2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa ben daha loğusa şerbeti olayını gülaya sordum çözemedim o başka bişey benim dedigim başka dedi
sen şimdi kaynar dedin :))))))))
oda neki ??
bunun kaç çeşidi var ki anlamadım ben (

ahhhhh canım yaaa mantı dedin nasıl çekti anlatamam yaaa hemde çok uzun zamandır çekiyordu
dünde biri yanımda mantı yedik dedi kendimi zor tuttum şimdi sen mantı dedin bu gün gidip bir yerde yemem lazım tabii Rahmetli annemin yaptıgı kadar lezzetlisini bulamasamda nefsim körlensin demi

Emsalcim gülayla benim bahsetttigim aynı sıcak içilir ama ben istanbulda ilk defa bi arkadaşın dogumunda kırmızı soguk şerbet içtim ilk defa ama hiç bilmem nasıl yapılır.

Saolun arkadaslar....ben simdii bugun basliyorumm cicileri yikamaya...aksamada utuler kaldiririm...bakk simdii bi heyecan sardii:))

carpaccio tatlım ya Allah kavuştursun ne diyeyim çabucak eşine ve yavruna. kadın tuttuğun iyi olmuş, yoksa tek başına çok zor olur....

emsalcim benim dediğim de kaynar talım, lohusa şerbetine kaynar diyolar mersin adanada....

anladım canım yani siz orjinal olanını yapacaksınız
ben yada benim gibiler yalancıktan şerbet yapacagız mı :)))))

Emsalcim gülayla benim bahsetttigim aynı sıcak içilir ama ben istanbulda ilk defa bi arkadaşın dogumunda kırmızı soguk şerbet içtim ilk defa ama hiç bilmem nasıl yapılır.

anladım hayatım gülayda yazmış sağolun :)))
bu şerbetler hep sıcakmı içiilir hakketten yani yaz günü sıcak şerbet ne kadar çekilirki
ben alırken aktarada sordum sıcak daha iyi dedi ama yaz hava sıcak dedim adam yüzüme baktı bi :))))
git artık be kadın ben nerden bileyim dercesine loğusa şerbeti sıcak içilir dedi sonra iyi dedim çıktım dedim dayak yememeyeyim barii :))))

Arkadaslar ben kactim simdilik bir kac saat sonraa gorusuruz...yavas yavass halletmeye calisim bebesimin cicilerini....gorusuruz

ahhh canım kıyamam sana ben keşke yakın olsaydık sanada yapardım... ben 1 yıldır yemedim mantı galiba en son ne zaman yedim hiçç hatırlamıyorumm.... canım rabim annene rahmet eylesinn ... seni üzmedim umarım...:kedi:

Oofff kızlar yyaaaa ben hala bebişin dogum tarihi konusuna takılı kaldım oyleeeee, dün akşam bahsetmiştim hatırlarsınız.
***Doktora gittigimde tarih için doktor bayram geçsin oyle dedi ve hatırladıgım kadarı ile 24-25 dedi bende de sayı takıntısı oldugu için 25 dedim. Sonra eltim dedi ben çalışıyorum hatta o gun tum okul dersler bittikten sonra genel kurul yapacak genel kurul toplantısından sonra da okul yemegi varmış ilk gun kimse gelemeyecek (bu bir yandan iyi sakin sakin dogum sonrası yaşarım zati annem ve kayınvaldemler ve 2 eltim yanımda olacak)
**ıkinci bir çekincem ise eltimin kızının dogum gunu 29 eylul ( 9 yaşında) de ee benimki de 25inde araları çok mu yakın oluyoo
**23 çekebilirsem 2 gun erken gelmiş olur ve eşimle bayramı birlikte geçirmiş olurum ve 3 gun dogum izni olacagı için 23-24-25 benimle olacak ve sonra zati hafta sonu :)
**bir yandan de bebişim terazi olsun istiyorum ve dun baktım 23 ü için bazıları başak bazıları terazi diyor (
Biliyoum gereksiz bunları düşünmek onemlisi sag salim gelmesi kızımın hayata ama elimde degil.
Offff offffffffffffff offffffffffffffffffffffff

canım benim Allah razı olsun düşünüp söylemen yeter yapmış kadar oldun
aminnn canım inşallahh tüm ölmüşlerimizi inşallahh
üzmedin canımıniçi üzülme yani hiç unutulmadıgı için sen hatırlatmış yada beni üzmüş değilsin bitenem
benim annem vafat edeli 5 yılı geçti bu kadar zaman içinde sadece 1 kez yedim
3-4 ay önce canım deli gibi mantı çekmişti ama nerde yapılır bilmedigimiz için yiyemedim
sonra çareyi hani şu salyangoz şeklindeki makarnlar var ya büyük büyük
onlardan alıp mantı içi hazırlayıp onları doldurup kaynatıp sos ve yoğurt yapıp yemekte buldum sos kıyma sarımsaklı yoğurtla mantı tadını verdi :))))
daha sonra eşim bir yer buldu olmazsa bu akşam gider yerim şimdi aradı söyledim zaten tamam gideriz hayatım akşama dedi sıkılma yani sen orda ben burda yiyelim :))))

canım burç murç olaylarına girmem de bana kalırsa erken olsun eger bir sakıncası yoksa
23 uygun gibi dahada erkeni olmayacagı için en uygunu o bence
bayram telaşınıda sakin kafayla atlatmış olursun
hakkında hayırlısı olsun inşallahh

amaannn herkez gitmiş nerdeyse yawww
artık kimse ben çıkıyorum görüürüz bileme ne demeden çıkıp gidiyor ((

emsalcim benim arkadaşım gelmişti o yüzden yazamadım... bence soğuk ikram edilen lohusa şerbetleri de güzel olabilir... ben asıl olarak soğuğu tercih ederim, ama kaynar malesef sızak içiliyo... ama belki senin yapacağın soğuk ikram edilebilir. dene istersen.

betül benim için de burç olayı önemli ama hangi burç iyi karar veremedim kadında, başak mı terazi mi...

ah canım yaaaa...Güle güle sağlıklı günlerde evladınla eşinle mutlu huzurlu bi hayatın olsun inş.a.s.TEBRİKLERRR

kızlar bugün kontrole gittim.2,5 cm açıklık var ve bebek iri olduğu için normal doğuma müsait değilmiş çatım....Allah nasip kısmet ederse yarın en geç 11 de oğlum kollarımda olucak....hala şoktayım ya....eve eşyalarımızı almak için geldik..sancılarım çok olduğu için bu geceden yatış verdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…