2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zelldaa opuyorumnanaktan

aybiikkk opuyorumnanaktan

çok güseller..

AYBıKECıM CıCıLERıNıZ ÇOK GÜZELL..
HAVLULARINIZA BAYILDIM DADLUMM..opuyorumnanaktan

Bayadir sadece guzel annelerin guzel bebislerinin cicilerine bakip kaciyorum. hic zamanim olmuyor calismaya basldigim icin hamilelligimi nasil gecriiyorum anlayamadim maalesef yogunluktan ve yorgunluktan:KK43:bende cok istiyorum cekip fotolarini koymak ama zaman olmuyor insallah bu haftasonu denemeye caliscam nasil olsa pazartesi gunu tatil labor day:) Bebisim iyi cok sukur iki gun once trafik kazasi yaptim cok sukur bebgiminde benimde biseyimiz yok ama dr ultrasona ve nst aletine bagldi hersey normal dedi bide 7 tup kan aldilar tekrar:KK43:cok sukur iyiyiz.Allah kimsenin basina kaza bela vermesin cok kotu stres ve sinir yani.Arkamdan vurunca araba cok fazla sarsildim ama cok sukur iyiyiz.

Cok guzel annelerin cok guzel bebeklerini cok guzel seyler bekliyor hayirlisiyla dogsunlar gelsinler insallah.....

Oglusumun odasininda fotosunu cekeyim koyayim insallah unutmazsam:)

herkesesevgiler hepinizin meleklerinin kiyafetlerine bayilarak bakiyorum koymaya devam edin lutfen fikir oluyor.....

sevgiler....

çok geçmiş olsun cnm:teselli:

işte bizden bir kaç cici :)

Ananemizin yaptığı battaniyemiz. Polar üzerine örgü ile örülmüş çiçekler altına elyaf ile şişirilerek dikildi :)

Kangrumuz :)

Mothercare dan çok severek aldığım çok kullanışlı atta çantamız :)

çıngıraklı çoraplarımız :)

Çıtçıtlı battaniyemiz, takım papaları ve şapkası :)
Buna bayılıyorum.

Alt açmamız ve takım hastane çıkışı

Ananemizn ördüğü cicilerden birkaçı

Mevlüt takımımız

bebek telsizimiz:)

Vee bebek arabamız ile araba koltuğu

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Devam edecektim ama çok yoruldum malum doğum tehlikesi var
odamızda daha yerleşmeyen aksesuarlarımız var ben yapamıorum annemin gelmesini bekliyorum yerleştimek için. Herşey tamamlansın odamızıda o zaman ekleyeceğim

Sevgilerimle a.s.

geenciğim sağlıcakla kullanın bebişinin cicilerini çok güzelll opuyorumnanaktan senin cicilerinde öylee yerimseniben

greenciğim çok güzel cicileriniz. burak' ın hamarat anneannesinin ellerine sağlık. sağlıkla kullansın kuzu. sen de yorma kendini, dinlen bol bol.. anneler herşeyi halleder opuyorumnanaktan allah başımızdan eksik etmesin...

greencim hepsi çok güzel sen ve bebişin mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah :nazar:

greencim hepsi çok güzel sen ve bebişin mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah :nazar:

greenciğim çok güzel cicileriniz. burak' ın hamarat anneannesinin ellerine sağlık. sağlıkla kullansın kuzu. sen de yorma kendini, dinlen bol bol.. anneler herşeyi halleder opuyorumnanaktan allah başımızdan eksik etmesin...

geenciğim sağlıcakla kullanın bebişinin cicilerini çok güzelll opuyorumnanaktan senin cicilerinde öylee yerimseniben

greencim cicileriniz çok güzel

Canlarım çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Bebişler için alınan herşey çok güzel çünkü melekler giyecek onları.. Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yeter ki :Saruboceq:

green olive cicileriniz cok güzel. Geceliklerinde cok hos gercekten. Benimkiler daha paketinde bekliyor yikamadim daha. Saglikli günlerde kullanin insallah.

bu da yeni ördüğüm hırkamız ve yine düğmelerini almaya gidemedim bitürlü büyük görünüyor ama aslında küçücük cok dalu oldu:)
dsc05857u.jpg

bu da takım halinda:))
dsc05858y.jpg

bunar da küçük herif takımımız:)

dsc05855l.jpg

dsc05856.jpg

SelduŞcum cıcılerınız harıkaaa hırkanız da Çok gusel guzel gunlerde gıysın kuzu..ELLERıNE SAĞLIK DÖKTÜRMÜŞSÜN VALLAHA

tsk ederim canım benim insallah dogsun hele biiiiii ....

grenn olive ve seldus çok tatlı cicileriniz gülegüle kullanın o çıngıraklı çoraplara bayıldım yaa çok şekerrrrr

aybike bende bursaliyim sekerim ama havluya istedigin yaziyi yazdirma imkani oldugunu bilmiyordum .nereye yaptirdin canim aklimda bulunsun..
kiz masallahin var al al bitiremedin.. bitmedimi daha alacaklarin:)

özdilekte yaptırabiliyorsun bebeğim..ben nişanlıyken kocikle kendim içinde yaptırmıştım şimdi aile boyu havlumuz var heheopuyorumnanaktan
kocikle bornoz takımımızın da miniklerini alıcaz bebişe kız olduğu için benimkinin miniği olucakkaydirigubbakcemile3
daha bebek arabası anakucağı var alınacaklar listemde he bide mora battaniyesine takmış durumdayım ondan istorum:asigim:

selduşum emeğine sağlık çok güzeller :asigim:

oğluşun takımı da çok cici Şeniz

greencemmm selduşummm cicileriniz çok güselll...güle güle kullansın oğluşlarınızzzzzzzzopuyorumnanaktan:asigim:

X