2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

BENDE 20 haftamdayım şimdiye kadar tam 4 kilo almışımm yani her ay 1 kilo falan almışımm..doktorumda ii gidiyor dedi..:)

Ben bugün 23. haftama giriş yaptım... Dün aylık kontrolümde tartıldığımda 56 kilo çıktım yani sadece 2 kilo almışım....

19+4günlüğüm bugün tartıldım 7 kilo almışım sizler neden bu kadar az kilo alıyosunuz? kaç kiloyla hamile kaldınız?ben 56 kiloyla başladım boyum 1.68

valla bende kilo almıyorum diye sevinirken 1 ayda 2 kilo almışım( toplamda 4 kilo olduuuu 21. haftamdaaaaa senağlama

20+5 im 8 kilo aldım artık kendimi tutamıyorum sürekli yemek istiyorum.Tavsiyeleriniz var mı?
Benim boyum 1,71 62 kiloyla hamile kaldım

Son düzenleme:
20. haftamızı 6 kilo ile tamamlamak üzereyiz.19+6....
gittikçe şişiyorum. engel olamıyorum

kızlar bende 20 hafta yenı bıttı ve 5 kılo aldım...bana cok gıbı gelıyo ama doktorum ve bazı kılo hesaplayıcılarına gore normalmıs :) hadı bakalım hayırlısı.

56 ile başladım. şimdi 23. haftadayım ve 7 kilo almışım :))))
birden alıverdim. Çok yiyorum ondanmı yoksa çoğul gebeliktenmi aldım bilemiyorum.
şuanda 63 oldum. boyum 1,68

BENDE YAZAYIM :)) ben şimdiye kadar 50 ile başladım 54 kiloyum yani 4 kilo aldım :)) boyum 165 :)))) eşim dalga geçiyo ne biçim hamilesin belli olmuyohiç bir yerinden :))) sadece artık daha çirkinim sanki :)))

Bende 4 kilo almışım 23. haftam bitiyor. Doktorum 6 hafta sonra kontrole çağırdı ve sadece 3 kilo almam gerektiğini söyledi. Tatlı makarna pilav beyaz ekmek tüketme dedi protein ağırlıklı beslen dedi.

22. haftama girdigimde 3 kilo almistim, ondan sonra da tartilmadim.
6 haziranda kac cikacagim bakalim
doktor bir ayda en fazla 1 bucuk kilo almalisin dedi

benimde 24.haftam bitmek üzere 4.5 kg çıkıyo benim tartımda ama dr umda 4 kg dır muhtemelen iyiyim sanırım sizce???

Moralim çok bozuk tam 10 kilo aldım.Bugün bi diyetisyenden randevu aldım.Bakalım o ne diyecek.

ben 26. haftamdayım 58 kıloyla hamıle kaldım dun tarttılar saglık ocagında 67 olmusum.9 kılo aldım hızlı gıdıyoruz bız..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…