2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzu, aşkbuya çok güzel cicileriniz kızlar :nazar: sağlıkla giysin bebekleriniz :ecrin_bebek:

kısslar hepinizin bebişleri saglıklı sıhhatli giysin hepsi cok güzeller maasallah..bayıldım yaaaa.ben daha oglusuma hiiiç bişey almadım yaaaa...benim kuzumun hiç bişeysi yok :KK43:(((((

zuzu, aşkbuya çok güzel cicileriniz kızlar :nazar: sağlıkla giysin bebekleriniz :ecrin_bebek:

kısslar hepinizin bebişleri saglıklı sıhhatli giysin hepsi cok güzeller maasallah..bayıldım yaaaa.ben daha oglusuma hiiiç bişey almadım yaaaa...benim kuzumun hiç bişeysi yok :KK43:(((((

saolun kızlarr inşallah giyerler hepimizin kuzuları..selduscum artıkın al be güselim bak yolun yarısına geldik sayılırr..hala mı erken die düşünüyosunn

kizlar bunlarda benim bebisimin cicisleri... babasi almis..

oyuncaklari..

tulumu..

önlükleri..

citcitli badisi..

biberonu ve emzikleri..

aysecimm önlükleri biberonu göremedim ama ötekiler çok güsellll..sağlıknan giysin yawruşun inşallahhh

handanim zuzum cok saolun.. meleklerimiz saglikla giyerler bu aldiklarimizi insallah..

zuzum buarada senin pembisler cok güzeller.. bizde tam ögrensekte söyle bi dalsak mavilere pembelere..

ayşecim bebeğin sağlıkla giysin inşallah cicilerini, çok güzeller...

kizlar bunlarda benim bebisimin cicisleri... babasi almis..

çok güzeller canım, sağlıkla giysin bebeğin :nazar: katılıyorum sana, ben de renk konusunda ürkeğim hala. neyse az kaldı herhalde yakında biz de bu belirsizlikten kurtulacağız inşallah.. yerimseniben

handanim zuzum cok saolun.. meleklerimiz saglikla giyerler bu aldiklarimizi insallah..

zuzum buarada senin pembisler cok güzeller.. bizde tam ögrensekte söyle bi dalsak mavilere pembelere..

mersii cücümmm..efet öğrendikten soora daha zewkli oluoohihoyyyt

elalim.. cashmirim..sizde saolun..

ay insallah ya ben suan bisey almak istemiyorum zaten ama babasi almis.. iste cinsiyet kesinlestigi gün atcam kendimi magazalara... ayy o günler gelicek elbet.. gerci saglikla gelsinlerde dogduktan sonra alinir.. hem bi sürü hediyede geliyor zaten.. ben alirsam büyük alicam zaten.. cok cabuk büyüyorlar eskidemeden kaldiriyoruz sonra dolaba..

bunlar da bizimkiler kızlar yerimseniben

uyku tulumumuz

dsc06131f.jpg

bunlar banyo havlularımız ve çok amaçlı müslin bezlerimiz

dsc06132x.jpg

dsc06134f.jpg

devam edecek.. :KK66:

bunlar hediye, erkek doğmuş battaniye alanın içine :))

dsc06135aja.jpg

hırkayı bir arkadaşımın bebeği için hediye almıştım, ben gidene kadar ziyarete büyüdü ufaklık :). kısmet bizeymiş :)).. yelek teyzemden..bende yok öyle maharetler maalesef ..

dsc06133a.jpg

bu da anneannemizin ördüklerinden biri, sağolsun o marifetli allahtan :))..

dsc06144.jpg

body ve tulumlarımız.bunlar 3-6 ay.. daha tulum gerekecek tabii ama cinsiyetin kesinleşmesini bekleyeceğim. riske giremiyorum şu an, beyazı seviyorum ama bir yere kadar tabii ki değil mi? a.s

dsc06136n.jpg

bundan sonrakiler hastane çıkışımızın parçaları..şimdilik bu kadar yerimseniben

dsc06137u.jpg

dsc06138t.jpg

dsc06139c.jpg

zuzum askbuya ayşe cashmir kızlar ne güsel şeryler bunlar ya...güle güle giyinsin bebişlerinizzzyerimseniben

Hepside birbirinden guzel ciciler kızlar Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin inş..

taşekkür ederim kızlar.. sizinkiler kadar güzel olmasa da bizim de birkaç parça çeyizimiz var işte :ecrin_bebek: bebeklerimizin sağlıkla içlerini doldurduğu günleri görelim hep birlikte :nazar:

X