Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzu çok güzelmiş bebiş şekerinn cnmm sağlıklı günerde dağıtırsın inşşş opuyorumnanaktan
engidi hayırlı olsun cicilerin güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inşş cnmm :Saruboceq:
ayy zuzu çok güselllllllllllllll güle güle giysin kuzunn
ben hiç böle kıyafetler almadım daha ogluma ya hep tulum felan yani böle dışarı gezmesi felan almadım almak lazım dimi
haklısın zuzum yaa hiç akıl edemim valla bende alım böle şortlar tişörtler felan yakışıklı oglumaopuyorumnanaktan
tabi al annesi, pijimiknen kıs tawlayamas ki oğluşunn zemuszemus
teşekkür ederim cnmmm opuyorumnanaktanengidicim wrosecim çok güzel şeyler almışsınız...
sağlıklı günlerde giysin kuzularınız
ajkımm öyle dimii :asigim: bi doğsun poposunu yicem ben zatenn opuyorumnanaktanengidi canım güle güle giyinsin bebişin hepsi çok güselll....:asigim:
wrose ajkım ben prensesinin yeşil eteğini yerim ne cici bişey oo öleeopuyorumnanaktan
saol cnmm Şenizengidi wrose çok cici aldıklarınız güle güle giysin melekleriniz...
saol zuzumm senin elbisede çok ciciiiiii opuyorumnanaktanoyyy çok güsellerrr...güsel günnerde giysin melekinnn..mewlüt elbisesi süpperrr
saol cnmm aminnnn opuyorumnanaktanengidiii wrosee çok güseller kıslar güle güle giysin meleklerrrrrrropuyorumnanaktan
zuzum çok tatlı elbisesi ya....tam kokoşşşş....yerimsenibenn
[
saol zuzumm senin elbisede çok ciciiiiii opuyorumnanaktan
Zuzuu kıs bu çok güzel ay birde giyince koyarsın fıstığın resmini.
wrose annem ne güzel şeyler almışsın ay iyi günlerde kullansın inş.
Zuzuuu canim cok kokos gercektende gule gule giyinsin minik prensesin
zuzucum çok tatlıymış prensisinin elbisewsi güle güle giysin...