2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzuuuuu aldıkların çok dadluuuuuuuuuuuuu..:nazar::nazar:
cashmir seninkilerde çok tatlı maşallah maşallah ne kadar çok cicileri var..:nazar::nazar::nazar:

kıslar ya su tulumları kaca alıyorsunuz??? ben burda soruyorum 30dan asagı yok 15 e falan da bi kactane buldum ama dandik geldiler biraz..siz kaca alıyorsunuz yani normali ne kadardır..beni bi bilgilendirirseniz sevinirim:))))

ayyyyy çook hoş kıyafetler bunlar aman yarebbim bi benim oğlum kıyafetsiz kaldı galiba doonsuzzzzzz oğlum yolda kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

Hepsi birbirinden güzel ama bebeklerimiz içlerine girince daha güzel olacaklar :))) Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah bütün yavrucuklarımıza :ecrin_bebek:

body ve tulumlarımız.bunlar 3-6 ay.. daha tulum gerekecek tabii ama cinsiyetin kesinleşmesini bekleyeceğim. riske giremiyorum şu an, beyazı seviyorum ama bir yere kadar tabii ki değil mi? a.s

dsc06136n.jpg

bundan sonrakiler hastane çıkışımızın parçaları..şimdilik bu kadar yerimseniben

dsc06137u.jpg

dsc06138t.jpg

dsc06139c.jpg

Cok guzeller canimcim allah saglikla giymeyi nasip etsin.Anneannede pek marifetliymis canim :)

kıslar ya su tulumları kaca alıyorsunuz??? ben burda soruyorum 30dan asagı yok 15 e falan da bi kactane buldum ama dandik geldiler biraz..siz kaca alıyorsunuz yani normali ne kadardır..beni bi bilgilendirirseniz sevinirim:))))

canım ben kadife aldım 3 -4 tane 8 tl yee çokda güzel mevsimi olmadığı için bu fiyata indirmişlerr e zaten bizim meleklerimizde onları giyeceği zamn kış olucak ....

zuzucum gözdecim aldıklarınız çok güzel şeyler..bebişlerinizin üstündede görürüz inşallah....

Kıssslar ben de oglusuma aldım sonunda bıŞeyler:)))))dayanamadım artık..:))))resımlerını koymayı basarabılırsem koyacam...

bunlar da benim oglusumun badileri teyzeleri...daha tulumları da var onları da sonra yüklicem insallah..fotolarını cekeyim de:))))

bimg0022.jpg

bimg0023.jpg

bimg0020.jpg

seldus canım güle güle giyinsin oğluşunnn yerimseniben

tsk ederim Rabbim hepimizin meleklerine saglıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin insallah...onunda az da olsa baslangıcı yaptımm.artık beni kimse durduramaz:))))

Cok guzeller canimcim allah saglikla giymeyi nasip etsin.Anneannede pek marifetliymis canim :)

sağol canım benim, inşallah hepimiz içlerinin sağlıkla dolduğu günleri görelim :Saruboceq: evet allahtan onun elinden geliyor böyle şeyler.. hep derim, eski kadınlar bir başka şekerim sırnaşık şey

X