2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim cnm. Tek kese görünmüş olabilir ama içinde iki tane bebiş olabilir. Kalp atışlarını duymadın dimi henüz?

ces nar cım değerin iyi ama iki gün sonra iki katına çıkması gerek mesela benim ilk önce 8.76 dı düşün seninkindende az 3 gün sonra 40.21 oldu ve yine 3 gün sonra 259.1 di oüyüzden rahat ol canım buarada idrardan test yaptınmı yada yaptırdınmı yapmadıyysan bide ona bak ama kan kesin sonuçtur.allah gönlüne göre versin canım.

uff kızlar ya midem kaynıyor valla çok yanma var bende ama bulantılarımda devam ediyor hayırlısıyla bi atlatsak şu dönemi sabah evden işe zor geldim bir bulantı sormayın ayy hayırlısıyla ay sonu gelse çıkıcam işten yerime ilan verildi başvurular o kadar çokki kızlar işsizlik diz boyu

sevgili annelerim,
Beslenme konusunda neler değiştirdiniz bebişlerimizin artık bize ortak olduklarını öğrendikten sonra...

Ben çay tiryakisiydim nerdeyse ama bıraktım bazen canım çekerse açık içiyorum. Her sabah da süt ve yumurta yiyorum. bir de işe ceviz ve üzüm getirdim atıştırıyorum . Faydasını bildiğiniz şeyler varsa paylaşalım

evet cnm bendede aynı durum var. Çalışırken zor oluyor gerçekten. Hayırlısı olsun senin için cnm.

Bende öğrendikten 2 hafta sonrasına kadar çok güzel yemek yerdim cnm. Her sabah mutlaka süt içer yumurta yerdim. Ama 1 haftadır maalesef bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyip içemiyorum. Üzülüyorum bebeğim beslenemiyor diye ama ilk 3 ay çokta önemli değil dedi doktorum. Tek tesellim bu. Buarada ceviz mutlaka tüketmek gerekiyormuş. Çocuğun beyin gelişimi için.

erken pes etmişsin maviş ,ben 6.aya çalışmayı düşünüyorum ondan sonra bende bırakıcam işi,o günü iple çekiyorum tabi :sm_cool:

bol bol meyve yiyorum elma ,mandalin kivi, hem sindirimede faydalı,kabızlık çekenlere activa yoğurt iyi geliyormuş, hamile bir arkadaşım çok memnundu.

günaydın hepinize arkadaşlar
umarım bugün iyisinizdir ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum çünkü ne miğde bulaNTISI ne karın ve kasıkta ağrı eskisi gibiyim anlıycağınız bu arada rica etsem listedeki adımı değiştirebilirmisiniz cansu_yum olarak kayıtlıydım ama tanıdıklar vardır belki diye rumuzumu değiştirdim:))

bak bir tanem sen yanlış biliyosun bebek için aslında ilk 3,5 ay cok önemli organları ve vicüt gelişimi oluyor ve ne kadar süt balık ceviz portakal elma prasa yemegi fasülye yemeği kivi aklıma gedikçe size yazarım bunları yemek cok önemlı burgerler kızartmalar mayonez fazla ekmek cola fazla tatlı bunlar yasak bebeğin iç organlarının gelişimi için ılk 3,5 ayı kaybetmemelıyız demır eksıklıği omega3 vitamınle özellikle b ve c neyse şimdilik bu kadar cnm bnm a.s.

comely cim çok haklısın ilk üç ayda diğer aylar gibi çok önemli çünkü bu ilk üç ayda bebeğin organları gelişiyo

Valla cnm doktor önemli değil desede ben yemeğe çalışıyorum ama işte bulantılar izin vermiyor.

arkadaşlar bişey sorcam size bem dün kontrole gittim ve 6+5 günlük hamileym diğer kontrol için 6hafta sonraya randevu verdi çok geç deilmi 12 haftalık olcak bebişim ikili testi yapcakmış ama 6 haffta bana çok uzun geldi

Canım kalp atışını ve kesesini gördün mü ? Yani iyice emin oldunuz mu? Ben de tam senin gibiyken doktora gitmiştim herşeyi gördük. Ama doktor yine de 1 hafta sonra yine gelin biraz daha büyümüş olur daha net görürüz demişti geçen hafta yine gittik. Herşey yolundaydı ve artık ikili testler için gitmeyi düşünüyoruz Şubat'ın sonunda. Çünkü ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyormuş.

Canım maşaallah demek ki çok güzel hamileliğin.
Takma kafana ama 4 hafta falan olsa iyiymiş. Bence sağlıklı olduğu için öyle demiştir.

canım evet keseyi kalp atışını herşeyini gördük birsürü tahliller istedi onlar için kan verdim kendi sonuçları alıp bakıp bana dönüş yapıcak çalıştığım için sonuçları almaya gidemiycem doktorum kendi alıcak aynı hastane zaten ama 6 hafta sonra tekrar gel dedi ve 6 marta gün verdi demekki bi sorun falanmı görmedi artık anlayamadım

Canım maşaallah demek ki çok güzel hamileliğin.
Takma kafana ama 4 hafta falan olsa iyiymiş. Bence sağlıklı olduğu için öyle demiştir.

canım bende aynı şeyi düşündüm bi sorun görmedi ondan galiba zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne miğde bulantısı nede karın ağrısı falan hiç bişeyim yok yani

Belki de öyledir canım vardır mutlaka bir bildiği sen içini ferah tut.
Sağlıklı bir hamilelik dilerim. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…