2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Seldusum Çok gÜsel gÜle gÜle yatsın ogluŞun stork bu demİ markası bende stork aldım ama bunun degİŞİk daha genİŞ modelİ stork garden lux aldım bende ne kadara aldın ?

canım ben baska bi model begendim baska bi markanın aslında ama 200 dediler. bana da annem alacaktı beşiği sırf o alacak diye de pahalı almak istemedik..bununla özellikleri de aynıydı bunu da internette cok ucuza bulduk hemen aldık..110 lira..begendim ama her özelliği var..darolması benim için daha ii odama daha rahat olacak..

bunları kayınvaldecim almış dün verdi :)

küçük olmuş ama üstüne tıklayınca büyüyo...:))))))

oyyy cok dadlular naz 06... ii günlerde giysin bebişin..

bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))

bimg0373.jpg

bu da içine alacagım nevresim takımı..yorganı yastıgı hazır uyku seti almamagerek yok diye düsündüm içine en cok bu uyuyor sanki ne dersiniz????

resim311.jpg

bu da dün olusuma ördüğüm patik..renleri evdeki kalan ipleren yaptıgım için güzel olmadı denemek için ördüm tekini de bugün örecem sizce nasıl olmusss????

bimg0377.jpg

selduss kız park yatagımız aynı bende kızıma aynısını aldım 1ay önce ama daha uyku seti uydurcam i,çineeeopuyorumnanaktanbu arada ne cici patikler onlar öyle maşallah

musyas gercekten mi ???? iimiş ozaman..sen kaca almıstın ..??? ben uyku seti aimayacam ama bu nevresim takımını uydurdum uyar heralde demi..ördekleri de cok severim:))))

hepsi çok güzel seldus

güle güle iyi günlerde kullanın

patiğin tekini de ör bence

gayet güzel
vereliniortak

çok tatlı rengi uyar kuşum tabiki güsel olur ben carerfour içindeki bücürükten 119a kampanyadan aldım çokta memenun kaldım özellikleri güsel hemde kocaman değil 2yıl garantili hem

ben de cok begendim..biz internetten aldık..fiyatı özelliklerine göre uygun geldi..içinin yatagını iyi bişey alırız dısı ucuz olsun dedik..bu arad senle zevkleimiz aynı galiba kuzum..önceden tickerlarımız da aynıydı:)))) sonra ben kocişimle kendimin kücüklük resimleimizi koydum:)))

hepsi çok güzel seldus

güle güle iyi günlerde kullanın

patiğin tekini de ör bence

gayet güzel
vereliniortak

tsk ederim canım.... öreyim demi eşim de cok beğendi..hatta o kadar seker ve küçük ki.ben anahtarlık yapayım bunu diyor:)))))

Selduş yatağınız çok güzelmiş çok beğendim... Bende yatak odama istiyorum bitane.
Bu arada patiğe bayıldım. Nasıl yaptığını tarif edebilir misin??

Selduş yatağınız çok güzelmiş çok beğendim... Bende yatak odama istiyorum bitane.
Bu arada patiğe bayıldım. Nasıl yaptığını tarif edebilir misin??

tsk ederiz teysesiii:))) patiğin modelini netten buldum..aslında renkleri farklı kırmızısı falan var altta..converse modeli oluyor.cok tatlı ama ben de renkler yoktu. evdeki artık ipleri değerlendirdim..google dan converse modelli patik yaz cıkar karsına canım yapılısı da var orda ben ordan baktım..

zuzum çok cici pantolonu teysesi yer onu yaa....:asigim:eek:puyorumnanaktan
seldus canım iyi günlerde kullansın oğluşun yatağınııı.....opuyorumnanaktan

seldus, aybike, zelda çok güzel ciciler almışsınız. kimbilir ne kadar yakışacak kuzucuklara opuyorumnanaktan sağlıkla giysinler inşallah :nazar:

çok güseller kıslar saglıkla giysin melekler inş

valla bayıldım hepsine kızlar hepsi cok güzel güle güle giysin bebeler hihoyyyt

aybike, zeldaa, seldus, zuzu hepinizin cicileri çok tatlı bebişleriniz sağlıklı ve bol gülücüklü günlerde giysin inşallah

Teyzeleri Ceylin size cok cok coook tesekkur ediyor Bir an once cikip giymek icin sabirsizlaniyormus hihoyyyt

Seldus cok guzel park yatak saglikla uyusun oglusun.

patige bayildim yapmayi deneyecem insallah beceririm :kedi:

bu sefer ööle bisürü cicimis yok kıslar ama dün kızıma bi pantolon aldım..eklemeden duramadımmm opuyorumnanaktan

Cok guzelll canim gule gule giysin kizin.O bacaklarini isir yerime bu pantolonu giydiginde cokacimcoook

X