2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya son günler nekadar sıkıcıymış yaa.... ayy bayılttı içimi her sabah bi hasarla haşat gibi kalkmak.... noluyom anlamadım.. e bukadar şişman hamile kalırsan olcağı bu tabi... bu sabah 1 kilo almış gözüküyorumçç böyle gidersem 4 kiloyla biticek gebeliğim.. ama bbelide olmaz heran bir ishhal beni vurup dağıtabilir :)))

gamzecim hoşgeldin tatlım. aman hangimizin eşi full destek tam destek yapıyor ki??? bizimki de farklı değil yani. ağrılar sızılar da geççek tatlım az kaldı allahın izniyle... izmire gidiyon bak havası bile iyi eder insanı iki dakikada... ah memleketim benim. çok özledim söyle izmirime olur mu

ahh canım benim söylememmi.. ben bile gidicem öpücem yerlerini taşlarını o dereceyim yaa....
dediğin gibi hiçbiri belki full destek değil ama bizimki çok kaprisli dayanamıyorum artık... annem bizle kalacaktı kırkım çıkana kadar.. beyefendi istemiyo sanki bi işin ucundan tutacak gibi... bunu açık açık sölemedi ama anneme ve bana haraketleriyole çok fena hissettiriyo... napıcam bilmiyorum.. sabaha kadar ağrıdan sızıan dopru düsürt uyuyamadım.. stres sersemi oldum.. insan nasıl bile bile böyle yapar yaa... bebek doğdu doğacak adam hala herşey istediği gibi olsun derdinde... mafoldumben

gamzecim yaa en zor durumlardan biri de bu herhalde eş durumu.
allah kolaylık versin canım. sabırlı olmaya calış.
sen kapris yapacagına o sana yapıyor, annen kalmasa o mu bakacak 40 gun?
tam sopalık canım kusura bakma. anlamıyorum boyle adamları yaa

kızlar valla gelin terasta kocaman bi masamız var, hatta sabahları bazen ciğer, et şiş bile yaparız mangalda, malum eşim mersinli, et olmadan yaşayamaz adam, süper de eğleniriz ... ankaraya gelirseniz mutlaka arayın valla...

gamze çok yersin tatlım, bebene acı anacım, annesiz büyümesin :) valla kimin kocası destek ki....

ben çıkıyorum çorba içmem lazım, çünkü söylemesi ayıp kabızım, bugün de yapamasam tuvaletimi çatlıcam ortadan ikiye....

gamzecim erkek olcam, senin gibi güzel ve tatlı dilli eşim olcak başımın üstünde taşırım anacım yaaaa... ama erkeklerin çoğu böyle tatlım inan bana. hem kel hem fodullar. kendi hiçbir işin ucundan tutmıcak hem de sana yardım için gelen annene öyle davrancak. walla çok kızardım ben de olsam.

ay sorma yaa... ne bileyim altüst etti beni.. dr sorunum bi yandan eşim bi yandan.. çok sıkıldım.. stresten doğurucam yada gebericem bıktım bunların derdinden yaa... yani sopalıkki ne sopalık.... ama gelde anlat...

haklısın canım... hepsi kendi havasında.... tabi istisnalarda vardır mutlaka.. :)
kendine iyi bak hoşçakal canım..

ayy canım çok sağol ya... valla ne diyim bilmiyorum çok sıkıntıdayım inanın tahmin bile edemezsiniz.. annem hem iyilik yapacak hem maraz bulacak.. hayırlısı bakalım azlada alternatifim kalmıyo ne yazıkki kırkımız izmirde annemde geçirmekten başka..
kızlar bizim otobosun saati geldi sizi öptüm kendinize iyi bakın bana dua edin lütfen..duaya bişeylerin yoluna girmesine çok ihtiyacım var..... hoşçakalın..a.s.

iyi yolculuklar canım. herşy çok güzel olacak inşallah

canım iyim bende ama artık zorlanıyorum evimize geçtik herşey hazır oğlumuzu bekliyoruz artık gelsin istiyorum doğum yapanlara baktımda içim gitti oğlum gelsin artık diyorum

senin de baya az kaldı canım ya. hayırlısıyla sağlıkla gelecekler inşallah. hayırlı olsun yeni evin de allah içine sindirsin canımcım.

bircancım hayırlı olsun eviniz bak yerleştiniz bile
az kaldı dogumuna senin de allah kurtarsın inş.
var mı sancın falan ne durumda?

senin de baya az kaldı canım ya. hayırlısıyla sağlıkla gelecekler inşallah. hayırlı olsun yeni evin de allah içine sindirsin canımcım.

amin canımbenimmm

bircancım hayırlı olsun eviniz bak yerleştiniz bile
az kaldı dogumuna senin de allah kurtarsın inş.
var mı sancın falan ne durumda?

ya ara ara oluyor ama yalancı ağrılar sanırım tetikteyim hep gelsin istiyorum sanki gelmiyor gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 kasılmalarıda daha ayırt edemiyorum ama genellikle akşamları sancım oluyor her gece bu gün doğurcam galiba diyorum

geçen gün kuzenime dr.u gerçek dogum sancısı 1 kere gelsin hiç unutmazsın merak etme demiş kaydirigubbakcemile3
herhalde bunlar hep yalancı sancılar iştee bircancım..hepimiz artık gelsinler istiyoruz valla son zamanlar çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…