2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah herkesin yardımcısı olsun.bende hamile oldugumu bilmeden önce sigara içtim.hemde günde 1 paket kullanıyordum.şimdi bebeğe zararı oldu MU?düşük fln olur mu diye kendi kendime konuşuyorum..

hoşgeldin pushing...bugün ilk defa makyaj yapıp dışarı çıkabildim.1 aydır bunalım takılıp durdum,karın agrısı,şişkinlik,halsizlik yüzünden...senin durumun nasıl?

berbat ne yesem çıkarıorum bütün gün yatıyorum galiba kilo da verdim aman ha mide bulantım olmuyor diye üzülmesin kimse inanın çok berbat bişi geçsin diye dua ediorum senin varmı bulantı bide işin kötü tarafı sadece sabah filan da değil sabah akşam hiç farketmio :KK43: napsam ki

kızlar bende henüz değişiklik yok.. sizler iisiniz.. cerativ dışarı çıkman çok ii olmuşş sıksık yapın...

berbat ne yesem çıkarıorum bütün gün yatıyorum galiba kilo da verdim aman ha mide bulantım olmuyor diye üzülmesin kimse inanın çok berbat bişi geçsin diye dua ediorum senin varmı bulantı bide işin kötü tarafı sadece sabah filan da değil sabah akşam hiç farketmio :KK43: napsam ki

canım ya..bende hafif bulantı var ama hiç çıkarmadım daha.belkide bebiş küçük ondandır 4+4 oldu bugün.aksine aklıma en son gelecek yiyecekleri hayal eder oldum.bende dikkat etmeye çalışıyorum böyle giderse doğuma kadar obez olurum :eek:

canm jiç bişi çekmio hiç ama bi hamile var canı erik çekmiş sölemesi ayıp bende tık yok hiç bişeyin yüzünü görmek istemiorum aslında açım ama yesem geriye çıkıcak senin ki çok yeni ben,im ki 7+1 34 gün önce başladı önceden bede çok yiyodum hatta görümcem dedi biraz ye kilo al mide bulantın olunca verirsin haklıymış sütten tiksindim içmem nlazım napıcam bilmior um

pushing o zaman dua et bana bende bulanayım yemeyeyim.bende sana dua edeyim sende bulanma bol bol ye :)

gece gece yatarken çiğ köfte,bamya,hamur işi istiyorum offf yaww

benim canım pek bişey istemiyor... ne varsa onu yiyirumm umarımm bulantılarımız olmaz...

ilk zaman benimde canım çiğ köfte çekti iççinde et olmayanda bi kere yedim geçti şimfi yüzünü bile görmek istemem ama dua ediyim ama sağlıklı beslen kararında kilo al diye mide bulantısı aman aman allah başa vermesin n gerçekten zor canım ama sen bana dua et hamileliğime 50 kilo ile baladım 52 olsum sonra şimdi yine 50 yim boyum 1.63 sen

merhaba arakadaslar.
eylul annelerıde gelmeye baslamıs ne gusel.
bende temmuz annesı olucam ınsallah.
hepınıze saglıklı bır hamılelık donemı gecırmenızı dılıyorum..

oo sen zayıfsın ben 165 -65 kilodayım maşallah balık etliyim ben :KK70:
şekerim kasın dediğin ele avuca gelmeli baık etli olmalı bizim gibi tahta olursa bi işe yaramıo yazın havuza gitiğimde herkez çok beğeniodu saçımı vucudumu filan kızın birisi resmen aşık olmuşu ödül bile vermişlerdi ama 2010 yazında anaaam bu kıza ne olmuş ne kadar çirkin dicekler çatlaklardan ve selülitten bu arada yaş kaç ?

aman canım bebeğin sağlıklı olsunn.. sen sağlıklı ol verirsin sonra kilolarınıı.. bende 62 kiloyumm boyumm 163 :) ilerde kaç olurummm artıkk.. ama pek takmıyorum...

X