2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ASOS...KARDELEN VE ÖZGE....hepimizin sat tarihi aynı..12 ARALIK...

Günaydın kızlar . Nabersiniz? Ben bugün biraz daha rahatım bulantıdan yana sanırım. Şimdi güzelce kahvaltımı yapıyorum. İnş. bugün çok fazla sarsmaz beni. Sizde ne var ne yok?

Buarada yeni anneler varmış. Hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca keseyi görenler kalp atışlarını duyanlar hepinize maşallah diyorum a.s.:nazar::nazar::nazar:

Kıslarr günaydın, bilginiz varsa size bişi sorucam ben adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 876 çıkmıştı 48 saat sonra 1775 gibi bşiiydi , bi arkadaş yüksek dedi birazda, bende araştırdım, ikiz olabilirmi acaba ? dün ultrosonda tek kese görünüyodu doktor kan tahlili istemedi, değerlerimede birşey söylememişti artış normal demişti , daha önce telefonda bilirmiştim. bu arada sat 13 aralık.

Günaydın kızlar ? Bugün nasılsınız bakayım , bebişleriniz nasıl ?
Umarım herşey yolundadır. Kızlar ben marak ettim ama "folbiol" nedir ?
Düşüğe falan yol falan demişler eski mesajlarda... Folic acid değil di mi?
Çünkü doktorum bana her gece iki tane almamı tavsiye etti...

Günaydın kızlar ? Bugün nasılsınız bakayım , bebişleriniz nasıl ?
Çünkü doktorum bana her gece iki tane almamı tavsiye etti...

cnm günaydın :)) sanırım, folik asitin diğer bir firmada ki ismi, mesela ben folic plus ı kullanıyorum, buda abdi ibrahim firmasının galiba

günaydın kızlar ? Bugün nasılsınız bakayım , bebişleriniz nasıl ?
çünkü doktorum bana her gece iki tane almamı tavsiye etti...

günaydın canım bende folbiol içiyorum günde birtane? Acaba zararlımı?

günaydın canım bende folbiol içiyorum günde birtane? Acaba zararlımı?

canım bende folbiol içiyorum folik plus ve folbiol içeriği aynı sadece adı farklı olan 2 ilaç ikiside aynı işlemi förüyor sadece isimleri farklı folik plus günde 3 kere içiliyor sanırım folbiol günde 1 kere içiliyor zararlı değil

Aramıza yeni katılan anne adayları öncellikle hepiniz hoşgeldiniz.Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla. Hepinizi tebrik ederim.
İkinci olarak hem hamile olup hem çalışmak gerçekten çok zor bir durum.Aynı durumu bende yaşıyorum ve her sabah niye bugün cuma değil ki diye
kalkıyorum yataktan :KK43:(( Allah çalışan tüm bayanlara güç ve sabır versin..
Son olarak bu folik asit olayı kafamı çok karıştırdı. Neden düşüğe sebeb oluyormuş ki ?
Eğer düşüğe sebeb oluyorsa doktorum niye her gece iki tane almamı tavsiye etti . Nerdeyse
2,5 haftadır her gece iki tane alıyorum ve bu ne zamana kadar sürecek sizce kızlar ?

kızlar cevap alamdım bilen varsa değerleri yanıtlayabilirmi? yada sizinkiler nasıldı

Kıslarr günaydın, bilginiz varsa size bişi sorucam ben adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 876 çıkmıştı 48 saat sonra 1775 gibi bşiiydi , bi arkadaş yüksek dedi birazda, bende araştırdım, ikiz olabilirmi acaba ? dün ultrosonda tek kese görünüyodu doktor kan tahlili istemedi, değerlerimede birşey söylememişti artış normal demişti , daha önce telefonda bilirmiştim. bu arada sat 13 aralık.

Cnm benim reglimi 1 gün geçe 37 idi. 10. gün 564, 12. gün 1954 çıkmıştı. Ama herkesin farklı olabilir cnm. Belkide ikizdir.

Saol tatlım iyiyim sen nasılsın?

Dilekcim bende folic plus kullanıyorum. Üstelik günde 3 tane. Doktorum devam etmemi söyledi. Şimdi bende kıllandım bak fisfisfis

Evet canım yaa bende aynı durumdayım. Sen hepsini aynı anda mı alıyorsun yoksa
belli aralıklarla mı? Ben her gece belli bir saatte 2 taneyi anda içiyorum. Umarım bir zararı yoktur...

herkese günaydın

Kızlar ben de hiç bulantı falan yok maşaalllah. Daha erken mi bilemem ama 5+5 oldu bu gün

Cnm benim reglimi 1 gün geçe 37 idi. 10. gün 564, 12. gün 1954 çıkmıştı. Ama herkesin farklı olabilir cnm. Belkide ikizdir.

cnm sana ayrıca teşekkürederim sorularımı hiç yanıtsız bırakmıyorsun saol şeker :1rolleyes: evet benim gerçekten yüksek acaba ikiz olabilirmi ? bak şimdi :)) ama dr. birşey söylemedi ? ikiz dışında başka rehlikesi varmı acaba? bu arada annem de ebe hemşire onunda başının etini yiyorum galiba başka ilde ama, sürekli beni doktoruyla telde konuşturmak zorunda kalıyor kadıncağız :))

Evet canım yaa bende aynı durumdayım. Sen hepsini aynı anda mı alıyorsun yoksa
belli aralıklarla mı? Ben her gece belli bir saatte 2 taneyi anda içiyorum. Umarım bir zararı yoktur...

evet cnm hepsini aynı anda içiyorum. Hiç sevmiyorum ilaç içmeyi o yüzden. Biranda bitsin istiyorum. Zararı olsa doktorumuz söylerdi cnm ama.

herkese günaydın

Kızlar ben de hiç bulantı falan yok maşaalllah. Daha erken mi bilemem ama 5+5 oldu bu gün

Cnm genelde 7. haftadan sonra başlıyor. İnş. sende olmaz

X