2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ben bir tane spor çanta aldım. sırtıma takıp rahat hareket edeceğimi düşünüyorum. avent ve samsonite' ta 2 çanta görmüştüm. yandan cırt cırtlı, çapraz takılanlardan. onlar harikaydı ama biraz pahalı geldi bana. bir bak istersen. geçen gün de tchibo' dan daha klasik bir çanta aldım. onun içinde alt değiştirme, biberon muhafazası, ve kirli bez çantası var. fiyatı da 30 lira. ikisi de işime yarayacak. o kadar çok ıvır zıvır oluyormuş ki..opuyorumnanaktan

tchibo nerde canım??
Sırt çantası iyi fikir ama spor giyinmediğim günler için bir çanta daha almak zorunda kalacağım... Ya ikisinin arası bişey olmalı yada ikitane almalı galiba değilmi

Kızlar
Bebeklerimizin eşyalarını taşımak için nasıl çanta aldınız??
Ben bir türlü karar veremiyorum. Spor bir çantamı almalı, Şık bir çantamı almalı??
Bebek çantası özellikleri olan özel bir çantamı olmalı yoksa küçük bir valiz tarzı normal bişey işimizi görürmü??
Siz nasıl tercihlerde bulundunuz??

Valla canım ben bütün ihtiyaçları aynı gün aldığım için üzerine çok düşünmedim. Lulabby marka şurdakine benzeyen bi çanta aldım canım. Kırmızı-bej benimki

LULLABY ÇANTA ABANT - SıYAH - En ucuz fiyat 77 TL

Fiyatı 55 ti sanırsam. ıçinde alt açma, biberon yeri, kirli torbası, uzun askısı falan var. Çok gözlü ve bölmeli. Yeterli olur gibi geliyo. ama hastaneye giderken kendim için ayrı bi çanta daha yapcam ben

Son düzenleme:
iste suslu kadinin hali bir baska oluyor. bebek cantasini bile siradisi almis helal kiz sana...
battaniyeden nbr bu arada?

iste suslu kadinin hali bir baska oluyor. bebek cantasini bile siradisi almis helal kiz sana...
battaniyeden nbr bu arada?

hakkat kızz süslüyüm galiba:kedi:
dün gece uyumadan aklıma takıldı makyajsız doğuma girsem millet resimimi çekerse odaya girdiğimde,makyajlı gitsem o sancıyla aklıma gelirmi gelirse akmaz mı diye düşüne düşüne uyya kalmışım düşün artıkkaydirigubbakcemile3kıprıs ta okuyan bi arkadaşım var
haber ettim yetiştirim ayıpsın dedikaydirigubbakcemile3

dün gece uyumadan aklıma takıldı makyajsız doğuma girsem millet resimimi çekerse odaya girdiğimde,makyajlı gitsem o sancıyla aklıma gelirmi gelirse akmaz mı diye düşüne düşüne uyya kalmışım düşün artıkkaydirigubbakcemile3kıprıs ta okuyan bi arkadaşım var

ALLAH iyiligini versin makyajla doguma gidinki netcen o stresle terle makyaj durmicakki yuzunde. dogumdan cikinca yap bence. ben oyle yapicam. bide ben kapaliyim ozellikle kirmizi kurdelali tac aldim dusunuyorum takabilcemmi diye cok istioom valla takmayi. gerci dogum yapicagim hastanede bayan servisine erkekelri almiyorlarmis du bakalim.

ALLAH iyiligini versin makyajla doguma gidinki netcen o stresle terle makyaj durmicakki yuzunde. dogumdan cikinca yap bence. ben oyle yapicam. bide ben kapaliyim ozellikle kirmizi kurdelali tac aldim dusunuyorum takabilcemmi diye cok istioom valla takmayi. gerci dogum yapicagim hastanede bayan servisine erkekelri almiyorlarmis du bakalim.

bende kapalıyım minnoşum
aynen kurdele hevesi bende de var ne olcek bilmiom hiçç

her hafta bir ürün temasi geliyor oraya, birde kahve ve kek satiyor. Bu haftada hamile giyim ve bebek ürünleri var. Bende müzikli bir ayi aldim, bir oyun battaniyesi birde banyo ayisi. :ecrin_bebek: Cantayi begenmedim bana daha büyük birsey lazim. Hem giyisiler gircek hem ivir zivir falan. Ben herhalde jokerden alcam bir canta.

biz yeni bişeyler aldık ekleyelim bakalım:))

bu yedek zıbın takımımız..ne olur ne olmaz fazladan al dediler:)))

dsc05838n.jpg

bu havlumuz ..

dsc05833i.jpg

bu kulak korumalı şapkamıs..

dsc05839q.jpg

bu da cantamıss cok ucuzdu aldım ama bitane de yandan takmalı deişik alacam:)

dsc05840vfq.jpg

aybikecim bende aynı şeyi düşünüyorum kuoförümü ayarmayı düşünüyorum doğumdan hemne sonra gelsin en azında fön mön çeksin. bide elime oje sürecek birini bulmam gerekecek.. bu arada çanta güzel de sen doğum için bunun orjinalini mi almayı düşünüyorsun. gittigidişyordakilerin orjinal olmama ihtimali yüksek haberin olsunnn

seldusum çanta hariç hepsine bayıldımmm
bahaircim ben örtülü olduğum için fön derdim yok orjinal sertifikalı olanlar var kuzum

bizimde nevresim bitti sıcak sıcak hemen ekliorum cibinliğini takamadım demirimiz henüz yok:KK43:

kenarlıklara elyaf dolucak daha oyüzden fos duruyo şimdilik:sinifsinif:

seldusum çanta hariç hepsine bayıldımmm
bahaircim ben örtülü olduğum için fön derdim yok orjinal sertifikalı olanlar var kuzum

bizimde nevresim bitti sıcak sıcak hemen ekliorum cibinliğini takamadım demirimiz henüz yok:KK43:

kenarlıklara elyaf dolucak daha oyüzden fos duruyo şimdilik:sinifsinif:

canım bu nevresimi kendinizmi diktiniz?

aybike coook güzel olmus nevresiminiz..maasallah....çanta cok ucuzdu yaa oyüzden aldım :))) asol cantam bu deil:))

X