kıssslar bunlarda benim oğluşumun odasından resimleropuyorumnanaktan
rengine bayıldım canım.güle güle kullanın.
teşekkürler canım meleklerimize aldığımız herşeyi hepberaber çok güzel günlerde kullanalım inşallahopuyorumnanaktan
rengi çok güzel de merak ettim niye pembe erkeklere genelde mavı alınırya..........
eminecim hepsi çok güzel olmuşş emeğinize sağlık.. herşey harika görünüyor... sağlıkla büyüsün bebeğin...:lepi:
ecem oğluşun sağlıkla gelip cicilerini kullansın inşallah
herşey çok güzel olmuş
ecem kardelen odalarnız çok güzel olmuş iyi günlerde mışıl mışıl uyusun paşalarnız....
ecem ve kardelen odalar ve eşyalar çok cici, güzel günlerden kullanın inşallah hepsini
Odamız geldi işte bu da resimlerimiz
canım sizinde odalarınız çok güzel olmuş...Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşalllah....kıssslar bunlarda benim oğluşumun odasından resimleropuyorumnanaktan
cnm teşşekkürleropuyorumnanaktan hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inşallahkardelen ve hilkam maşallah cicilerinize
hepsi çok güzel
yavrularınız sağlıcakla gelip eskitsinler inşallah
sağol canım benim güzel dileklerin için a.s.ecem kardelen odalarnız çok güzel olmuş iyi günlerde mışıl mışıl uyusun paşalarnız....
tubacığım öpüoruz seni oğluşla teşşekkürler canım gamyoncuiremsuecem ve kardelen odalar ve eşyalar çok cici, güzel günlerden kullanın inşallah hepsini
hastane çantalarımız ve karyolamız
yatak odasında durucak olan oyun parkımız..
bunlarda annemin yaptığı resim abümü ponpon kapı süsü duvar çerçevemiz ve sepetimiz...bu resmi sergisine gittiğim zaman çekmiştim...
kardelen -ecem-hilal
odalarınız cok şeker olmuş kızlar melekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah mışıl mışıl uyusunlar
kardelen ecem ve hilkam maşallahh odalarınız çok güzel olmuş
bebişleriniz sağlıkla sıhhatle yatsın odalarında inşallahh
teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan
canım sizinde odalarınız çok güzel olmuş...Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşalllah....
kardelen ve hilkam maşallah cicilerinize
hepsi çok güzel
yavrularınız sağlıcakla gelip eskitsinler inşallah