................26 Kasım....................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım....................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım....................3 Eylül
9- pushing(zeynep):).............27 kasım ....................3 eylül
10- telli..................................27 Kasım....................3 Eylül
11- farsena.............................28 Kasım..................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım....................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım....................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım....................6 Eylül
15- Okyanus84......................1 Aralık......................7 Eylül
16- Mozijiku .........................1 Aralık......................7 Eylül
17- cntz_06...........................1 Aralık......................7 Eylül
18- kedinihal..........................2 Aralık.... .................8 Eylül
19- bengiii(Emel)....................3 Aralık......................8 Eylül
20- zeynepsz.........................3 Aralık......................8 Eylül
21- cingene00........................5 Aralık......................9 Eylül
22- Yasemin-66.....................7 Aralık....................13 Eylül
23- m.reyyan.......................................... ..............13 Eylül
24- Nevesta...........................8 Aralık....................14 Eylül
25- MadLen ..........................9 Aralık....................15 Eylül
26- eda_naz..........................9 Aralık....................15 Eylül
27- atropin_tr .......................11 Aralık...................17 Eylül
28- asos1980(ayşe)...............13 Aralık…...............19 Eylül
29- Marall.............................13 Aralık…...............19 Eylül
30- ultlar ..............................15 Aralık..................20 Eylül
31- deryaa1...........................3 Aralık...................9 Eylül
32- özge_844.........................12 Aralık.................15 Eylül
33-creative.............................15 Aralık..................21 Eylül

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…