2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

brnklc canım güle güle giyinsin bebişinnnn........

bu da Elif'ime ördüğüm hırka, hastane çıkışı için. Boyu 23cm.

Eklentiler

• $SP_A0183.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $SP_A0185.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 19
ayhh çok güsel kıslaarr..felisim eferim kıss ne güsel örmüşünn

felisimm çok güsel olmuş eline sağlıkkk...güle güle giyinsinnn bebişinyerimseniben

vay vay vay fellisim ne marifetler varmış sende maşallah güle güle kullansın inş.

Valla elimden geliyor gelmesine de çabuk sıkılıyorum, küçücük yaptım o yüzden hırkayı da, hastane çıkışı boyu oldu:))
Bahair resimler çok güzel, güle güle giydir inşallah!

baharcım hepsi birbirinden güsel ama ben mö lü tuluma bayıldımmm çok şeker yaaaayerimseniben

Valla elimden geliyor gelmesine de çabuk sıkılıyorum, küçücük yaptım o yüzden hırkayı da, hastane çıkışı boyu oldu:))
Bahair resimler çok güzel, güle güle giydir inşallah!

sağol felisçim seninkiler de çok tatlı. allah hepimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhh

bahair bebişin sağlıklı mutlu günlerde giysin cicilerini..ama bende möö lü tuluma bayıldım çok ilginçmiş..:dance:

bahair bebişin sağlıklı mutlu günlerde giysin cicilerini..ama bende möö lü tuluma bayıldım çok ilginçmiş..:dance:

amin canım hepimizin bebişleri güzel günler de giysin.. mööö lü tişört prk revsaş da:))))))))))))))

iyi günlerde, sağlıkla giysin bebeğin bahair, çok güzel ciciler almışsın :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…