- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunu annem susledı esım sevgılıler gununde ıcını gulle doldurmustu guller soluncada gullerı attım sepetını saklamıstım annemde susleyınce aklıma hastahanede gelenlere lokum verıcem bunuda onun ıcın kullanmayı dusunuyorum nasıl olmus :kedi:
buda lavanta kolanyamız lokumun yanında kolanyayıda unutmamak gerek ben susledım
kolanyanın uzerındekı pembe cıceklerıde kurdana gecırdım lokuma batırıp mısafırlere sunmak ıcınn
bunuda gorumcemın kızı ıcın susledım onun kolanyası
bunuda gorumcemın kızı ıcın yaptım sampuanlarını vs koysun dıye sepetı sade aldım gerısı madeın burcu sengözlerimebaksanab
nasıl olmus kızlar
gamyoncuiremsu
burcucum süper olmuşlar canım hepisi çoook güzeller opuyorumnanaktan
en sonki sepete bayıldım ne kibar olmuş öle
ay ne marifetlisiniz kızlar yaaa, valla tebrik ediyorum, burcu, hem hepsi çok güzel olmuş hem de kolonya şişesini süslemek nerden aklınıza geliyor, bravo.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
burcucum hepsi süper olmuş tatlım yaa ellerine sağlık seninde anneninde
:içelim::içelim:tesekkurler canım
:kedi::kedi: ılk sepet suslememden bu cıktı hıkayesıde var hatta sırnaşık şey
yengem bana sepet suslettırmıstı gorumcemede ben yapayım dedım malzemelerı aldım oturdum onune bı benım sepete bakıyorum bı yapacagım sepete ılk defa yapacagımdan bılmıyorum tereddutluyum evırıp cevırdım sepetı:1ninca:
esım dalga gectı sen kım sepet yapmak kım naniknaniknaniknanik ben hıc ucak yapmaya kalkısıyormuyum demezmı lülülülülülülülülülülülü bende bır gayret bır hırs carsıdanda gelmıstım aksam oturdum gecenın 4une kadar ugrastım ve bıtırdım :hooray::hooray:
sabah sepetı kapının onune koydum ustunede not ben sepetı bıtırdım sende ucak yap eve oyle gel hayatım didim naniknanik
ucakla sepetı bır tutuyo bak hele lülülülülülü
tabıkı azim ile ... tası delermıs atasozude burda ısey yaradıgını gosterdı sırnaşık şey
normalde yarım bırakırdım emme ınat ettım bıtırdım o gece buda kocama ders oldu benımle ıddaya gıremez artıkın :jeyyar::jeyyar:
bu sepetın hıkayesıde bu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 süpermiş alkisalkisalkis
burcucum çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkyerimseniben
:içelim::içelim:tesekkurler canım
:kedi::kedi: ılk sepet suslememden bu cıktı hıkayesıde var hatta sırnaşık şey
yengem bana sepet suslettırmıstı gorumcemede ben yapayım dedım malzemelerı aldım oturdum onune bı benım sepete bakıyorum bı yapacagım sepete ılk defa yapacagımdan bılmıyorum tereddutluyum evırıp cevırdım sepetı:1ninca:
esım dalga gectı sen kım sepet yapmak kım naniknaniknaniknanik ben hıc ucak yapmaya kalkısıyormuyum demezmı lülülülülülülülülülülülü bende bır gayret bır hırs carsıdanda gelmıstım aksam oturdum gecenın 4une kadar ugrastım ve bıtırdım :hooray::hooray:
sabah sepetı kapının onune koydum ustunede not ben sepetı bıtırdım sende ucak yap eve oyle gel hayatım didim naniknanik
ucakla sepetı bır tutuyo bak hele lülülülülülü
tabıkı azim ile ... tası delermıs atasozude burda ısey yaradıgını gosterdı sırnaşık şey
normalde yarım bırakırdım emme ınat ettım bıtırdım o gece buda kocama ders oldu benımle ıddaya gıremez artıkın :jeyyar::jeyyar:
bu sepetın hıkayesıde bu kaydirigubbakcemile3