ayşecim sana dün cevap yazdım şekerim, kırmızı şekerle ilgili olanı diyosun di mi....
ayşecim sana dün cevap yazdım şekerim, kırmızı şekerle ilgili olanı diyosun di mi....
evet canım hıım ozaman ben görmedim.... canım hepsini birliktemi kaynatıyoruzz...
emsalcim neler söylediler sana yiyip içme konusunda yarına kadar...
canım heyecanlıyım ve inanamıyorum hala başlarda günler geçmeyecek gibi gelirdi
9 ay nasıl geçer ki demiştim ama şimdi bakıyorumda dün gibi
Allah ıma bin şükür kazasız belesız atlattık son 1 gün bilemedin 2 diyeyim
inşallahh sağlıkla sıhhatle kucaklarız yavrularımızı
hazırlıklar bitti gibi ufak tefek bi iki şey dışında
çantaya koyacak tek şeyimiz babamız kızımıza bir nazar bıncuğu alacak birde eger bulabirsem ufak bir cevşen
onun dışında yorgancıdan bu gün yastıklarımızı alacagız saten dikilecekti pembe iki yastık silikon dolacaktı ve benim loğusa yataıgım için iki yanak yastıgına pembe saten başlık olacaktı birde yarın jelatin alıp lokumları saracağım inşallahh ondan sonra bitti
dün temizlik vardı bitti bir önceki gün benim temizliğim bitti :))))
geriye diger saydıklarım kaldı tatlışkomm
canım eşimin ailesi mersin merkezde oturuyorlar, çamlıdere mahallesinde, ama biz ya yazlıkta olacaz yazlık akyar koyunda, cennet cehennemin karşısında, yada yaylada da olabiliriz yaylada fındıkpınarında... doğumum 27 si gözüküyor, normal doğum şuan gidişat... eşim mutlakaesar getirir beni senin yanına, tabi seni de bize bekleriz... şuan çok sıcaktır tahmin edebiliyorum. ben en son 7. ayda gelmiştim, yoksa biz haftasonları ayda iki kere mersine geliyoruz, eşim deniz tutkunu... o zaman kaynar da iç mersinde bol bol, sütün de artar....
sen ne düşünüyosun, sezeryan mı normal mi...
canım yaa bu kırmızı şeker olayı nedir loğusa şerbeti için mi bu
bu arada ben loğusa şerbetini hazır aldım şişelerde sulandırınca hazırmış
birde ne olur ne olmaz diye kalıp halinde olanını aldım
acaba nasıldır güzelmidir bilmiyorum deneyen alan varmı aranızda
unutmadan yeni gelen arkadaşımızda aramıza hoşgelmiş carpacio galiba demi ??
ahh ne güzel canım ....ben daha nevresimdemi (ince yorganlı) yoksa pikedemi yatıcam karar veremedim... çok yapılıcak detay var aslında... ama yoruldum yaa... bri gelip hepsini yapsa ne iyi olurdu... ben de pazar günü ağdaya gideceğim inşallh işin kötü yanı ben geçen hafta doktora gitmeden temizlenmiştim şimdide çabucak uzasın diye dua ediyorumm eğer uzmazlarsa epiletörle halletmeye çalışacağımm mümkünse... cevşeni iyi hatırlattın canım cuma günü bende oğluma alayımmm....
cokk tesekkur ederimm canim benim...evett carpaccio...ama adim oznur :)) hosbuldummm hepnizii:))
ay çok sevindim valla betülcüm bekleriz, hatta bebek büyüsün alıp götürürüz afrikalara hep birlikte neden olmasın :) anaları iki afrika aşığı olarak.... hem adanada bile buluşuruz valla, ankarada süper olur... mutlaka bekliyorum, şimdiden heyecan yaptım :)
emsalcim benim dediğim lohusa şerbeti adana mersin yöresine özgü canım, içinde kabuk baharatlar var, karanfil, tarçın, zencefil falan... 7 çeşit baharat varmış... şekerle kaynatılıyo... ama oralarda aktarlarda hazır baharatlar paket olarak satılıyo sen alıp sıcak suyla kaynatıyosun şekerli olarak, sona sıcakken üzerine dövülmüş ceviz koyup servis yapıyosun tatlım.... asıl amaç anne sütünü arttırmak, çok da işe yarıyomuş....
ayşecim sen baharat aldıysan şekerle kaynat hepsini canım.....
canım bence başla onları ütülemek gerçekten zaman alıyooo, benim dogum 25 inde ama hazırladım bile ben, bi yatak ortuleri kaldı.Arkadaslar bi se sormak istiyorum...simdi benim dogum ayin 16 si insalah....butun eksiklerim nerdeyse tamam...oglusumun kiyafetlerini daha yikamadim...bugun baslamalimiyim sizce??? yavas yavas...hastane cantasini falan hazir tutmalimiyim artik??? YARDIMMMM
ay çok sevindim valla betülcüm bekleriz, hatta bebek büyüsün alıp götürürüz afrikalara hep birlikte neden olmasın :) anaları iki afrika aşığı olarak.... hem adanada bile buluşuruz valla, ankarada süper olur... mutlaka bekliyorum, şimdiden heyecan yaptım :)
Ayyyy valla Africa yaaaaaaaa oofffffff ne güzel olur yaaaa
emsalcim benim dediğim lohusa şerbeti adana mersin yöresine özgü canım, içinde kabuk baharatlar var, karanfil, tarçın, zencefil falan... 7 çeşit baharat varmış... şekerle kaynatılıyo... ama oralarda aktarlarda hazır baharatlar paket olarak satılıyo sen alıp sıcak suyla kaynatıyosun şekerli olarak, sona sıcakken üzerine dövülmüş ceviz koyup servis yapıyosun tatlım.... asıl amaç anne sütünü arttırmak, çok da işe yarıyomuş....
Sırf senin şu şerbeti içeyim diye hamile kaldım ben :icecream: bizde bu şerbete Kaynar diyorlar, valla içmekten hamilelikte aldıgım kilodan daha fazlasını alırım ben
a
betülcüm fındıkpınarında sanırım 7,8 yıldır çıkıyorlar, evler site içerisinde iki katlı, yeni yapı olduğu için daha eski olamaz... tabi bunun öncesinde başka yerdeymiş yayla evleri, fındıkpınarında değil de onu tam hatırlayamadım şimdi... ama fındıkpınarı müthiş bi yer ya, sakin ve huzurlu, havası mis gibi....
carpaccio canım sen tek başına mı kalacaksın şimdi, yanında kalacak bi yakının falan yokmu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?