2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

selinacım çok tatlular ya...güle güle giyinsin prensesinnn.....

selinacığım çok güzel yeni pembeleriniz. iyi günlerde giysin kızın opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
kısmetse bende ocak annesi olacağım
geceliklerini nerden aldın çok beğendim
özelden yazarsan çok sevinirim sürekli sizin topiği takip edemiyorum da

teşekkürler canım..

gecelikleri nerden nekadara aldın canım çok şekerler

teşekkürler canım.. karşıyaka ve kemeraltı' nda farklı farklı mağazalardan aldım. sanırım sana markaları gerek, özelden yazarım.
Cashmir canim benim gule gule kullan insallah canim cok guzel geceliklerin sana da cok yasikacak

teşekkür ederim zeldacığım opuyorumnanaktan inşallah artık kullanacağımız günler yaklaşıyor opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selinacığım çok güzel yeni pembeleriniz. iyi günlerde giysin kızın opuyorumnanaktan

teşekkürler canım..

teşekkürler canım.. karşıyaka ve kemeraltı' nda farklı farklı mağazalardan aldım. sanırım sana markaları gerek, özelden yazarım.

teşekkür ederim zeldacığım opuyorumnanaktan inşallah artık kullanacağımız günler yaklaşıyor opuyorumnanaktan

sağol canım Allah yawrunu kucağına alıp gezmeyi kısmet etsin mesajını aldım

arkadaşlar ben bugün kipadan prima yeni doğan bezi 1 numara olanı 17 TL'ye adım,internette baktığım yerlere göre baya ucuzz bilginizee

canım primanın yenidoğan bezi zaten biçok yerde 17 tl..bim de bile var..ama ben prima almadım daha sonra deiştiremiyormussun pişik yapıyormus bez deiştirince herkes öle diyor kac kişiden duydum...

cok tesekkür ederiz.

Bunlara artik son cicilerimiz baska yok artik.

Son düzenleme:
migrosta bulamadımmecbur 2 numarasını aldım yani bir numara aslında çok bulunmuyor ya da bana denk gelmedi, sanal marketlerde ise ki şu anda en iyi sayılan bi sitede fiyat 26 TL, kipada görünce altın bbulmuş gibi oldum ve paylaşayım dedim, bu aralar son demler olduğundan market market gezemiyorum ne yazıkki

bence önceden ögle diyemesin bu bez pisik yapar bu yapmaz diye.Ben Prima kullandim kizimda ve cok rahat ettim. Ama önceden stok falan yapmadim, cünkü bez iyi gelmeseydi markasini degisdirirdim. Simdide Primanin yeni dogani aldim. Hastaneye mutlaka pisik kremi götürün pisik olursa hemen kullanirsiniz.

bez hakkında yorum yapmadım ilk bebeğim ve sadec önerileni aldım, stok durumuda yok aldığım sadece 2 pakett, bezi öneremem kullanmadım, sadece fiyatı iyi geldi, sanırım geç oldu biraz yanlış anlıyoruz dediklerimizi, pişik kremi nerden geldi:)

seldus duymus ya basklarindan prima pisik yapabilir diye ondan yazdim. Bence önce bir deneyin sonra iyi gelirse bebegine daha alirsiniz diye. Yani fikir olsun diye. Benim bir tanidigim cünkü primalardan stok yapmisti evde sonra pisik olunca marka degisdirdi ve bezler ellinde kaldi. Ben simdilik bir paket aldim lazim olursa alicam.

Pisik kremide aklima gelmisken yazayim dedim.

:))))))) canım kusura bakma ya selduşuda sen sansım beni uykular geldi galiba artık doğruda okuyamıyorumm. Bj arada bu bdbek kozmetiğinden çok dertliyim, izmirde bir mağazadan sebamed ürünleri aldım deneyimsizim ya kkakıtmışlar bir sürü ürünüde vaktimde kısıtlıydı kazıklandığımı kasada gereksizz ürünleri de evde gördümm, hem bebek kremi hem losyon okuyorum ortalama aynı özellikler, hem şampuan hem bubble bath yeni doğan için ortalama aynı ürünler çok canım sıkkın bu konuda, insanlar hamile olduğunuzu görünce bir sürü gerekksiz ürünüde kakıtıyolar arada

selinacım çok güzel prensesinin cicileri,mutlu sağlıklı günlerde giyer inşallah opuyorumnanaktan

selinacım ne şeker şey bunlar böyle...güle güle giyinsin prensesinnnnyerimseniben

X