Gulay kaç yıldır eşimin ailesi fındıkpınarına çıkar??? Bizimde bir ara evimiz vardı orda ama çoooook çook yıllar oldu. Zaman nasıl geçiyoo yahu ya lisedeydim yada üni ilk yıllar ama sanki o kadar zaman geçmemiş gibi.
Herkes şerbet mi yapacak kaynar yapan yok muuuuuuuuuu???
tamam gülaycım...sağol kızlar üzerime bir ağırlık çöktü anlatamam uyumamak için kendimi zor tutuyorumm... akşama ne pişireceksiniz kızlar.... benim aklımdan mantı yapmak geçiyor.... ama...işte tembelliğim üstümden atabilsemm...
emsalcim benim dediğim de kaynar talım, lohusa şerbetine kaynar diyolar mersin adanada....
Emsalcim gülayla benim bahsetttigim aynı sıcak içilir ama ben istanbulda ilk defa bi arkadaşın dogumunda kırmızı soguk şerbet içtim ilk defa ama hiç bilmem nasıl yapılır.
Arkadaslar ben kactim simdilik bir kac saat sonraa gorusuruz...yavas yavass halletmeye calisim bebesimin cicilerini....gorusuruz
ahhhhh canım yaaa mantı dedin nasıl çekti anlatamam yaaa hemde çok uzun zamandır çekiyordu
dünde biri yanımda mantı yedik dedi kendimi zor tuttum şimdi sen mantı dedin bu gün gidip bir yerde yemem lazım tabii Rahmetli annemin yaptıgı kadar lezzetlisini bulamasamda nefsim körlensin demi
ahhh canım kıyamam sana ben keşke yakın olsaydık sanada yapardım... ben 1 yıldır yemedim mantı galiba en son ne zaman yedim hiçç hatırlamıyorumm....canım rabim annene rahmet eylesinn ... seni üzmedim umarım...:kedi:
Oofff kızlar yyaaaa ben hala bebişin dogum tarihi konusuna takılı kaldım oyleeeee, dün akşam bahsetmiştim hatırlarsınız.
***Doktora gittigimde tarih için doktor bayram geçsin oyle dedi ve hatırladıgım kadarı ile 24-25 dedi bende de sayı takıntısı oldugu için 25 dedim. Sonra eltim dedi ben çalışıyorum hatta o gun tum okul dersler bittikten sonra genel kurul yapacak genel kurul toplantısından sonra da okul yemegi varmış ilk gun kimse gelemeyecek (bu bir yandan iyi sakin sakin dogum sonrası yaşarım zati annem ve kayınvaldemler ve 2 eltim yanımda olacak)
**İkinci bir çekincem ise eltimin kızının dogum gunu 29 eylul ( 9 yaşında) de ee benimki de 25inde araları çok mu yakın oluyoo
**23 çekebilirsem 2 gun erken gelmiş olur ve eşimle bayramı birlikte geçirmiş olurum ve 3 gun dogum izni olacagı için 23-24-25 benimle olacak ve sonra zati hafta sonu :)
**bir yandan de bebişim terazi olsun istiyorum ve dun baktım 23 ü için bazıları başak bazıları terazi diyor(
Biliyoum gereksiz bunları düşünmek onemlisi sag salim gelmesi kızımın hayata ama elimde degil.
Offff offffffffffffff offffffffffffffffffffffff
Selam fıstıklarım :)
Kızımla benden size kocaman öpücükler. Allaha çok şükür dün akşam sağ salim kurtulduk. 2980 gr. 49.5 cm olarak dünyaya geldi.Size uzun uzun yazıcam yşadıklarımı ama şuan hala hastanedeyim. Yarın akşam anca taburcu olucaz. Gelen gidenden anca fırsat oldu size yazmaya.
Doğum yapmamış canlarım, biliyorum itiraf edemeseniz bile içinde endişe ve korku var. Bendede vardı. Ama inanın kızımın yüzünü gördüğüm an herşey bitti. Dünya durdu o an. Kendimi çok güçlü hissettim. İnanılmaz bir çekim, inanılmaz bir duygu... anca yaşanabilir tarzda. Allahıma çok şükür sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebeğim var. Ben yine gelicem siz yazmaya. Fakat şimdilik gitmem gerek. Hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?