gamzecim hoşgeldin tatlım. aman hangimizin eşi full destek tam destek yapıyor ki??? bizimki de farklı değil yani. ağrılar sızılar da geççek tatlım az kaldı allahın izniyle... izmire gidiyon bak havası bile iyi eder insanı iki dakikada... ah memleketim benim. çok özledim söyle izmirime olur mu
gamzecim yaa en zor durumlardan biri de bu herhalde eş durumu.
allah kolaylık versin canım. sabırlı olmaya calış.
sen kapris yapacagına o sana yapıyor, annen kalmasa o mu bakacak 40 gun?
tam sopalık canım kusura bakma. anlamıyorum boyle adamları yaa
kızlar valla gelin terasta kocaman bi masamız var, hatta sabahları bazen ciğer, et şiş bile yaparız mangalda, malum eşim mersinli, et olmadan yaşayamaz adam, süper de eğleniriz ... ankaraya gelirseniz mutlaka arayın valla...
gamze çok yersin tatlım, bebene acı anacım, annesiz büyümesin :) valla kimin kocası destek ki....
ben çıkıyorum çorba içmem lazım, çünkü söylemesi ayıp kabızım, bugün de yapamasam tuvaletimi çatlıcam ortadan ikiye....
selam kızlar nabersiniz?
gamzecim erkek olcam, senin gibi güzel ve tatlı dilli eşim olcak başımın üstünde taşırım anacım yaaaa... ama erkeklerin çoğu böyle tatlım inan bana. hem kel hem fodullar. kendi hiçbir işin ucundan tutmıcak hem de sana yardım için gelen annene öyle davrancak. walla çok kızardım ben de olsam.
hoşgeldin bircaaaan. biz iyiyiz sen nassın? geçtin mi evine_
ayy canım çok sağol ya... valla ne diyim bilmiyorum çok sıkıntıdayım inanın tahmin bile edemezsiniz.. annem hem iyilik yapacak hem maraz bulacak.. hayırlısı bakalım azlada alternatifim kalmıyo ne yazıkki kırkımız izmirde annemde geçirmekten başka..
kızlar bizim otobosun saati geldi sizi öptüm kendinize iyi bakın bana dua edin lütfen..duaya bişeylerin yoluna girmesine çok ihtiyacım var..... hoşçakalın..a.s.
canım iyim bende ama artık zorlanıyorum evimize geçtik herşey hazır oğlumuzu bekliyoruz artık gelsin istiyorum doğum yapanlara baktımda içim gitti oğlum gelsin artık diyorum
senin de baya az kaldı canım ya. hayırlısıyla sağlıkla gelecekler inşallah. hayırlı olsun yeni evin de allah içine sindirsin canımcım.
bircancım hayırlı olsun eviniz bak yerleştiniz bile
az kaldı dogumuna senin de allah kurtarsın inş.
var mı sancın falan ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?