2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bir de bunlar var.....

Eklentiler

• $DSCF2452.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCF2453.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF2454.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 32
bunlar da küçük prensesimin son cicileri....

Eklentiler

• $DSCF2455.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCF2456.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF2457.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 32
allah hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlarınızla uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin...inşallah günün birinde bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerede...amin

allah hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlarınızla uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin...inşallah günün birinde bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerede...amin

amiiin rabbim gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan

hazıiran66 hepsi cok güzeller yaa bayıldım ii günlerde giysin tatlı kzın insallah..

amin bitanem....inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunnnnn:Saruboceq:

hazirancım güle güle giyinsin prensesin hepsi çok tadluuuuyerimseniben

haziran66 canım hepsi birbirinden güzel...
sağlıklı günlerde giyinsin meleğin opuyorumnanaktan

amin canım :Saruboceq: Allah isteyen herkese nasip etsin bitanem :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: allah gönlündeki muradı verir inş. tatlım iyi dileklerin için teşekkür ederim zemuszemus

Seldus, lal, blue flower, çok teşekkürler kızlar, allah hepimizin bebişlerine sağlılı sıhhatli büyümeyi nasip etsin...

Selduş, selinacığım, haziran66 muhteşem güzellikte cicileriniz. Güle güle iyi günlerde giysin inşallah bebişleriniz.
Bu arada ekim kızları son derece şık olacaklar... Allah bizim oğlanlara çok paralar versin artıkın sengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol: :roflol:

bizde bi kaç cicimizi ekleyelım..hediye gelen oyuncağımız..

Göğüs pedimiz var olan içinde az kalmış.Pudra,şampuan,bebe yağımız,ve numene pişik kremi ile şampuan..

Şeymacım iyi günlerde sağlıkla kullansın Eren'imiz opuyorumnanaktan
kelebek oyuncağımız da çok dadlu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…