2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zelldacım hepsi süper tulumların bende cartersdan amerikaya giden bir arkadaşıma sipariş verip getirtmiştim 3-4 ay önce hem çok uygun hemde hepsi marka:)polodan 3-4 tane tulumu var oğluşumun...güzel kızın güle güle giysin....

zelldacım hepsi süper tulumların bende cartersdan amerikaya giden bir arkadaşıma sipariş verip getirtmiştim 3-4 ay önce hem çok uygun hemde hepsi marka:)polodan 3-4 tane tulumu var oğluşumun...güzel kızın güle güle giysin....

Saol canim amin.Oglusunda simdiden marka takiliyor desene cok canlar yakacak ilerde :)) Sen de gule gule saglikla giydir canim benim.

malum bursadaydık kızımla epeydir..
havlusuz dönersek ayıp olur dedik ve şirineme havlu yaptırdık..opuyorumnanaktan

buda kolik biberonu isviçreden hediye..
hmmh pembik pembik kızımın azğına layık zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

aybikem çok dadlu olmuş havluları kızçenin... biberonları da çok şeker opuyorumnanaktan

aybikem ne kokoş bunlar böle...:asigim:biberonlarda çok güzel ama havlulara bayıldım..:asigim:.bana ne bende istiommmmmm:emir_bebek:

aybike bende bursaliyim sekerim ama havluya istedigin yaziyi yazdirma imkani oldugunu bilmiyordum .nereye yaptirdin canim aklimda bulunsun..
kiz masallahin var al al bitiremedin.. bitmedimi daha alacaklarin:)

ayyy kızlar ne kadar güzel şeyler eklemişsiniz ölee:asigim:

zeldacım kızının cicilerine bayıldımm hele o tulumlar çok ama çok güzeller sağlıkla giysin kızın:nazar:

aybikimm alya duanın havlularıda biberonlarıda çok güzel sağlıkla kullansın inşallah kızcın:nazar:

Keremim seldus selina haziran66 Allah cicilerinizi saglikli gunlerde kullanmak nasip etsin insallah.

bizde yeni ciciler aldik teyzeleri

kuşum ceylinin cicileri yine harika gülegüle giysin saglıkla bayıldım çok ciciler çokta yakışcak eminim kuşummmmmopuyorumnanaktan

zeldacım kızının cicilerine bayıldımm hele o tulumlar çok ama çok güzeller sağlıkla giysin kızın:nazar:

Saol canim benim :içelim:

Aybike cok havlular cok guzel olmus gule gule kirletsin prensesin ooopuyorumnanaktan

Tesekkur ederim canim.Uzun zamandir karsilasamiyoruz hersey yolundadir eminim.Erkeklerede tam erkeksi kiyafetler var canim cok tatlilar eklersen bakalimmmmm

Bayadir sadece guzel annelerin guzel bebislerinin cicilerine bakip kaciyorum. hic zamanim olmuyor calismaya basldigim icin hamilelligimi nasil gecriiyorum anlayamadim maalesef yogunluktan ve yorgunluktan:KK43:bende cok istiyorum cekip fotolarini koymak ama zaman olmuyor insallah bu haftasonu denemeye caliscam nasil olsa pazartesi gunu tatil labor day:) Bebisim iyi cok sukur iki gun once trafik kazasi yaptim cok sukur bebgiminde benimde biseyimiz yok ama dr ultrasona ve nst aletine bagldi hersey normal dedi bide 7 tup kan aldilar tekrar:KK43:cok sukur iyiyiz.Allah kimsenin basina kaza bela vermesin cok kotu stres ve sinir yani.Arkamdan vurunca araba cok fazla sarsildim ama cok sukur iyiyiz.

Cok guzel annelerin cok guzel bebeklerini cok guzel seyler bekliyor hayirlisiyla dogsunlar gelsinler insallah.....

Oglusumun odasininda fotosunu cekeyim koyayim insallah unutmazsam:)

herkesesevgiler hepinizin meleklerinin kiyafetlerine bayilarak bakiyorum koymaya devam edin lutfen fikir oluyor.....

sevgiler....

nutellausa çok geçmiş olsun...bebişinin ve senin bişeyin olmamasına çok sevindim..allah korumuş canımmmm...........

seldacım çok şeker şeyler almışsın kızına yaaa allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsinn

aybikecimm şekercimm çok şeker havlularınız bursaya gidilirde alınmaz mı hiç ii yapmışsın süperler

nutellausa çok geçmiş olsun

Bayadir sadece guzel annelerin guzel bebislerinin cicilerine bakip kaciyorum. hic zamanim olmuyor calismaya basldigim icin hamilelligimi nasil gecriiyorum anlayamadim maalesef yogunluktan ve yorgunluktan:KK43:bende cok istiyorum cekip fotolarini koymak ama zaman olmuyor insallah bu haftasonu denemeye caliscam nasil olsa pazartesi gunu tatil labor day:) Bebisim iyi cok sukur iki gun once trafik kazasi yaptim cok sukur bebgiminde benimde biseyimiz yok ama dr ultrasona ve nst aletine bagldi hersey normal dedi bide 7 tup kan aldilar tekrar:KK43:cok sukur iyiyiz.Allah kimsenin basina kaza bela vermesin cok kotu stres ve sinir yani.Arkamdan vurunca araba cok fazla sarsildim ama cok sukur iyiyiz.

Cok guzel annelerin cok guzel bebeklerini cok guzel seyler bekliyor hayirlisiyla dogsunlar gelsinler insallah.....

Oglusumun odasininda fotosunu cekeyim koyayim insallah unutmazsam:)

herkesesevgiler hepinizin meleklerinin kiyafetlerine bayilarak bakiyorum koymaya devam edin lutfen fikir oluyor.....

sevgiler....

çok çok geçmiş olsuunnn... :teselli:

X