2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Selam ekım annelerı ben 2008 ekım annesı olarakdan sıze tavsıyelerde bulunucam!!1
bebeklerınız kıŞ dÖnemıne denk gelıcek mutlaka bol bol ÇıtÇıtlı ve ayaklı pantolonunuz bulunsun ayrıca penye yelekler mÜmkÜnse chıcconunkılerı kullanın terletmıyor %100 pamuk.. Ayrıca penye Şapkalar ve battanıyeler bol olsun....ÇÜnkÜ Çok ÇıŞ kaka yaptıkları ıÇın Çok Çabuk elbıse deĞıŞtırıyosunuz..penye bezler kusmaları falan ıÇın..bırde ÖrgÜ patık ben hıÇ Çıkarmazdım ayaĞından gazı olmaz ayakları sıcak olunca:) sorucaĞınız bıŞey olursa mesajla sorabılırsınızz!!!rabbımle hepınıze saĞlıkla kucaĞınıza almayı nasıp etsın olunca anlıyacaksınızz Çok gÜzel bır duygu:)))allah yardımcınız olsun...

canım yaa çok teşekkürler a.s. olmaz mı? sorulacak bir sürü şey var.. altın bulmuş kadar sevindim.. :1hug:

saol canım verdıgın bılgıler ıcın Şeniz

işleyebildigim tek suveter..daha yarım işlerim var
nasıl olmuş kıslar
cinsiyetine gore daha dugmeler eklenecek alt tarafa :CüvCüv:

Son düzenleme:
her konuda yardımcı olabilriim mesaj gönderebilirsiniz..bizde sizler gibiydik çünkü...

işleyebildigim tek suveter..daha yarım işlerim var
nasıl olmuş kıslar
cinsiyetine gore daha dugmeler eklenecek alt tarafa :CüvCüv:

oy oy oyyy çok güzel olmuş, ellerine sağlık, iyi günlerde giysin inşallah bebeğin sen hamaratlardansın galiba a.s

naloşummmmmmmmmm çok şeker olmuş yaaaaaaaa maşallah inşallah sağlıkla giyer meleğinn

cashmir gizoşum felisim teşkk Şeniz elimden geldigince yapmaya calışıyorum begendiginize sevindimm

oyy oyy çok güzeller kızlar cicilerinizzemuszemus
yavrucuklarınız sağlıkla giysin inşallah:Saruboceq:

cashmir canım eline sağlık çok güzel olmuş..........iyi günlerde giysin inşaallaaaaah:)

duvara asacağımız gece lambaları anneannemiz ikeadan almış.....
ana kucağımız:))
gömleğimiz...

çok güzeller naz güle güle giysin ve ana kucağında sevimli sevimli yatsın oğlun

ayıptır sorması ana kucağını kaça aldın markası ne canım

gömleğini yesnler onun..sağlıkla doğsnlarda giysnlr inşşş..puset değilmi o pusertide çok güsel cnm ayy bende alcam yemk yaparken koycam yanıma annesine ghülückler saççak oda...yerm onları yerr.

gömleğini yesnler onun..sağlıkla doğsnlarda giysnlr inşşş..puset değilmi o pusertide çok güsel cnm ayy bende alcam yemk yaparken koycam yanıma annesine ghülückler saççak oda...yerm onları yerr.

anakucağı pusetinede monte edilebiliyor canım...amin sağlıkla kullansınlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…