2009 Eyll Bebek odalar

odalariniz cok güzel olmus kizlar..güle güle yatsin bebisler icinde..bende ekliycem en kisa zamanda minnosumun odasini:)

hilkam hepsi çok güzel olmuş özenerek hazırlanmış canım belli oluyo allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin

cansu ve hilkam herşeryiniz inanılmaz güzel bebekleriniizi sağlıcakla büyütün inşallhh...

odalariniz cok güzel olmus kizlar..güle güle yatsin bebisler icinde..bende ekliycem en kisa zamanda minnosumun odasini:)

hilkam hepsi çok güzel olmuş özenerek hazırlanmış canım belli oluyo allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin

çok güzel odalarınız güle güle uyusun büyüsün bebişleriniz :nazar:

Teşekkürler kızlar

resimlerde pembe mi çıkmışCADIARZU asıl rengi güzel bi kırmızı erkeklere hep mavi alınır enerji veren bi oda olsun istedim bi de klasik değil farklı çarpıcı bi rengi olsun istedim o nedenle kırmızı

iyi mutlu günler geçirin inşallah

Bunlar son artık
güzel günlerde kullan canım inşallah
kardelen ecem ve hilkam maşallahh odalarınız çok güzel olmuş
bebişleriniz sağlıkla sıhhatle yatsın odalarında inşallahh
emsalciğim teşşekkür ederiz canım:1hug:

kardelen -ecem-hilal
odalarınız cok şeker olmuş kızlar melekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah mışıl mışıl uyusunlar
teşeekür ederiz opuyorumnanaktan

en kısa zamanda bakmak isteriz şimdiden hayırllı olsun:nazar:
çok güzel odalarınız güle güle uyusun büyüsün bebişleriniz :nazar:
hepimizin bebişleri birbirinden özenle ve heyecanla alınan yeni eşya ve cicileriyle sağılıklı analı babalı uzun ve mutlu günler geçiri inşallah buarada ben resimlere bakıp gaza gelip eşyalarımızın resimlerini koydum ama tek tek yorum yazmadım bu vesileyle prenses odan çok güzel olmuş gamma ve tek tek yazmadığım kızlar hepiniz güle güle kullanın inşallah:nazar:

iyi mutlu günler geçirin inşallah
inşallah cnm senin bebişininde resimlerini beklerz ileridekaydirigubbakcemile2

img0176u.th.jpg
[/URL][/IMG]

eveet kizlar ekleyebildiysem eger buda benim minnosumun odasi.bi kac eksik var ama olsun onlarida yavas yavas halletcez insallah..

herkesin odası çok güsel olmuş kızlar, allahım meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Üç ay öncesine döndüm birden, ne heyecanlı günlerdi.

Kızımın odasını buraya da ekleyim başı kel kalmasın :)

Eklentiler

• $ela-oda-1 (1).jpg
    $ela-oda-1 (1).jpg
    40 KB · Görüntüleme: 42
  • $ela-oda-2.jpg
    $ela-oda-2.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 37
  • $ela-oda-3.jpg
    $ela-oda-3.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 58
Hepinizin odası da çooooooooooook güzel olmuş.Kuzularınız sağlıkla uyusunlar içinde..

Kızımın odasını buraya da ekleyim başı kel kalmasın :)

cnm merhaba bebişinin odası cok şık, kuzenımın kızına yatagını ve dolabını ben alacagım
senınkı sade ve şık nerden ve kaca aldıgını mumunse ogrenebılırmıyım....:icecream::nazar::asigim:a.s.

güle güle kullansın prens ve prensesler odalarını yerimseniben

X