2009 eylül anneleri kaç kilo aldığımızı burdan paylaşalım

Begum84

KAYRA VE DEFNE'NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.086
1
40
kızlar kaç kilo aldınız?
ben bugün 19+3 üm ve toplam 2 kilo almış bulunmaktayım..:CüvCüv::CüvCüv:
ya sizler?

ben tam 20 haftalığım kızlar 6 kilo aldım 43 tüm 49 oldum ve doktorum hastalarımdan en zayıfısın diyor bakalım daha kaç kg alıcaz.

20 . haftamdayım 50 ile başladım 53 oldum dr kilo konusunda güzel gidiosun diyor bakalım son aylarda ne yapıcaz :)

kızlar ya moralım bozuldu :KK43:((((( ben 17+2 yim ve tam 4 kilo aldım...offfffff korkmaya basladım kendımden.ustelık calısıyorum ve yogunum..nasıl alıyorum bılmıyorum.tatlı falanda yemıyorum.57 ıle kaldım.61 oldum su an :KK43: neyse bebısler ıyı olsunda yeter:))

17+5 haftalık hamileyim ve 54 kilo ile hamile kaldım şu an 55 kg yim. Doktor yemen lazım dedi. Yiyorum bakalım 18. haftada kaç kg çıkacağım :)

21 haftalığım 56 ile başladım 60 kiloyum 4 kilo almışım. doktorum iyi gidiyor dedi.

bugun tartıldım 17+6 itibari ile 5 kılo almışımmmmmmmm:1shok:....allah sonumu hayır etsin........:bbo:

21 haftalığım veeeee
8 kilo almışımmmmm
rekora gidiorummmm..
walla tatlı neyim yemiyorum nasıl alıyorum bu kiloları anlamıyorum ..

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir eylül annesi olarak :)şuan 17.haftamdayım fakat bebek haftasından iki hafta ilerde şuana kadar 6 kilo aldım iyi kilo aldım yani ama beni gören hiç hamile değilsin gibi diyor göbeği pek belli dil yani bu kiloları nereme aldım bilmiyorum memeler aldı başını gidiyor rahat bir kiodan fazlası orda:)

17+5 4 kilo aldım.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

18.haftadayım ve tam 7 kilo almayı başardım
hayatım boyunca kilo problemim olmamıştı, ama şimdi su içsem yarıyor valla cokacimcoook

17+3'e kadar 12 kilo aldım :roflol: :roflol: :roflol:
rekor bendeeeee :roflol:

valla ben de çok iştah yok..ama ben de nasıl aldığıma şaşırıyorum..hamur yok..yağlı yok..tatlı yok..ama herşey yarıyor..63 ile başladım 73 üm..19.haftamdayım..

çok kilo alan varmış hakikaten 10 kilo 12 kilo maşşallah diyecem amam demesem daha iyi galiba .
benimde 20+1 3kilo aldım oda hiç dikkat etmediğim halde aldığım kilo ..Ama bilsem ki alıcam daha dikattli olurum yapmayın hanımlar şimdi bişi değil 6.aydan sonra asıl kilolar alınıyor dikkat...

ben 17+4 haftalik hamileyim ilk hamile kaldimda 58 kilo idim daha sonra 55 kiloya dustum simdi ise 59kilo oldum yani 4 kilo aldim:KK43:((( gidisat pek iyi degil ama Dr iyi gidiyorsun diyor....:)))))

X