2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

kızlar ben de kasım annesiyim belki de 1 hafta beklemezse ekim annesi olabiliriim, cicilerinize baktım çok hoşşş
özellikle alya duanın annesi çok datlu şeyler almışsıın kızın güle güle giysiinn

bu bitanecik şeyma teyzemizin (keremim) bize aldıği cicisi cok begendik tsk ederiz opuyorumnanaktan

bimg0395.jpg

bu yeni ördüğüm patikleri:))

bimg0392.jpg

bu pantolonumuz ben ördüm yine nasıl oldu bilmiyorum uydurup ördüm işte...üzerine de hırka örecem :)))) sogukta sıcacık giysin kuzucum:)))

bimg0393.jpg

bu da altın yastıgımız :))))

bimg0397.jpg

bu bitanecik şeyma teyzemizin (keremim) bize aldıği cicisi cok begendik tsk ederiz opuyorumnanaktan

bimg0395.jpg

bu yeni ördüğüm patikleri:))

bimg0392.jpg

bu pantolonumuz ben ördüm yine nasıl oldu bilmiyorum uydurup ördüm işte...üzerine de hırka örecem :)))) sogukta sıcacık giysin kuzucum:)))

bimg0393.jpg

bu da altın yastıgımız :))))

bimg0397.jpg

ay çok tatlı maşallah herşeyi güsel günlerde giymek nasip olsun paşaya ya bu patikleri nasıl örüyonuz ben çok begeniyom ama hiç becerikli değilim opuyorumnanaktan

tsk ederim musyascım kolay örmesi dadlum bi ara göndereyim tarifini:))))

güle güle kullansın yusuf yüzlüm inşşş ben daha ona ne ciciler alırım inşşş bı feraha çıkım daa....

elelrine sağlık yıne döktürmüşsün maşalah san açok güzel sağlıkla hayırla giysin paşa

keremim coook tsk ederim canım amiiin insallah hepimizin yavruları saglıklı sıhhatli giyerler kullanırlar büyük hevesle aldıklarımızı .. sen de sabret en kısa zamanda cıkacaksıznız feraha ben inanıyorum Şeniz

selinacım inanmıyorum bugün bebettonun bu paketini bende elime aldım sonra abartmim diye bıraktım
güle güle giysin meleğin..
kasım annesi şeker teşekkür ediyoruz beğenmene sevindik daha iyleri hep sizlerin olsun inş.

selduşum selinacım çok güzeller,sağlıklı günlerde giyinsin bebişleriniz opuyorumnanaktan

selduşum selinacım iyi günlerde kullansın bebişleriniz...sağlıkla giyinsinlerrr....

yeni ciciler çok dadlu...
bizde bir sürü cici aldık ama eklemek zor geliyor ya..
bir ara hepsini ekleyeyim..

selina cok güzeller rabbim saglıkla giydirmeyi nasip etsin..patiklere bayıldım oyyyy:)))

seldus seninkilerde cok cici. Örgülere zaten bayilirim. Bende birkac tane ördürdüm ellimden gelmedigi icin.

Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim opuyorumnanaktan

selam kızlar, sonunda biz de birkaç cicimizi ekledik. gerisi de sonra inşallah.

Eklentiler

• $DSCF2440.jpg
    $DSCF2440.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCF2442.jpg
    $DSCF2442.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSCF2443.jpg
    $DSCF2443.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 26
birkaç tane daha...

Eklentiler