Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemincim Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini ona çok güzel giysiler seçmişsin. Sanslı bir bebek olacak... Güle güle giysin inşallahh
yasemincim oğluşunun cicileri çok tatlılar sağlıkla giysin inşallah
hepsı muhteşem canım gule gule gıysınler inşallah öyle resımlerını bakalım.
Green olive musyas yasemin gule gule giysin bebişleriniz cicilerini
canım hepsi çok güsel çok tatlı saglıkla iyi günlerde giysin paşannnnnnnnn
allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
yasemin iyi günlerde kullansın paşamız inş.
cnm güle güle giydir keşke imajehackteki ilk linki tıklasaydın direk resimler açılırdı çok şekerlerrrrrr
yasemincim güle güşle kullansın oğlusun cicilerini
yasmincim güle güle kullanın bazılarını iki kez eklemişsin..
bu arada nevresimi çok beğendim iy günlerde huzurla uyusun inş.
Al benden de o kadar,benim kaynana aramıyor bile,taşındım aileden kimse yardım etmedi,gerçi annem uzaktaydı,ama kayınvalidem birşeye ihtiyacın var mı diye bile sormadı,Allaha havale ediyorum,birde biz bu bebeği zor bulduk,buna rağmen hiiiiç ilgilenmiyor.İnsan başkalarını görünce üzülüyor.Neyse boşver önemli olan bebişler,onlar iyi olsunda...:CüvCüv:
ay kıslar görümcemin biri altımda kaynanam üstümde biliyolar riskli gebeyim ama kimsenin tınladıgı yok benide kendim pişiriyom yiyom doktor dedi eşime sen yap onu kaldırma bideeee biliyolar bunu 3.gebelik bu son şans
ay kıslar görümcemin biri altımda kaynanam üstümde biliyolar riskli gebeyim ama kimsenin tınladıgı yok benide kendim pişiriyom yiyom doktor dedi eşime sen yap onu kaldırma bideeee biliyolar bunu 3.gebelik bu son şans
Ayyy benneyaptımki Seninki daha fenaymış canım :gitme:
ayyy canım üzüldüm walla yaaa ne fenalarmış yaaaaklava: eşin konuşsun onlarla alla alla bu ne gaddarlıkk
yok kıslar ben çok gururlu biriyim asla konuşmasını istemem ama şuda var kim ne yapğarsa torunundan onu görcek biliyo sonuçta eşimde tek mücadele ediyo tek maaşşla eksikleri tamamlamaya çalışıyoz çok kaliteli almıyozda norml uygununu alıyoz napcan kendi ailem sagolsun onlar yapcak bayagı şey