sen olmasan gülcancım biz akıl edip de bakmazdık, sağol tatlım...
maşallah çok tatlı, eminecim sağlıkla büyütsün.... kilosu da çok iyi, sanırım bu sefer ultrason değerlerine yakın bir bebek geldi....
tülaycım raporumu alıp teslim ettim canım, sonra taç falan almaya gittim, kendimi eve zor attım valla...
evet ya bahar nerede... bugün doktora gidecekti... bir de emineyi de merak ettim.
haa ben kolu komşu falan geldi sandım sorry
gülaycım valla bende johson baby aldım ıslak medıl burda kampanya var 3 al 2 öde fiyatı 6tl yanı pkaeti 2tl ye gelıyo...ya bı ıslak mendılede 23 tl verirsek halımız nıce olur canım bi pakaet kaç gün gitcekkı((
evet evet tülaycım valla 4 ay evdeyim artık, tabi raporlarla uzatada bilirim....
ya evede olmak çok güzel, o kadar çok işim varmış ki... ama tabi işler bitince oturmaktan kök salacam o ayrı...
ya size bişey sormak istiyorum, şimdi ben huggiess aldım 3-6 kilo arasıi bir de johnson baby ıslak mendel aldım 4 paket... aslında sebamed ıslak mendil almak isterdim ama sebamed onun 7 katı fiyatındaydı... zaten ıslak mendiller 4 tl civarı bebek için olnlar ama sebamed o da sanırım 64'lü 23 tl idi.... bebeğe zararı olur mu acaba, sebamed mi alsam ki...
yok be gülcancım. biliyorsunuz işte evde yattım hastanede yattım aylardır yatmaktaydım ancak 2 yıldır beklediğim kadro için bugün bir sınava girmem gerekiyordu. allahım ne olur sınavda ya da bir gün önce doğurmayayım diye dualar ediyordum.allahıma çok şükür sınava girebildim.
ama dört saat süren bir sınav. aylardır yatan birinin üstelik mutlak yatak istirahati verilmiş birinin 4 saat oturmasının ne demek olduğunu size nasıl anlatayım. göbeğim aşağı doğru çekildikçe etlerim sanki bıçakla kesiliyormuş gibi acıdı, belim ağrıdı sırtım ağrıdı. kıvrana kıvrana bitirdim sınavı. akabinde doktora gidecektik ona bile gidemedik. sanki ambulanla getirir gibi kocam beni eve yatağıma yetiştirdi.
olsun cnm nerden bilicen
bende aldım johson baby - chicco - aldım-nivea var bakalım paşalrın dötü hanginden memnun kalırsa onu kullancezkaydirigubbakcemile3