2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar:Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum :nazar:Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ..... ...................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım..............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim..........................26 Kasım...........................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım.............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ..........................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım...........................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... .......................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık...........................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık...........................8 Eylül
21- deryaa1.............................3 Aralık............................9 Eylül
22 cingene00...........................5 Aralık............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık..........................13 Eylül
24- m.reyyan.......................................... ......................13 Eylül
25- Nevesta..............................8 Aralık..........................14 Eylül
26- MadLen .............................9 Aralık..........................15 Eylül
27- eda_naz.............................9 Aralık..........................15 Eylül
28- özge_844.........................12 Aralık..........................15 Eylül
29- atropin_tr ........................11 Aralık..........................17 Eylül
30- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…...................19 Eylül
31-paradisecity........................13 Aralık........................19 Eylül
32- Marall...............................13 Aralık….....................19 Eylül
33-fatoşgül..............................14 Aralık........................20 EYLÜL
34-guluncani............................14 Aralık........................20 Eylül
35-kardelen79..........................14 aralık........................20 Eylül
36- ultlar ...............................15 Aralık.........................20 Eylül
37-sivaslı58.............................20 Aralık. ........................26 Eylül

en son halimizhihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
oooo ben gelmeyeli baya çoğalmış hamişlerimiz... daha bol hamiş haberlerini görürrüz inş.. kızlar benim 4 gündür kahve lekelenmemden dolayı bide ara sıra sancı giriodu gece hastaneye gittik apar topar.. çok korktum acaba bişi oldumu falan die.. vajinal değil normal ultrasondan baktı dr keseyide gördük kalp atışınıda çok şükür.. ama çok enteresan bişi söledi.. bu kanama düşük tehdidi falan değilmiş öyle bi riskim de yokmuş ama ıstırahat et bol bol dedi.. kanamanın nedeni ise gebelikte vücut varolan iltihapları atarmış vücuttan.. benim iltihabım sökülüomuş.. bunu dahada kolaylaştırmak için gebeliklerde kullanılan antibiotiklerden vermeleri gerekirmiş ama dün gece ki nöbetçi dr olduu için kendi dr uma yönlendirdi.. ona yarın gidicem.. bide kist vardı bende oda küçülmüş :) bu ağrılar kanamalar falan iltihap ve kistden dolayıymış...

oooo ben gelmeyeli baya çoğalmış hamişlerimiz... daha bol hamiş haberlerini görürrüz inş.. kızlar benim 4 gündür kahve lekelenmemden dolayı bide ara sıra sancı giriodu gece hastaneye gittik apar topar.. çok korktum acaba bişi oldumu falan die.. vajinal değil normal ultrasondan baktı dr keseyide gördük kalp atışınıda çok şükür.. ama çok enteresan bişi söledi.. bu kanama düşük tehdidi falan değilmiş öyle bi riskim de yokmuş ama ıstırahat et bol bol dedi.. kanamanın nedeni ise gebelikte vücut varolan iltihapları atarmış vücuttan.. benim iltihabım sökülüomuş.. bunu dahada kolaylaştırmak için gebeliklerde kullanılan antibiotiklerden vermeleri gerekirmiş ama dün gece ki nöbetçi dr olduu için kendi dr uma yönlendirdi.. ona yarın gidicem.. bide kist vardı bende oda küçülmüş :) bu ağrılar kanamalar falan iltihap ve kistden dolayıymış...

Çok geçmiş olsun canım. Herşeyin yolunda olması çok mutluluk verici. hihoyyyt
Gözünaydın..

arkadaşlar benim son sat tarihim 9 aralık allah nasip ederse doğumumu 09-09-09 a getirmeyi planlıyorum umarım bu bebeğimide allahıma arkadaş göndermezsem

selam eylül ayının güzel anne adayları
aranıza bende katıldım
2,5 yıllık evlilik ve çalışmaların sonunda Rabbim bziede meleğimizi gönderdi
son adet tarihim 7 Aralık sanırım doğum 13 eylüle tekabül ediyor
benide listeye eklerseniz sevinirim
burdan sizlerle duygu düşünce ve birikimlerimi paylaşmak ve sizlerden istifade etmek benim için çok iyi olacak
herkese sağlıklı hayırlı bir 9 ay geçirmeyi temenni ediyorum a.s.

bu arada söylemeyi unuttum 5 haftamız bitti, keseyi gördük çok şükür
29 unda doktor teyzeye gitcez inşallah meleğimin kalp atışlarınıda duyarız

bugün eşimle biraz yürüyüş yaptık..markete falan gittik çok yoruldumm inanılmaz başım ağrıyor.. sanki hiç gücüm kalmamış gibi...

bugün eşimle biraz yürüyüş yaptık..markete falan gittik çok yoruldumm inanılmaz başım ağrıyor.. sanki hiç gücüm kalmamış gibi...

merhaba canım benimde geçen gün çok mşiddetli başım ağrıdı ve minoset plus kullandım plus olduğunun sonradan farkına vardım inş bir zararı olmaz

merhaba canım benimde geçen gün çok mşiddetli başım ağrıdı ve minoset plus kullandım plus olduğunun sonradan farkına vardım inş bir zararı olmaz

işallah olmaz canım..1 ilaçtan ne olacak canımm...içini rahat tut..

selam eylül ayının güzel anne adayları
aranıza bende katıldım
2,5 yıllık evlilik ve çalışmaların sonunda Rabbim bziede meleğimizi gönderdi
son adet tarihim 7 Aralık sanırım doğum 13 eylüle tekabül ediyor
benide listeye eklerseniz sevinirim
burdan sizlerle duygu düşünce ve birikimlerimi paylaşmak ve sizlerden istifade etmek benim için çok iyi olacak
herkese sağlıklı hayırlı bir 9 ay geçirmeyi temenni ediyorum a.s.

merhaba eslemcim aramıza hosgeldin :1hug: burda çok guzel dostluklar paylasacagımıza eminim :) Allah hayırlısıyla da kucagına almayı nasip etsin bebisini insallah :)

:nazar:Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi:nazar:
1- İrem34..................................................................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım............................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ............................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
21- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
22- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül

24-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
25- m.reyyan.................................................................13 Eylül
26- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
27- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
28- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül

29- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
30- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
31- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
32- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
33-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
34- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
35-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül

36-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
37-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
38- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
39-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül

son listemiz yeni gelen arkadaslarla bu sekilde hihoyyythihoyyyt

Ben bugün bulantısız, güzel bir gün geçirdimkaydirigubbakcemile2Dikkat ediyorum, açık havada ne kadar çok kalırsam o kadar az bulantım oluyor. Bugün öğrencilerimle İzmir Doğal Yaşam parkını gezdik, sonra da eşimle İnciraltında yürüyüş yaptık. Bu saat oldu, biraz gaz dışında şikayetim yok. :teytey:Ben bol bol açık havaya çıkayım bari.
Bu arada kızlar, geri sayım başladı. Salı akşamı 3 haftadan sonra doktora gideceğim. Bakalım işler yolunda mı:Saruboceq:Eğer öyleyse ailelere söyleyelim diyoruz artık. Ne de olsa dualarına ihtiyacımız vara.s

Slm kızlar ? Nabersiniz bebişler nasıl?

Yeni annecikler varmış .Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

Ben bugün bulantısız, güzel bir gün geçirdimkaydirigubbakcemile2Dikkat ediyorum, açık havada ne kadar çok kalırsam o kadar az bulantım oluyor. Bugün öğrencilerimle İzmir Doğal Yaşam parkını gezdik, sonra da eşimle İnciraltında yürüyüş yaptık. Bu saat oldu, biraz gaz dışında şikayetim yok. :teytey:Ben bol bol açık havaya çıkayım bari.
Bu arada kızlar, geri sayım başladı. Salı akşamı 3 haftadan sonra doktora gideceğim. Bakalım işler yolunda mı:Saruboceq:Eğer öyleyse ailelere söyleyelim diyoruz artık. Ne de olsa dualarına ihtiyacımız vara.s

İnanmıyorum kısss hala söylemedinizmi? Nasıl dayandınız ?kaydirigubbakcemile3

X