- 5 Mayıs 2007
- 1.337
- 6
canım benim teşekkür ederim.. söylemen yeter. yollamış kadar oldun... hamiş hamiş uğraştırırmıyım seni
Ugrasmak ne demek sekerim benim icin bir zevk sen ozelden soyle 10 gun sonra elinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim teşekkür ederim.. söylemen yeter. yollamış kadar oldun... hamiş hamiş uğraştırırmıyım seni
zelldacım hepsi süper tulumların bende cartersdan amerikaya giden bir arkadaşıma sipariş verip getirtmiştim 3-4 ay önce hem çok uygun hemde hepsi marka:)polodan 3-4 tane tulumu var oğluşumun...güzel kızın güle güle giysin....
laloş bursaya gidince yaptırabilirim anca okiş mi
teşekkürler bu arada..
kuşum ceylinin cicileri yine harika gülegüle giysin saglıkla bayıldım çok ciciler çokta yakışcak eminim kuşummmmmopuyorumnanaktan
Harika ciciler eklenmiş yine... Güle güle iyi günlerde kullanın tatlılarr
Tesekkur ederim canim.Uzun zamandir karsilasamiyoruz hersey yolundadir eminim.Erkeklerede tam erkeksi kiyafetler var canim cok tatlilar eklersen bakalimmmmm
Bayadir sadece guzel annelerin guzel bebislerinin cicilerine bakip kaciyorum. hic zamanim olmuyor calismaya basldigim icin hamilelligimi nasil gecriiyorum anlayamadim maalesef yogunluktan ve yorgunluktanbende cok istiyorum cekip fotolarini koymak ama zaman olmuyor insallah bu haftasonu denemeye caliscam nasil olsa pazartesi gunu tatil labor day:) Bebisim iyi cok sukur iki gun once trafik kazasi yaptim cok sukur bebgiminde benimde biseyimiz yok ama dr ultrasona ve nst aletine bagldi hersey normal dedi bide 7 tup kan aldilar tekrarcok sukur iyiyiz.Allah kimsenin basina kaza bela vermesin cok kotu stres ve sinir yani.Arkamdan vurunca araba cok fazla sarsildim ama cok sukur iyiyiz.
Cok guzel annelerin cok guzel bebeklerini cok guzel seyler bekliyor hayirlisiyla dogsunlar gelsinler insallah.....
Oglusumun odasininda fotosunu cekeyim koyayim insallah unutmazsam:)
herkesesevgiler hepinizin meleklerinin kiyafetlerine bayilarak bakiyorum koymaya devam edin lutfen fikir oluyor.....
sevgiler....