2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

oyy oyyy masallah cok guzel ben bişi alamadım henuz yaa acısını cıkarıcam ama sonunda gule gule giydirmeyi nasip etsin canım bebişin saglıkla gelsin inş.

çok güzel cicilerr hayırlı olsun kızlarr gülücüklerle giysin bebişler hayırlısıyla inşş hihoyyyt

tşk ederiz teyzesi Şeniz amin cnm inşallah:Saruboceq:

kısslar bu da oğlusumun tulumu öğrencilerim almıslar saolsunlar...onlar da olmasa cocuğum acıkta kalacak..ben cok begendim...

bimg0033k.jpg

oğlun sağlıkla giysin cnm:nazar:

Elacım güle güle gisin cicilerini bebişin. Çok güzeller :nazar:

sağol cnmŞeniz inşallah:Saruboceq:

yok odasını hazırlamadımkiii ...o aldığım uyku setinin üstündeki resim tatlımm..yorganını koydum...hepsi görünsün diye kağıdın resmini çektimm

nerdennereye çok güzel cicileriniz, sağlıkla giysin bebişin:nazar:
bu arada bende lal gibi beşiğinide aldın sandımkaydirigubbakcemile3

ANG€L;6972418 .!.:
ay kızlar ne güzel şeyler almışınız hepsine bayıldım.güle güle sağlıkla giysin bebişleriniz.ben daha almaya başlamadım bi dahaki ay başlıcam.

sağol cnmŞeniz

inşallah yapabilmişimdir saatlerdir resim yüklemeye uğraşıyorum..:bbo:
bu bebişimin ananesinin ördüğü atkı bere takımı..:ecrin_bebek:

cnm bütün cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin bebişin:nazar:

test 1-2-3 test.....

Son düzenleme:
kısslar bunlar da halasının oğlusuma gönderdiği cicileri..daha cok var ama bukadarını yükleyebildim:))))

bimg0035.jpg

bimg0037.jpg

bimg0039.jpg

bimg0040.jpg

canım güle güle giyinsin oğluşun...pandiflerini sevsinler yaaa yerimseniben

seldus cicileriniz çok güzel, sağlıkla giysin oğluşun...

brnklc, seldus sağlıkla giysin bebekleriniz cicilerini inşallah :nazar: hepsi birbirinden güzeller yerimseniben

Bunlarda oğluşumun ananesinin yaptıkları..el emeği göz nuru :nazar::nazar:
(annemin bloğudur çalıntı değil aman diyim yanlış anlaşılmasın onun arşivden aldım kaydirigubbakcemile3)

Buda ananemizin yaptıklarının devamı..
mama önlüğümüz nasıl,bıununa emzik takılıyor düşmesin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bunlarıda oğluşumun olacağını öğrendikten sonra babası aldı kaydirigubbakcemile3
fanatiğiz de bizde hihoyyythihoyyythihoyyyt
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X