Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berbat ne yesem çıkarıorum bütün gün yatıyorum galiba kilo da verdim aman ha mide bulantım olmuyor diye üzülmesin kimse inanın çok berbat bişi geçsin diye dua ediorum senin varmı bulantı bide işin kötü tarafı sadece sabah filan da değil sabah akşam hiç farketmio napsam ki
inşallah canım şimdi yatarak size cvp yazıorum diz üstü bilgisayar valla sen anlabenim canım pek bişey istemiyor... ne varsa onu yiyirumm umarımm bulantılarımız olmaz...
şekerim kasın dediğin ele avuca gelmeli baık etli olmalı bizim gibi tahta olursa bi işe yaramıo yazın havuza gitiğimde herkez çok beğeniodu saçımı vucudumu filan kızın birisi resmen aşık olmuşu ödül bile vermişlerdi ama 2010 yazında anaaam bu kıza ne olmuş ne kadar çirkin dicekler çatlaklardan ve selülitten bu arada yaş kaç ?oo sen zayıfsın ben 165 -65 kilodayım maşallah balık etliyim ben
haklıısın şekerim :) senin yaşın kaç ?aman canım bebeğin sağlıklı olsunn.. sen sağlıklı ol verirsin sonra kilolarınıı.. bende 62 kiloyumm boyumm 163 :) ilerde kaç olurummm artıkk.. ama pek takmıyorum...