Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seldus güle güle giysin bebeğin cicilerini inşallah, hepsi pek güzelmiş..
ben de sezon sonu ürünlerini takip edenlerdenim yerimseniben
tsk ederim canım benim..ben bilerek uzn kollu ve yarım kollu aldım..nede olsa sonbahara dogacaklar ve zonguldak soguk bi şehir..zaten askılı annem cok almıs..markaları da idil bebe ve mini damla..arastırdım netten memnunmus alanlar.... badileri üçlü
takım olarak 25 e aldım..bilmiyorum fiyat olarak nasıl??
ben henüz fazla birşey almadığım için fiyatları net bilmiyorum. renkli ürün de alamadım malum cinsiyet... renkliler daha pahalı tabii. benim aldığım düz beyaz 7 li body seti 24 ytl idi yanılmıyorsam,3 lü tulum seti de aynı fiyat..uyku tulumu da 30 ytl. hastane çıkışı 54 ytl. geçen gün gittim hiçsezon sonu kalmamıştı :çok üzgünüm: idil bebe' yi ben de çok duydum. artık renklilere başlayınca inşallah dolaşacağım mağaza mağaza ben de kaydirigubbakcemile2
allah hepinizin bebişlerinie giydirmek nasip etsin..eskitmek nasip etsin..benden size tavsiye bebeklerinizin kıyafetlerini verseniz bile minik elbiselerini, dışarı kıyayafetlerinden 1 tane bide minicik ilk ayakkabısını saklayın..ilerde çocuk büyüyünce bakması çok güzel oluyo..inanamıyosun bunlarımı giydi diye
bunlar da benim oglusumun badileri teyzeleri...daha tulumları da var onları da sonra yüklicem insallah..fotolarını cekeyim de:))))
bunlar da benim oglusumun badileri teyzeleri...daha tulumları da var onları da sonra yüklicem insallah..fotolarını cekeyim de:))))