2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Saolun güzel anneler, daha iyileri sizinbebişlerin olsun inşallah opuyorumnanaktan

kıslar bunlar da oğlusumun yepsyeni cicileri...

bimg0043.jpg

bimg0045.jpg

bimg0048.jpg

bimg0047.jpg

bimg0049.jpg

Son düzenleme:
seldusum çok şeker yaaaaaaaaaa maşallah oğluşun sağlıkla giyere inşallah

seldusum çok şeker yaaaaaaaaaa maşallah oğluşun sağlıkla giyere inşallah

amin canım amiiin...yalnız bunların hiç birini ben almadım hepi dün ve bugün hediye geldi:))) okuldan arkadaslar almıslar saolsunlar..ben de cok begendim hele de panyolon yelek takımı..daha önce de begenmiştim ama pahalı diye almamıstım:)))) ama kısmetinde varmıs oglusumun hediye geldi hihoyyyt:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

selduscum cicilerin hepsi çok tatlı güle güle giysin oğluşun

adszrxj.png
55 Tl.
oyunintk2564.jpg
155 Tl. Titreşimli ( gaz sancıları için çok etkili oluyormuş kızlar.) , müzikli, 5 kademeli sallanma özelliği.
oyunmed01.jpg
süt pompası : medela'nın elektrikli pilli süt pompası : 105 Tl.
(resimler hepsiburada.com sitesinden alıntıdır.)

canım bende şu süt pompasından almak istiyorumm.. sen aldın mı ödeme nasıl internet üzerinden kredi kartıyla ödeme yapmak istemiyorum biraz anlatta bende alayım kampanya bitmeden..

papatyam seldusum hepsi çok güselll iii günlerde giyinsin bebişlerinizyerimseniben

papatyalım seldusum cicileriniz cok guzellll gule gule giydirin inş .:nazar:

papatyalım selduss hepsi çok güseller yaaaaaaa...yer onun ciclerini teyzoşları.sağlıkla gysnler inş...

papatyacım selduscum sağlıkla giysin bebişleriniz:)))))))))))hepsi çok güzeller:)

kizlarrr saglikla giysin bebelerrrr hepsi harikaaa rabbim bi an önce giydirdigimiz günleriide göstersin bizeee

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy muısyasım bayıldım heele el örgülerine bittim hayırlı günlerde giysin inş canımmm ya maşalalhh:nazar:

MUSYASCIM ÇOK TATLI HEPSı HEPSıNE BAYILDIM WALLA...sositososito
YA SANA BıRŞEY SORCAM ŞU RESıMLERı NASIL YÜKLÜYORSUN BANA BıR ANLATIRSAN BENıM EKLEDıKLERıM BÖYLE ÇIKMIYORR..

MUSYASCIM ÇOK TATLI HEPSİ HEPSİNE BAYILDIM WALLA...sositososito
YA SANA BİRŞEY SORCAM ŞU RESİMLERİ NASIL YÜKLÜYORSUN BANA BİR ANLATIRSAN BENİM EKLEDİKLERİM BÖYLE ÇIKMIYORR..

cnm imajehack aç oraya yükle forum 1yazar yüklendiginde altta onu buraya kopyala tek tek yüklüyon biraz zaman alıyo bilmeni isterim teşekürler cnm yorunum için

X