2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zeynepcim çok güzeller, sağlıkla giysin zilli kızın:nazar:

musyascım yeni cicilerinde çok güzel sağlıkla giysin kuzucun...
kız cicilere hep cicik diyon :)) bizde cicik meme demek :)))))))))

zeynep canım çok güsellerrr...güle güle giysin fıstığınnnnnyerimseniben

musyascım yeni cicilerinde çok güzel sağlıkla giysin kuzucun...
kız cicilere hep cicik diyon :)) bizde cicik meme demek :)))))))))

ne bilim küçük kızlara ne almaya gidiyon dediginde hep cicik derler ya ordan kalmış hihikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar mesajlara şimdi bakabildim anca teşekkür ederim güsel yorumlarınız ve dilekleriniz için minik olunca bebekler vallahi nealsak yakışır herkesinki ayrı güsel rabbim saglıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebeklerine

kızlar bugün kızıma dayanamayıp elbiseler aldım

:nazar: hepsi çok güzeller zeynep, sağlıkla giysin bebeğin. yaaa bu kız elbiseleri beni öldürecek zaten. elimde değil illa o reyonlara kayıyorum, eşim de beni uzaklaştırmaya çalışıyor :1no2:.. bizim de cinsiyet bir kesinleşse de renkli alışverişe başlayabilsek. ben erkeğe alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş. ne de olsa doktor erkek olabilir dedi..:ecrin_bebek:

zeynebim kızının elbiseleri çok güzel...güle güle sağlıkla giysin inşallah.....

gal.php

işte amerikadan gelen cicilerimiz:)

kızlar bugün kızıma dayanamayıp elbiseler aldım

:nazar: hepsi çok güzeller zeynep, sağlıkla giysin bebeğin. yaaa bu kız elbiseleri beni öldürecek zaten. elimde değil illa o reyonlara kayıyorum, eşim de beni uzaklaştırmaya çalışıyor :1no2:.. bizim de cinsiyet bir kesinleşse de renkli alışverişe başlayabilsek. ben erkeğe alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş. ne de olsa doktor erkek olabilir dedi..:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım hakkında...benimde ilk çocuğum erkek ve ezelden beri kız elbiselerine hastayım..sanırım kızıma hiç pantolon giydirmiycem

zeynebim kızının elbiseleri çok güzel...güle güle sağlıkla giysin inşallah.....

saol nazcım inşallah bebeklerimizin hep iyi günlerini görürüz...

cimg2113w.jpg
8 li takımımız yanlış olmasın ralph lauren polo marka:)
cimg2114.jpg

cimg2112n.jpg

Son düzenleme:
X