2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bunlarda bizim cicilerimiz bugün eklenen cicilerimiz
1011430j.jpg

1011431.jpg

1011432.jpg

1011433.jpg

1011437.jpg

1011438.jpg

1011440.jpg

1011441.jpg

1011436t.jpg

1011442.jpg

1011444.jpg

1011443.jpg

güle güle kullan cnm hepsı cok guzel.. alt değiştirme yerıne aldığını ne dıye aldın ısmı ne yanı bn daha almadım da :) ve ne kadar a?a.s.

keremim hepsi cok güzel canım saglıklı günlerde kullansın oglusun...:)))

Keremim sizin park yatakta çok cicili canım,güle güle kullansın yavruşun...Kırmızı beyaz takım çookkk güzellll...

dscn1314u.jpg
hastane çıkışı:asigim:
dscn1315nxm.jpg
penye battaniyesei..zuzum ve gülicanımla beraber almıştık...:asigim:
dscn1317.jpg
emziği biberonu emzik tutacağı şampuan ve pişik kremiiii:1rolleyes:
dscn1318o.jpg
sweettiii oğluşumun...:asigim:
dscn1319u.jpg

dscn1320w.jpg
gömleğiiii:asigim:
dscn1322.jpg
havlusu:asigim:
dscn1323j.jpg
sıcak su torbasııı:ecrin_bebek:
dscn1327.jpg
kapı süsümüzzz:asigim::nazar::nazar:
alalh sağlıcakla giymeyi ve kullanmayı nasip etsin oğluşumaaa:Saruboceq::nazar:

lalciğim hepsi birbirinden güzel ama gömleğe bayıldım doğrusu. sağlıkla kullansın kuzun cicilerini :nazar:

ayy çok tatlılar lalll. Hastane çıkışı da almışsın cicim. ınsan dayanamıyo demi.
Bu arada battaniyeyi test ettik onayladık kısslar, desen yerleri bööle yumuşacık değişik bi kumaş çok beğendik. Oğluşumuz güle güle kullansın a.s.

keremim, simaysi yatakları, cicileri hepsi çok güzel kuzuların. sağlıkla kullansınlar inşallah..:nazar:

laallll aşkom çok güseller yaaa güle güle gysn oğluşun nan bişi dicem siz bulşmadamı yaptnz ben yokkene yoksa.zuuzm ve gülicanla aldm demişin ondan şeyettm..bide ben hastane çıkışını 10 lu olanı yeşil 5 li olanı mavi aldım acaba değiştrsemmi yeşili yaa çocuk doğar doğmaz yeşil yeşil bakmasn sonram:=)

lalciğim hepsi birbirinden güzel ama gömleğe bayıldım doğrusu. sağlıkla kullansın kuzun cicilerini :nazar:
saol canımmm....opuyorumnanaktan
ayy çok tatlılar lalll. Hastane çıkışı da almışsın cicim. İnsan dayanamıyo demi.
Bu arada battaniyeyi test ettik onayladık kısslar, desen yerleri bööle yumuşacık değişik bi kumaş çok beğendik. Oğluşumuz güle güle kullansın a.s.

teşekkür ederiz teysesiiiiopuyorumnanaktanevet canım hast.çıkışınıda aldım ve herşeyi bitti ...almıcam artık diyom ama görünce dayanamayıp alıommmm:1rolleyes:

laallll aşkom çok güseller yaaa güle güle gysn oğluşun nan bişi dicem siz bulşmadamı yaptnz ben yokkene yoksa.zuuzm ve gülicanla aldm demişin ondan şeyettm..bide ben hastane çıkışını 10 lu olanı yeşil 5 li olanı mavi aldım acaba değiştrsemmi yeşili yaa çocuk doğar doğmaz yeşil yeşil bakmasn sonram:=)

saoll bebekimmmmmopuyorumnanaktan
evet canım buluşmuştukkk zuzum ve gülicanlaa:asigim:
canım ben özellikle 5 li aldım hastane çıkışlarını 2 tane aldımm..çünküm benim kızımdanda birsürü var..o yüzden 10 almaya gerek duymadımmmmyerimsenibenboşver maviş maviş olsun oğluşunnn....:asigim:

X