selam kızlar... sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür... biraz zor bir ameliyat geçiridim ama geçti çok şükür... kızım dünyalara değer çünkü.. hastaneden bugün çıktık..buda meleğimizn fotosu... 3100 gr doğdu.. maşallah deyin teyzelerrii
selam kızlar... sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür... biraz zor bir ameliyat geçiridim ama geçti çok şükür... kızım dünyalara değer çünkü.. hastaneden bugün çıktık..buda meleğimizn fotosu... 3100 gr doğdu.. maşallah deyin teyzelerrii
Maşallah maşallah canım çok şekersağlıklı sıhhatli analı babalı büyür inşallahselam kızlar... sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür... biraz zor bir ameliyat geçiridim ama geçti çok şükür... kızım dünyalara değer çünkü.. hastaneden bugün çıktık..buda meleğimizn fotosu... 3100 gr doğdu.. maşallah deyin teyzelerrii
Oh oh ne güzel hayırlı sağlıklı doğumlar versin canım Allah :teytey: Kilo olayına da çok takma. 2800 doğanlar da var. Hem ne kadar zayıf doğarsa diğer arkadaşlarına yetişmek için o kadar hızlı kilo alıyolar :)mrb kızlar gecmişi okumadım umarım herkes iyidir.
bizim bugün kontrolümüz vardı.sezeryan günümüz belli oldu.inşallah aksilik olmassa haftaya yani 9 eylülde kızımla bulusuyoruz.çok heyecanlıyım kızlar büyük ihtimalle epidural yada spinal olacak. allahım sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.nstde hafifsancılarım cıktı ama haftasına göre normalmiş.kızım biraz küçük 2.800g ama sağlığı yerindeymiş.drum kilonun cok önemi olmadığını cok kafama takmamamı söyledi.insallah bir haftada 200-300 gr alırsa 3000g falan olacak.sağlıkla doğsunda inşallah gerisi gelir zaten.
Maşallah maşallah canım çok şekersağlıklı sıhhatli analı babalı büyür inşallah
Oh oh ne güzel hayırlı sağlıklı doğumlar versin canım Allah :teytey: Kilo olayına da çok takma. 2800 doğanlar da var. Hem ne kadar zayıf doğarsa diğer arkadaşlarına yetişmek için o kadar hızlı kilo alıyolar :)
cingene canım maaşallahh meleğine çok tatlı maaşallhh...
salihacımm aynı gün doğuruyoruz senle birlikltte 3 kişi oldukk süper....
salihacım bugün azcık iş yapyım dedimm öldüm resmen çok ağırlaştık artık ayakta fazla kalınca mahvoldumm... hepimize hayırlı uğurlu olsun canım...
ahhh yerim ben onu çok tatlı maaşallh..sağol gülcan maşah kilosuna yaa yani beklese 4 kiloyuda geçerdi...maaşallahh...Central Hospital - E-bebeğim
kızzar burdakı ilk bebege bakın emıne dogurmuş çok şükür
canım sizde çok tatlısınız...göğüslerinize geçmiş olsun buara annelerimizin genel sorunu bu...Buda bebişim ve ben teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın
emsal fatoşşş .. kızlar nabersiniz.. emsal heyecan varmı...
emsalcimm kızının adı hayırlı olsun canım
adıyla dogsun buyusun inş.
ayy saatler kaldı desene akannehir
salihacım 9 eylül de doguracaklar 3 olduk
hadi bakalım hayırlısı. şafak 7 akannehir
emsalcim üzülme banada göndermiş şimdi yükledimm...
Central Hospital - E-bebeğim
kızzar burdakı ilk bebege bakın emıne dogurmuş çok şükür
ya evede olmak çok güzel, o kadar çok işim varmış ki... ama tabi işler bitince oturmaktan kök salacam o ayrı...
ya size bişey sormak istiyorum, şimdi ben huggiess aldım 3-6 kilo arasıi bir de johnson baby ıslak mendel aldım 4 paket... aslında sebamed ıslak mendil almak isterdim ama sebamed onun 7 katı fiyatındaydı... zaten ıslak mendiller 4 tl civarı bebek için olnlar ama sebamed o da sanırım 64'lü 23 tl idi.... bebeğe zararı olur mu acaba, sebamed mi alsam ki...