2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

aslında 12. haftadan sonra belli oluyor ama doktorlar sölemek istemiyo genelde 14. haftadan sonra söylemeye başlıyolarrr canımm

kızlarrrr hepinize günaydın bende kasım annesiyim merak ettim bu topiği şöle bir bakayım dedim
herkes ne kadar güzel şeyler almış allah herkese sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahh o cicileri
ya bişi soracağım cinsiyetler ne zaman belli oldu ben çatlayacamda ne zaman belli olcak diye meraktan

aminn karakızz sen de sağlıkla al bebeini kucağına inşallah..ben cinsiyeti öğrendiğimde 13+0 dım..
hatunlar cok guzel seyler almissiniz bebisleriniz gule gule kullansinlar ins. ben daha hic birsey almadim cinsiyetini ogrenmeyi bekliyorum .
bu topikte anneler bol bol tulum alin diyorlar ben almayi dusunuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html

mersi şekeriimm..ewet ya daha hiç tulum almadım..bukadar pijimik yeter accık da tulum alıym :))

handancımm zuzucummm ciciler müthiş, bayıldım. maşallah maşallah ayy içim açıldı.
bizim pijimikimiz sizin pijimikinizi döver zuzucumm aynı maynı ehehehhehe:emir_bebek:

handancımm zuzucummm ciciler müthiş, bayıldım. maşallah maşallah ayy içim açıldı.
bizim pijimikimiz sizin pijimikinizi döver zuzucumm aynı maynı ehehehhehe:emir_bebek:

lülülülülülülülülülülülü hadi ordan önje bis aldıkkk..laelaelaelaelae naniknanik hepsi sağlıcakla giysinler inşallahh

bende aldım ama ekleyemiyorum okadar yardım istedim kimse bana yardımcı olmuyoooo neden kimse bana cevap vermiyooooosenağlama

943.jpg

Dün babamız aldı :)

kıss pançit ne güzel seçmiş kocan, meleğin sağlıkla giysin inşallah:nazar:

s8001385o.jpg

s8001386.jpg

s8001387.jpg

s8001388.jpg

bu ciciler de benim kuşumunnnn:):)

amazoncum çok güzeller yaahihoyyyt meleğin güzel günlerde giysin inşallah:nazar:

selinacım çok kulllanışlı bişeymiş bu ilk kez görüyorum, bende bakayımyerimseniben

bu kadar teyzeleriii:))

kısss dandan durdun durdun sonradan açıldın senkaydirigubbakcemile3
paşan güzel günlerde giysin inşallah:nazar: bayıldım aldıklarınayerimseniben

ayhh ellerim dert görmesin iiki de açmışım şu topici..sırnaşık şeysırnaşık şeybaktıkça aşka gelio insann..hihoyyytamazoonn dandaann kıslar çok datlu cicilerr..sağlıkla giysin kuzular inşallahhh:emir_bebek:

bak senn kendinede pay çıkarmayı unutmaz hiç hatunnkaydirigubbakcemile3

wee minnoşumun yeni cicileriiii hihoyyyt biri beni durdursunnnn kaydirigubbakcemile3

zuzum nann bunlarda diğerleri gibi süper...
güzel günlerde giysin sağlıkla zilli kızın:nazar:

Son düzenleme:
becerikli hatunun hali başka olurmuş:nazar:
çok güzel örmüşsün cnm ellerine sağlık, sağlıklı günlerde giysin meleğin:nazar:

Çok tesekkür ederm canım boş durunca sıkılıyorum minik bebişime bişeyler ormek beni cok mutlu ediyor simdide patik örüyorum cok kolay ve tatlı bi patik.....

Amin hepimizin bebikleri cicilerini saglıklı günlerde giysinler....

bak senn kendinede pay çıkarmayı unutmaz hiç hatunnkaydirigubbakcemile3

zuzum nann bunlarda diğerleri gibi süper...
güzel günlerde giysin sağlıkla zilli kızın:nazar:

mersi şekerriimmm:CüvCüv: :CüvCüv:

X