2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

tşk ederim cnm demekki zevklerimiz uyuşuyor sende güle güle kullan şekerim nerden aldın sen

en ilk netten gördüm begendim daha sonra burda taç magazasında buldum fiyat farkı yoktu..burdan aldım:))) sırnaşık şey

evet canım park yatak aldım resimlerini koymustum 5-6 sasyfa geride olması lazım sanırım:)))

keremim 166.sayfda park beşiğimiz ve almayı düşündüğümnevresim takımımız var 172.sayfada da aldıgım nevresim takımı var:))))

bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))

bimg0373.jpg

bu da içine alacagım nevresim takımı..yorganı yastıgı hazır uyku seti almamagerek yok diye düsündüm içine en cok bu uyuyor sanki ne dersiniz????

resim311.jpg

bu da dün olusuma ördüğüm patik..renleri evdeki kalan ipleren yaptıgım için güzel olmadı denemek için ördüm tekini de bugün örecem sizce nasıl olmusss????

bimg0377.jpg

çok güzelmiş yatağınız canım renklerde gayet hoş bence güle güle kullansın paşan mışıl mışıl uyusun

tsk ederim canım benim hepimizin yavruları mısıl mısılhuzur içinde uyusunlar insallah..

bu da oğlusuma bugün aldıgım nevresim takımı park yatagının içine tam uydu sanki.... aslında ördekli bi tane beğenmiştik ama bunu görünce vazgectim..nesse kısmette bu varmıs insallah saglıklı uykular ceker içinde kuzucum:))))

bimg0390.jpg

bimg0387.jpg

buda güzelmiş canım sağlıkla kullanın..

keremim iyi günlerde kullansın oğluşun yatağıda çok ciciyerimseniben

gizemcim ççok güzel cicileriniz güle güle sağlıkla giyinsin oğluşunnnyerimseniben

:nazar: keremim, gizoş güle güle kullansın cicilerini kuzularımız.. çok güzeller :nazar:

anneannesinden bi bavul eşya geldi üşenmedim tek tek resimlerini çektim yanlız 2 tane örgü battaniye ve çoraplar arada kaynamış onları bi ara eklerim..

devamı yarın..:eek:

Ayyy alya dua olasim geldi aybikecim:kedi: ne guzel seyler almis oyle anneannesi..
Cok yasasin insallah.. Bebisinde guzel gunlerde giysin cicilerini.. Darisi benim henuz ortada olmayan bebisin basina kaydirigubbakcemile3

aybikecim çok cicileerr..hele pembe tulum çok kokoşşşşş....iyi günlerde sağlıkla giyinsin prensesinyerimseniben

X