2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

çok güzeller naz güle güle giysin ve ana kucağında sevimli sevimli yatsın oğlun

ayıptır sorması ana kucağını kaça aldın markası ne canım

canım gömleğide nextten aldım ankamalldaki...%50 indirim yapmıştı bazı ürünlerde bilgin olsun..

duvara asacağımız gece lambaları anneannemiz ikeadan almış.....
ana kucağımız:))
gömleğimiz...

Canım güle güle kullansın oğluşun. ana kucağını nerden aldınız canım ben de bakıyorum ama ankara'da sınırlı yerler var ya da ben bilmiyorum .
İkea lambaları da çok güzelmiş.
bu arada ikeada stok fazlası ürünleri %40 indirimle satmaya başlamışlar. İstanbuldaki arkadaşlar değerlendirebilir.

canım gömleğide nextten aldım ankamalldaki...%50 indirim yapmıştı bazı ürünlerde bilgin olsun..

canım hafta sonu bende gittim ankamalla ama sadece chicco ya girdim ordada fiyatlar uçmuştu bir hırkaya bile 60 tl istiyordu diğer mağazalarada hiç girmedik bir daha ki gidişimde bakayım nextte teşekkürler canım bilgi verdiğin için

Canım bi de bu anakucağı arabaya monte olabiliyomu, bebek koltuğu gibi yani. Ben de baktım geçenlerde e-bebek'e en fazla 9 ay kullanabilirsiniz onları dediler. Ben de karar veremedim nasıl bişey alsam diye

canım ben bayağı araştırdım ana kucağını en iyisi maxi cosi...e bebektede en uygun fiyat....379dan başlıyor normalde...e bebek çukurambarda bilgin olsun...

Canım bi de bu anakucağı arabaya monte olabiliyomu, bebek koltuğu gibi yani. Ben de baktım geçenlerde e-bebek'e en fazla 9 ay kullanabilirsiniz onları dediler. Ben de karar veremedim nasıl bişey alsam diye

evet canım hem arabaya hem bizim aldığımız pusete de monte edilebiliyor....1 yaşına kadar kullanabiliyormuş hem araba koltuğu hem anakucağı olarak pahalı biraz ama bebeğin anatomik yapısına en uygu olanı bu markaymış

Canım ben de bu markanınkini beğenmiştim. Hatta bi de üç tekerli arabaları var çok güsel duruyo onlar birascık pahalı gibi ama çok kullanışlı oluyo diyolar.

Canım ben de bu markanınkini beğenmiştim. Hatta bi de üç tekerli arabaları var çok güsel duruyo onlar birascık pahalı gibi ama çok kullanışlı oluyo diyolar.

ben bu ana kucağınında monte edilebileceği bugster diye bir marka var onu almıştım 3 ay önce 450 liraya...araba seti 800 liraya mal oldu bana.....

nazyaz sağlıklı günlerde kullansın bebeğin aldıklarını inşallah, çok güzeller

biz maclaren techno xt puset alacağız. hem çok hafif (6-7 kg.) hem de doğumdan itibaren kullanılabiliyor. yani iki kez araba almak zorunda kalmayacağız. malum, travel setler ağırlığından dolayı belli bir süre sonra kenara kaldırılıyor.. çoğu marka çin yapımı olmasına rağmen maclaren ingiltere' de üretiliyormuş, bu da artısı.. oto koltuğu için de chicco ve jane' de doğumdan 18 kg. ya kadar kullanılan modeller var.. çocuk büyüyene dek 3 tane oto koltuğu değişiyormuş normalde. böylelikle iki tane gerekecek sanırım.. ev tipi ana kucağı düşünüyorum bir de. mothercare' de 70-80 ytl' ye düşmüş.. :icecream:

nazcım güle güle kullansın oğluşun sarı gömleğide pek şekerryerimseniben

55 Tl.
155 Tl. Titreşimli ( gaz sancıları için çok etkili oluyormuş kızlar.) , müzikli, 5 kademeli sallanma özelliği.
süt pompası : medela'nın elektrikli pilli süt pompası : 105 Tl.
(resimler hepsiburada.com sitesinden alıntıdır.)

Son düzenleme:
babamızın aldığı takım

ağız silme mendillerimiz

biberonlarımız orta küçük boy

önlüklerimiz

babamızın aldığı emziklerimiz

minik patik ayakkabılarımız

eldiven ve çoraplarımız

banyo havlularımız

ananemizin aldıgı takım

örme patiklerimiz

örme şapkalarımız

ananemizim ördügü cicimiz

ananemizim ördüğü ceketimiz

Son düzenleme:
canım inş. sağlıkla giye bebişin bunları allah o günleri görmeyi nasip eder inş.

Papatyalim insallah ustunde gormeyide nasip etsin bu guzel cicilerini Allah.Tepikci oglan lol

papatyalım çok şeker şeyler, sağlıkla giydiği günleri gör inşallah bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…