2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

cok tesekkür ederiz hepinize. opuyorumnanaktan Daha güzelleri sizin olsun.

zencefine sebamed bende kullandim. Bubble Bath banyo icin sadece yani küvet icinde yikadigin zaman suyunu biraz damlatiyorsun. Sampuan sac icin oluyor. Yani onlar ayri ayri sana lazim olucak.

Krem dedigin nasil krem. Pisik krem mi vücüt krem mi? Normal set aldiysan onun icinde bir Body lotionu var onu vücut icin kullaniyorsun, pisik kremide popoya, böyle fazla birsey almis olmuyorsun. Sen ayri ayri mi aldin? Bide paketinde birtane sabun vardi. Onu ben pek kullanmadim. Digerleri hep lazim oldu bana.

selinacım bubl bathlerin yeni doğan için de kullanıldığını duydum ve okuduğumdana öle anladım aldıklarımı yazıyım bana bazıları fuziliymiş gibi geldi;
-yağlı bebek bezi
-extra yumuşak bebek kremi
-baby lotion(bunlar kremle aynı bence)
-bebe yağı
-yüz kremi
-şampuan
-bubble bath
sabun
bak bu kadar ürün vermiş pişik yok içinde sadec deneme boy bir pişik kremi vermiş yani sanırım pişik kremi bubble bathden daha önemli onu vermeyip, gitmişdiğer ürünü kakıtmış çünkü ben mahkumum eninde sonunda alıcam ya pişik kremini o da bu vesileyle satış yapmış olur,
-bir de benim için vücut yağı inan kullanmadım daha...

hm sen baya almisin evet. Simdi o yagli bezleri bende almistim, hastaneyede yanimda götürmüstüm oda güzel bir ürün ama baya pahaliydi o zaman. Simdi baska markaralinda cikmis gördüm 3 Liraya var mesela onlar.

extra yumusak bebek kremi görmedim onu bilmiyorum gercekten.

bebek yag ve kremde mesela bence ayni görevi görüyor. Ben banyodan sonra hep yagi kullandim lotionu pek kullanmadim

Yüz kremide kullanmadim. Bana gereksiz geldi, bebeklerde böyle fazla krem falan gereksiz geliyor bana.

Pisik kremi lazim olucak evet. Ama sebamedinde baya büyük. Bide bizim ilk pisikleri gecirtmedi o. Ben sonra Niveadan numune gelmisti icerinde cinko oksitli o baya iyi geldi. Sebamedinki sadece günlük bakimda kullandim ama pisikte nivea cok iyi geliyordu.

aslında izmirlisin sende, kıbrıs şehitlerinde amerikan pazarı var ordan benim arkadaşlar bir pişik kremi alıyordu adı aklımda değil ama öğrenince yazarım o inanılmaz bir ürünmüş çok kişiden duydum.
Sorma çok fazla almışım eşim zaten izmir ekonomisini sen canlandıdın, adamlar sana dua ediyodur diyor. Yatak ve bir kaç elektronik alet dışında eksik kalmadı sanırım, yatak konusunda kararsız kaldım, mondi ve yataş arasında.yataşın kalitesi tartışılmaz farkındayım ama mondinin 2 katı fiyat sen ne yaptın

Ben cilekten aldim, indirim vardi bilmiyorum daha hala devam ediyor mi.

Yok canim izmirin ekonomisini bence birlikte baya canlandiriyoruz. kaydirigubbakcemile2
Esimde kara kara düsünüyor simdi iki tane kizimiz olucak. Yok ayakabasi yok giyisi falan filan derken. Bide cok süslü benimki. Dün bayramlik aldik kirmkizi bir elbise begendi, simdi tabiki kirmizi ayakabi istiyor birde kirmizi canta kaydirigubbakcemile3.

Valla zor isimiz

Selınacımcanım son ekledıklerın Çok talı pembe pembe
ıyı gÜnler de kullanın canım benım..

kızlar 40 gundur gorumcemın bebısıne hıc pışık kremı pudra kullanmadık hafı kızarıklık oldugunda kantoron yagı surduk hemen ıyılestı bende ondan kullanıcam kremlerle ugrasmıcam zemuszemus

senin işin daha zor selinacım, hele o şimdi kardişide alınanları görüyorrr almazsanda olmazki dimi? Ama bir yandan da avantaj olur büyük kızınızın kıyafetlerinizi giydirebilirsiniz bebişinize. Nesilden nesile geçen kıyafet seromonisi vardı bizim.

Ben mobilyalarımı almıştım ama yatak kaldı:))

kızlar 40 gundur gorumcemın bebısıne hıc pışık kremı pudra kullanmadık hafı kızarıklık oldugunda kantoron yagı surduk hemen ıyılestı bende ondan kullanıcam kremlerle ugrasmıcam zemuszemus

Burcu, bebeklerin cildi hassastır ya alerjik bir şey olmasın, doktora danışın olmadıı, daha çok uğraştırmasın sizi akabinde...

bebeğe fazla kozmetik kullanmak pek doğru değil bence, cildi belli bir savunma mekanizması geliştirsin, şampuan bile her banyoda yapılmıyor, arada duru su ile yıkanıyor. pişik olayı biraz farklı tabi, hazır bez kullandığımız için pişik kremini mecburen kullanıcaz, yoksa eski usul olsa çocuğun poposu zaten hava alacagından ona da gerek kalmazdı.

tesekkürler herkeze opuyorumnanaktan

kantoron yagi gercekten cok iyi. Ama pisik kremde kullanisli oluyor yaninda tasimasi. Benimki direk hastanede oldu acayip pisik. Orda hemen kullandim o Nivea kremi.

banyosuna bende her banyoda degil ara ara bubble bath koyuyordum ama cok az damla damla seklinde. Kafasina sampuani kullaniyordum ama cünkü bebek konagi olmustu onun icin özel sampuan almistik.

tesekkürler herkeze opuyorumnanaktan

kantoron yagi gercekten cok iyi. Ama pisik kremde kullanisli oluyor yaninda tasimasi. Benimki direk hastanede oldu acayip pisik. Orda hemen kullandim o Nivea kremi.

banyosuna bende her banyoda degil ara ara bubble bath koyuyordum ama cok az damla damla seklinde. Kafasina sampuani kullaniyordum ama cünkü bebek konagi olmustu onun icin özel sampuan almistik.

tatlım next lerini koysana görelim :))

kızlar bunu annem susledı esım sevgılıler gununde ıcını gulle doldurmustu guller soluncada gullerı attım sepetını saklamıstım annemde susleyınce aklıma hastahanede gelenlere lokum verıcem bunuda onun ıcın kullanmayı dusunuyorum nasıl olmus :kedi:

buda lavanta kolanyamız lokumun yanında kolanyayıda unutmamak gerek ben susledım
kolanyanın uzerındekı pembe cıceklerıde kurdana gecırdım lokuma batırıp mısafırlere sunmak ıcınn

bunuda gorumcemın kızı ıcın susledım onun kolanyası :eek:

bunuda gorumcemın kızı ıcın yaptım sampuanlarını vs koysun dıye sepetı sade aldım gerısı madeın burcu sengözlerimebaksanab
nasıl olmus kızlar
gamyoncuiremsu

ay harika olmus yaaaaaaaaa. Bak kolonya sisemi daha süslemek aklima gelmedi. Malzemede var evde bende bunu yaparim evde. Sagol iyi fikir oldu. Gülle gülle kullan iyi günlerde.

X