- 8 Aralık 2008
- 138
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeymacım iyi günlerde sağlıkla kullansın Eren'imiz opuyorumnanaktan
kelebek oyuncağımız da çok dadlu zemuszemus
şeymacım erenimiz çok iyi ve güzel günlerde kullansın..
keremim hayırlı olsun yeni cicileriniz canım, sağlıcakla kullanın inşallah.
zeldacığım çok güzel şeyler almışsınız, bayıldım opuyorumnanaktan.. kimbilir ne kadar yakışacak kuzucuğuna? sağlıkla giysin canım.
keremimm oğluşun iyi günlerde kullansınnnn cicileriniyerimseniben
zelldacım çok cici kıyafetleriniz bayıldım inankiiiii.....iyi günlerde sağlıkla giyinsin prensesinnnnnnopuyorumnanaktan
harika seyler almissin zellda.Bende carters a bayiliyorum sende genelde ordan aliyorsun galiba bide su aralarad acayip indirimler oluyor.Bende ayni tarz takimlarin erkek modelini aldim:).cok guzeller.gule gule giysin guzel kizin insallah:)
zellda cım hepsi çoooookkkssss tatlııı,yerim ben onları giyincek prensesi opuyorumnanaktan
sağlıklı,mutlu günlerde kullansın inşallah
keremimm oğluşun iyi günlerde kullansınnnn cicileriniyerimseniben
zelldacım çok cici kıyafetleriniz bayıldım inankiiiii.....iyi günlerde sağlıkla giyinsin prensesinnnnnnopuyorumnanaktan
keremim hayırlı olsun yeni cicileriniz canım, sağlıcakla kullanın inşallah.
zeldacığım çok güzel şeyler almışsınız, bayıldım opuyorumnanaktan.. kimbilir ne kadar yakışacak kuzucuğuna? sağlıkla giysin canım.
zelda bunnar çok şekey şeylerrr:asigim:
zelda cicileriniz harika, güle güle giyin sağlıcakla...........
zeldaaaaa kızım amerikanyalardan alıyosun şu güzel güzel kıyafetleri bigün kıskançlığımdan çatlıyıvericem orta yerimden:)))))) Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin minik prensesine
kızlar ikinci hamileliğini yaşayan bi anne olarak ilk çocuğumda önceden 9-12-18 ay gruplarını heveslenip çok almışım çoğunu kullanamadım ya kıyafet mevsime uygun değildi birde çocuğun kullanımı var bazı çocuklar erken yürüken bazıları geç yürüyor.Mesela yazın kalın çıtçıtlı badiler cocukları ınanılmaz terletiyor.emekleme döneminde mümkün olduğunca elbise ve kısa şort almayın dizleri çok zedeleniyor ben bol bol kapri li takımlar giydirdim.İnce kapitone yelek ve ceketler sanki hızır çantaya hep atın bi tane.birde tulunlar çok hoş görünüyor ama alt üst takımlar daha kullanışlı çocuk altını bezden biraz kaçırınca komple değiştirmiyor sadece altını değiştiriyorsunuz.
Ah canim benim yaaa kiz iste sanada yollayayim hangisini begendin soyle yeter hayatim saka degil ciddi sen yeterki iste kizina da yollayayim.
zelldacım tulumlarına bayıldım canım..
hepsi birbirinden dadluuuuu..:kedi: