2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bn de almıyom artık giyemeden kalcak cunku... zaten bebeklerın gıydıği haram yedıği helal derler...

ögle derler ama inan o ilk giyisileri sonra o kadar özel kaliyor ki senin icin en güzelleri olsun istiyorsun. :asigim:

hastane çıkışımız delikafadulden
grnt0077.jpg

grnt0078.jpg

cok datluuu :lepi: benımde oglusum olsaydı kesın hastahane cıkısı fb lı alacaktım fanatık degılım ama hosuma gıdıyo :eek: saglıcakla gıyer ınsallah paşan :asigim:

yagmur cok güzelmis hastane cikisiniz.

Yok artik ben gaza gelmicem bitti bitti bitti artik almicammmm kaydirigubbakcemile

firenle kendini selinacım kaydirigubbakcemile3 kocana yazuk kız yeter artıkın hele bı dogsunlar gozumuzun onunde olsunlar ozaman bas gaza :jeyyar:
hatta beraber basarık o gaza hıııınnnnnn :sm_cool:

Tteşekkürler burcum :)) ve selinacm
inşallahh miniklerimiz sağlcakla giyerler...

yok ben o kadar almadim bak. Benim sadece suan 0-3 ay var ellimde. Bak ben gene iyi gidiyorum kaydirigubbakcemile2

Ya hep diyorlar cok alma hediye gelicek. Ama suana kadar hediye yok daha. Simdi ben nerden bilcem bana ne hediye gelicek, kac beden falan ondan kendim aldim iste herseyi :kedi: Hediyeler dogumdan önce gelseydi fena olmazdi ama herhalde herkez dogumdan sonra alicak gibi görünüyor

anılım sağlıkla,huzurla giydir bebişine o cicileri bizde fanatik fb liyizTebrıklerr kuzularımız bu konuda iyi anlaşıcaklar biz buluşurken desene...

yok ben o kadar almadim bak. Benim sadece suan 0-3 ay var ellimde. Bak ben gene iyi gidiyorum kaydirigubbakcemile2

Ya hep diyorlar cok alma hediye gelicek. Ama suana kadar hediye yok daha. Simdi ben nerden bilcem bana ne hediye gelicek, kac beden falan ondan kendim aldim iste herseyi :kedi: Hediyeler dogumdan önce gelseydi fena olmazdi ama herhalde herkez dogumdan sonra alicak gibi görünüyor

dereyi gormeden pacaları sıvarmısın sen kaydirigubbakcemile3
mıllette bebiki gormeden hedıyelerı vermez datlum naniknanikkaydirigubbakcemile3

bende hep 0-3 ay aldım. Diğerlerini bebeğimle birlikte gidip almak istedim hep... birde mevsimle bebeğimin kilosu boyu uyacakmı bilemediğimden büyük bedenler almak istemedim hiç...

greencim bende öyle yapıcam özellikle kurban bayramında giyeceği kıyafetini gidip kızımla birlikte almayı çok istiyorum yaa ilk bayramımız olcak yaa

ilk giysilerı bırak ılk 6 ayı aldım ben :))) o yuzden almıcam daha :)

aynen bene hayaım bıde ben yaz sonu ınırımlerınden yararlanıp onumuzdekı yaz için çoook guzel elbıseler aldım kuzuma çokta uyguna.yaz başi çok pahalı olurlar.yanı bıyaşina kadar aldım ama 0-3 ay az aldım çunku bebım çocuklar 0-3 ayı genelde sadece40 kadar gıyebıldıler.

40 kadar baya azmis. Ben baya kullandim 0-3 beden. Bu sefer ama birkactane new baby aldim, cünkü 0-3 ilk basta cok büyük duruyor. Hastane cikis kücük sonrakiler 0-3.
Birde bir yeni dogmus icin body lazim bana daha onu almadim.

Dün pazardaydim zaranin gömlekleri vardi ama ne kadar sirin anlatamam. Ama o kadar inceydi ki kumas. Dedim simdi bunu kisin nasil giydircem. Cocuk üsücek süslü olsun derken ondan almadim.

1)emzirme yastığımız

2)çıngıraklı çorabımız kaydirigubbakcemile3

3)külotlu çoraplarımı ( kıslarr bu arada lcw de çoraplarda indirim var )

4)kokona annemin loğusa tacı

5)bunuda doktor teyzemize aldık annemle beni kavuşturduğu için :lepi:

gizemciğim çok güzeller cnmm sağlıkla kullanın dora bebek ile birlikte opuyorumnanaktan

gizemcim çok güzeller hele kokoş tacına bittim süper gözüküyor
düşünceli anne dr çiçeği bile hazır

cok güzeller canım bayıldım hepsine ii günlerde kullnsın dora paşam...bu arada ben de taç takmayı cok istiyorum ama kapalıyım hastanede takamıcam :KK43:(((((

X