2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

gal.php

ImageShack® - Gallery

oyy oyy yesinler çok güsel tulumlara bayldım canım güle güel giysin melekin inş:nazar:

zuzuuuuuu ay bayldım bttim yaaa ayy pembiş pembişlerrrr yaa..gülr güle gysn inş..

zuzuu canım çok güseller yaa. Güle güle giysin hepsini. Şimdi o küçük çorapların içine onun ayakları mı gircek ya yerim ben onu.

:emir_bebek:

yaa kızlarr dövücem hepinizi heee o minicik bebişlerin giysilerini niye halıların üstüne koyuyosunuz bakiiimm.:mymeka:. evde başka koyucak yermi yok anacımmm.. kızdırmayın ablanızı hamile falan demem yolarım ona göreeee :kızgın: :mymeka:

yaa kızlarr dövücem hepinizi heee o minicik bebişlerin giysilerini niye halıların üstüne koyuyosunuz bakiiimm.:mymeka:. evde başka koyucak yermi yok anacımmm.. kızdırmayın ablanızı hamile falan demem yolarım ona göreeee :kızgın: :mymeka:

ben koltukuma koyduuummmlülülülülülü hepsi yıkanıcak wakti geldiinde kuzumm..aldığımız yerlerde kimbilir nerelere koyuyolar zatii
zuzumm bayıldım bayıldım çok güzeller yaaa, sağlıkla giysin zilli kızın:nazar:
sende zevkli hatunsun vesselamkaydirigubbakcemile3

ayhh çok mersi bebeiiimmmm...hihoyyyt

zuzum bundan sonra aldığın cicilerin yanına kaç aylık olduklarınıda yaz tamammı, senden kopya çekecem :)))

zuzuu, aşkbuya hayırlı olsun cicilerinizz çok tatlılarrrr allahım sağlıcakla giysin miniklerinizzz

zuzum bundan sonra aldığın cicilerin yanına kaç aylık olduklarınıda yaz tamammı, senden kopya çekecem :)))

kaydirigubbakcemile3 delüüü..taam yazarunn..son eklediğim üçlü takımnan tulum 3-6 lık..pek 0-3 almıcam aldıım pijimikler yeterr..hemencik büyürse giyemes zatii
zuzuu, aşkbuya hayırlı olsun cicilerinizz çok tatlılarrrr allahım sağlıcakla giysin miniklerinizzz

saol canımm inşallahhh

X