2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

evet babam çok zevklidir ondan öte bu davranışı beni çok duygulandırdı..
bi erkek ağız bezini düşünür mü yaa
saç aksesuaları şapka fln ne bileyim daha kızımın babasından görmedik böle bi jest
mafoldumben

allahım yarebbim ne dedeler var hayatta kıss daha benimkide daha bi iğne almadı oğluna annesi babası bişi almasa ben almasan bizim oğlan donsuz hüsam olcekk kaydirigubbakcemile3

babam çok hevesli zaten ölür kız çocuğu diye
bide ben ilk gözağırsıyım yasırnaşık şey
ilk duyduğunda "canımın canı olucak " diye koltuğa çıkıp zıplamış annem anlatıyo..
tansiyon sorunum var ya bi kaç gündür tansiyon aleti almış,çok duygulandım ağlarım şimdi..
bunu Alyanın babasından beklerdim içim buruldu çok fena:çok üzgünüm:

kıss niye fena oluyon ne güzel işte... baban istisna erkeklerden o kadar yoksa bizim kocişlerinde bi farkı yok şekerim :1hug:

gizoşcum şimdi gördüm senin eklediklerini şekerim :kedi:
sağlıklı günlerde kullansın Dora bebeğimiss Şeniz

teşekkür ederim arzu teyzesi

kıss zehra ne fena oluyon yawww istisnai bi durum bu kesinlikle hepsi aynı değilller

aybikecim alya dua sağlıkla iyi günlerde kullansın cicilerini...hepsi çok güzelll...özellikle dedesinin aldığı köpüş çok şekerr bayılıom peluş oyuncaklarayerimseniben

alya duanın cicilerini yesinlerr cnmm sağlıkla kullansın meleğinn opuyorumnanaktan

haftasonu gittim Mina ´ya ama sadece turuncu ve beyaz bant vardi. Birtane beyaz aldim. Ama pembe hic yoktu. Idilin 2 tane takimi aldim. Gercekten güzel ürünleri var.

Gizem sitenin Link`i yolladigin icin cok tesekkür ederim, ben baska biryere giriyordum. Cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…